New News Buzau header

3 tipuri de cămăși pentru bărbați pe care să le porți toamna aceasta

camasa barbati2Tocmai s-a terminat cea mai călduroasă vară din istorie, după cum au catalogat-o meteorologii. În marile orașe din România, temperaturile au depășit zile la rând 40 de grade Celsius. Din păcate, mulți bărbați nu au putut să poarte cămăși în lunile de vară, preferând în locul lor tricouri subțiri din materiale în care corpul poate să respire în voie.

Partea bună este că această toamnă se anunță cu temperaturi numai bune pentru a purta cămăși fără să te gândești la transpirație sau la faptul că s-ar putea să ai nevoie de un hanorac în timpul serii.

Iată 3 tipuri de cămăși pentru bărbați pe care să ți le cumperi și să le porți în această toamnă:

Cămăși pentru bărbați cu mânecă scurtă.

Mai ales pentru începutul de toamnă trebuie să știi că îți este recomandat să optezi pentru cămăși subțiri cu mânecă scurtă. Temperaturile cu care ne-a obișnuit vara aceasta o să continue și în luna septembrie, iar pentru a face față unei zile de muncă la birou o cămașă cu mânecă scurtă este tot ce-ți trebuie.

Pe piață există sute de modele de cămăși cu mâneci scurte de la cele albe simple, recomandate pentru întâlnirile în care trebuie să fii elegant, și până la cele colorate cu un imprimeu perfect pentru a transmite celor din jur starea de relaxare pe care o ai.

Nu uita să alegi culori cât mai deschise pentru a nu atrage căldura, iar dacă știi că o să stai mai mult în aer liber asigură-te că porți niște pantaloni Nike care să te facă să te simți comod și să nu regreți timpul petrecut la plimbare cu cei dragi.

Aceste cămăși sunt disponibile pentru orice buzunar. În magazine se găsesc și produse care costă doar 20-30 de lei, dar și unele articole care se ridică la câteva sute de lei. Prețurile variază în funcție de calitatea materialului, a cusăturilor, dar și a modelului pe care-l alegi.

Cămăși pentru bărbați din in sau bumbac.

Nu mai este pentru nimeni un secret că cele mai râvnite și purtate cămăși pentru bărbați sunt cele confecționate din in sau bumbac. Atât pentru începutul de toamnă, cât și pentru lunile care urmează, o cămașă de in este recomandată celor care vor să fie eleganți, dar și să se simtă bine în propriile haine.

În ultimii ani, din ce în ce mai mulți bărbați au început să poarte cămăși de in, care sunt utile mai ales în cazul plimbărilor sau a timpului îndelungat petrecut în aer liber.

Totuși, aceste cămăși nu se pretează oricărui context. În cazul ieșirilor în locuri mai rafinate sau sofisiticate, o cămașă albă sau bleumarin de bumbac te poate avantaja. Cămășile confecționate din acest tip de material sunt recomandate să fie purtate mai ales seara și pot fi combinate foarte ușor cu un sacou.

Atât în cazul cămășilor de in, cât și în cel al celor de confecționate din bumbac prețurile sunt accesibile. În majoritatea magazinelor sumele încep undeva în jur de 60-70 de lei și urcă până la câteva sute de lei.

Cămăși pentru bărbați, fără guler.

Indiferent că alegi o cămașă cu mânecă lungă sau scurtă, făcută din in sau din bumbac, trebuie să știi că în rândul hainelor pentru bărbați, în vogă a intrat și cămașa fără guler.

Cămașa fără guler este ideală mai ales atunci când nu vrei să fii foarte elegant și preferi o ținută casual. Acest articol vestimentar este recomandat mai ales pentru bărbații care, de obicei, se irită din cauza clasicelor gulere. Avantajul acestui tip de cămașă este că poate fi combinată chiar și cu un sacou sau cu o geacă subțire de toamnă.

Bineînțeles, prețurile sunt pentru toate buzunarele. Atât pentru cei care nu vor să cheltuie o avere pe o cămașă, cât și pentru cei care vor să cumpere mereu modelul de cămașă aflat în trend.

Ție care dintre cămășile prezentate în acest articol îți face mai mult cu ochiul?