New News Buzau header

Cum să îți pregătești garderoba pentru sezonul cald

pant scurtiSezonul cald este tot timpul o provocare din punct de vedere vestimentar. Pe timpul zilei temperatura este ridicată și soarele strălucește, iar pe timpul nopții este mai frig. Astfel, dacă nu te îmbraci preventiv, vei risca să răcești. Totuși, dacă ai prea multe straturi de haine pe tine, transpiri. Trebuie să înveți să alegi haine care să permită respirația pielii ziua, iar noaptea confort și să te apere împotriva frigului.

Garderoba fiecăruia trebuie să fie în continuă schimbare. Majoritatea persoanelor au ținute și haine din anii trecuți, iar colecția trebuie doar reîmprospătată. În acest articol vei citi despre câteva articole de vestimentație pentru bărbați care sunt potrivite pentru sezonul cald. De asemenea, articolul cuprinde și aspecte la care să fii atent când cumperi piesele de îmbrăcăminte.

1. Pantaloni de trening pentru bărbați

Acest tip de pantaloni sunt potriviți atât pentru o vreme caldă, cât și pentru vreme puțin mai răcoroasă. Oferă protecție de la talie până la gleznă, astfel nu trebuie să te îngrijorezi când îi porți la plimbarea de seară. Totuși, aspectul important la acest tip de pantaloni este materialul din care sunt confecționați. Caută pantaloni din bumbac. Bumbacul este un material fin și confortabil care permite pielii să respire. Ești protejat de iritații cauzate de căldură, dar și de transpirație, deoarece bumbacul absoarbe cu ușurință transpirația și nu lasă senzația de ud. Poți opta și pentru o combinație de poliester și bumbac. În general, această combinație este mai ieftină și nu există foarte mari diferențe față de compoziția bazată în întregime pe bumbac.

Pantalonii de trening sunt potriviți pentru plimbări, pentru sport și pentru activități în natură. Sunt ușor de asortat. Se potrivesc cu o mulțime de articole în același stil precum tricourile normale, tricourile polo și bluzele de trening. Din punctul de vedere al culorilor nu trebuie să te îngrijorezi. Alege nuanțe similare pentru întreaga ținută și va arată foarte bine. Totuși, evită să te îmbraci complet în negru.

2. Pantaloni scurți Nike

În general, pantalonii scurți Nike sunt potriviți pentru ținutele mai sportive. Pot fi confecționați din aceleași materiale precum pantalonii de trening. Totuși, acest tip de pantaloni pot fi purtați doar atunci când vreme e mai călduroasă. În nopțile reci de vară, acești pantaloni nu vor fi de ajuns pentru a te proteja de frig.

Este foarte important să probezi acest tip de pantaloni, deoarece se așează diferit în funcție de talie și diametrul piciorului. Cel mai bine este să cauți pe internet modelele care îți plac, iar apoi să le cauți în magazin. Un mare dezavantaj al unei perechi de pantaloni scurți Nike este lipsa unor buzunare în care să ai încredere. Pantalonii sunt dotați cu două buzunare în față și unul în spate, dar atunci cân