New News Buzau header

Top 3 jachete esențiale pentru bărbați, în sezonul primăvară-toamnă

geaca barbatiJacheta bărbați potrivită poate transmite un mesaj puternic despre stilul și caracterul unui bărbat. Gândește-te la Indiana Jones într-un pieptănaș robust din piele sau la James Bond într-un sacou sport ușor. Chiar și jachetele sezoniere care protejează împotriva frigului iernii sau a vântului de primăvară pot fi mai mult decât funcționale.

Revizuim cele mai bune jachete bărbați și împărtășim sfaturi despre unde să le porți și cum să le asortezi. Indiferent dacă dorești să înlocuiești un favorit uzat sau să experimentezi în afara zonei tale de confort, facem acest lucru ușor cu cele trei selecții de calitate.

Jacheta Bomber
Jacheta bomber datează din anii 1950 și are rădăcinile bine imprimante în armata europeană și americană.

Există multe variante ale jachetei bomber, de la jacheta „letterman”, populară printre adolescenții de liceu, la jacheta bomber cu inscripții sportive de baseball.

Apoi, desigur, există celebrele jachete Alpha Industries. Aceste jachete sunt în mod tipic distinse prin guler, talie și mansete din tricot.

Astăzi, jacheta bărbați bomber este una dintre cele mai iconice piese de modă din cultura pop, purtată de celebrități, sportivi și civili obișnuiți.

Jacheta bomber este una dintre cele mai populare jachete pentru bărbați și este cea mai potrivită pentru sezoanele de primăvară și toamnă, când nu este prea cald sau prea frig.
O jachetă bomber nu ar trebui să fie prea largă sau prea larguță. Sigur, poți să adaugi un strat sau două (tricou și pulover sau hanorac) dedesubt, dar mai mult decât atât adaugă prea mult volum.

În plus, o jachetă bomber din catifea sau lână poate merge cu un look interesant monocrom. Sau un look puțin mai elegant, de exemplu, peste o cămașă și un pulover cu guler rotund.

Jacheta din piele
Jacheta bărbați de piele este piesa de căpătâi a tuturor jachetelor din această listă. În special, jacheta de piele de motociclist este o piesă extrem de stilată. Este unul dintre acele tipuri de jachete care, când sunt purtate cu încredere, vor transmite acele vibrații răufăcătoare ale lui James Dean, cu sau fără motocicleta.

În afară de jacheta de motociclist, există și variantele de jachetă de curse. Și dacă este destul de groasă, poate servi ca o jachetă de iarnă caldă.

Ar trebui bărbații să poarte jachete de piele?

Frumusețea jachetelor de piele constă în câteva varietăți diferite pe care le au. Cel mai probabil vei putea alege un stil care să rezoneze cu estetica voastră.

Jachetele de motociclist, de obicei, găsite în negru, pot fi găsite și în maro. Cu o jachetă de motociclist neagră, vei dori să păstrezi restul aspectului în tonuri întunecate. O ținută complet neagră, de sus până jos, păstrează lucrurile casual, dar și elegante.

Jacheta de blugi
Jacheta din denim, numită și jacheta de blugi sau jacheta trucker (popularizată de Levi's) este un stil clasic care există din sfârșitul secolului al XIX-lea.

Acest element vintage a devenit între timp o piesă iconică în moda americană. Dacă cineva îți spune că jachetele din denim nu sunt la modă, greșesc, pentru că jacheta din denim este un stil de jachetă atemporal.

Indiferent dacă este o nuanță închisă, medie sau deschisă sau cu pete vintage, jacheta din denim rămâne un element vestimentar atemporal nu numai în moda americană, ci și în întreaga lume.

Jacheta din denim este preferată în sezonul de toamnă pentru că este intrinsec casual și arată bine cu ținute relaxate, dar arată bine și îmbrăcată cu o cămașă cu guler înalt sau o cravată, de exemplu. Este de asemenea una dintre jachetele foarte potrivite de vară datorită gamei largi de nuanțe, de la închis la deschis.

Denim pe denim este desigur o mișcare îndrăzneață, dar poate fi făcută. Asigură-te că există suficient contrast între nuanțele de denim pentru a evita o impresie negativă sau dacă dorești să asortezi nuanțele de denim, alege o nuanță mai închisă și o croială slim deoarece este un stil mai elevat. Consider că denimul în nuanțe deschise asortat arată foarte ieftin.