ONG-urile lui George Soros, vizate de o anchetă CEDO. Zeci de judecători prinși în hățișurile finanțărilor dubioase

Soros Open SocietyPotrivit unui raport realizat în 2020, 22 din cei 100 de judecători permanenți ai CEDO au legături cu ONG-uri. Mai mult decât atât, o parte importantă dintre ei sunt legați de Fundația Open Society a lui George Soros.

Raportul confirmă îngrijorările celor care au avertizat anterior cu privire la influența crescândă a grupurilor de lobby de stânga pentru drepturile omului asupra sistemului de justiție european și, în special, a unuia, Fundația pentru o Societate Deschisă a lui George Soros, care finanțează și sprijină cel mai puternic Adunarea parlamentară a Consiliului Europei a anunțat o anchetă privind independența Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg. Deși corpul documentului publicat în aprilie nu recunoaște direct existența unui deficit de imparțialitate, titlul său este foarte grăitor în ceea ce privește gravitatea acuzațiilor îndreptate împotriva instanței, scrie DCnews, citând surse externe.

Citește mai departe...

CURSUL DE SUPRAVIETUIRE ORTODOXA AL CUVIOSULUI SERAPHIM ROSE sau cum sa evitam fenomenul “maimutarelii duhovnicesti”

curs de supravietuire ordodoxa„O mare primejdie a vremurilor noastre şi a mişcării celor ce vin la Ortodoxie este ceea ce am putea numi, într-un limbaj mai puţin academic, fenomenul «maimuţoilor duhovniceşti» – oameni care sunt ortodocşi în exterior, ba chiar se şi mândresc pentru că sunt foarte corecţi în ortodoxia lor, însă în adâncurile lor nu sunt schimbaţi cu adevărat, nu sporesc în ortodoxie, rămânând în mare măsură tributari lumii moderne, care îşi are rădăcinile în anticreştinism. Pentru că nu sporesc, aceştia nu văd cât de profund este conflictul dintre adevărata Ortodoxie şi lumea pe care ei nu au lăsat-o în urmă.

Citește mai departe...

VIDEO - DOCUMENTAR BBC: o filmare cu camera ascunsă arată riscurile de contaminare într-un laborator de teste

contaminare cu COVIDO filmare cu camera ascunsă arată riscurile de contaminare într-un laborator de teste. O filmare cu camera ascunsă într-unul dintre cele mai mari laboratoare de testare COVID din Marea Britanie a scos la iveală dovezi despre posibile contaminări, teste anulate și presiunea de a-și atinge țintele.

Un reporter BBC care lucra ca tehnician de laborator, a filmat personalul care grăbea testele și procesa probele recoltate într-o manieră care ar putea duce la contaminarea probelor.

Citește mai departe...

VIDEO - RAPORTUL MATIC: "VETI FI EGALI CU DUMNEZEU"

Alianta Familiei Raportul MaticAcum o saptamina am postat primul comentariu despre Raportul Matic privind drepturile sexuale si avortul care urmează să fie dezbătut în Parlamentul European săptămânile acestea în comisii, iar apoi să fie supus la vot în plen în iunie. Scriam ca Raportul Matic este unul dintre cele mai radicale și extremiste rapoarte ori rezoluții propuse ale Parlamentului European.

Citește mai departe...

SCANDALUL VACCINARIi OBLIGATORII…CONTINUA! Savanţi francezi împotriva vaccinării obligatorii. un material util pentru deputaţii, miniştrii şi medicii din România

Savanti impotriva vaccinarii ogligatorii„11 vaccinuri : Apel urgent către personalul şi profesioniştii din sănătate” (15 ianuarie 2018) Semnează Prof. în medicină Luc Montagnier, premiat Nobel; Prof. în medicină Henri Joyeux alături de CÂTEVA MII DE PROFESORI ŞI DOCTORI ÎN MEDICINĂ (Semnăturile Apelului:

Citește mai departe...