Ati vazut Dosarele X (“X Files”), sezonul 10? Episodul 1 este poate cel mai anti sistem film produs vreodata iar in episodul 6 ni se spune ca prin vaccinarea in masa le vom permite sa ne modifice ADN-ul, ...

X File 2021 Vaccine“The doctors are all getting sick”. Scena din episodul 6.

Am mai scris despre el in 2016. Repostez si completez articolul de atunci, pentru cititorii mai noi ai acestui blog dar si pentru ca acum, la finalul anului 2020, pare si mai interesant.

Va amintiti de celebrul serial “Dosarele X”, inceput in 1993 si terminat in 2002? A avut 9 sezoane.

Ei bine, in 2016 au revenit cu sezonul 10. Aceiasi actori, oleaca mai batrani.

Citește mai departe...

ARTISTELE SI POLITICA – DEZVALUIRI incendiare despre unii artisti cunoscuti!

Artistele superbe pe care Elena Ceausescu le a interzisFrumusetea si puterea formeaza un "cuplu" de succes. Nu putine sunt cazurile de casatorii, reusite sau esuate, intre artiste frumoase si politicieni celebri.

Unul dintre stereotipurile care functioneaza inca este acela ca artistele in devenire aleg calea unor mariaje de conjunctura pentru a gasi mai repede si mai usor drumul catre succes si bani. In timpul lui Ceausescu, cand se adoptase Codul eticii si echitatii socialiste, Partidul nu considera aceste casatorii conforme cu morala proletara. Dupa model stalinist, Partidul avea "dreptul" sa controleze si sa dirijeze viata personala a membrilor sai. Amantele si chiar sotiile artiste puteau fi un motiv de pierdere a functiei.

Citește mai departe...

VIDEO - Dezumanizarea dusă la niveluri absurde - la Forumul Economic Mondial! Videoclip distopic dement, despre cum vor arata vietile noastre, / O analiza Vigilant Citizen

Forumul economic si Vigilant CitizenVigilant Citizen: “How Our Lives Could Soon Look”: The World Economic Forum Posts Yet Another Insane Dystopian Video

„Cum ar putea arăta în curând viețile noastre”: Forumul Economic Mondial a postat încă un videoclip distopic dement. Forumul Economic Mondial a postat recent un videoclip cu titlul „Aruncă o privire în viitor”. Evident, viitorul pe care îl vor este un coșmar distopic în care dezumanizarea este dusă la niveluri absurde.

Citește mai departe...

MASS MEDIA MIJLOC DE MANIPULARE A OPINIEI PUBLICE – episodul 1

Manipulare mass mediaConform Dictionarului de Sociologie, manipularea este definita ca “o actiune de a determina un actor social (persoana, grup, colectivitate) sa gandeasca si sa actioneze Intr-un mod compatibil cu interesele initiatorului, iar nu cu interesele sale, prin utilizarea unor tehnici de persuasiune, care distorsioneaza intentionat adevarul, lasand impresia libertatiide gandire si de decizie” (Zamfir, C., Vlasceanu,L.,1998).Disparitia barierelor tehnice de comunicare a facut ca pamantul sa nu fie numai un “satglobal”, ci si un “sat electronic” in spatiul caruia informatia, in diversele ei forme, reala,trunchiata, partiala sau falsificata circula in mare viteza. Ziarele, revistele, radioul,televiziunea si mai nou Internetul sunt canale prin care se influenteaza, orienteaza si dirijeaza opinia publica, interesele si motivatiile oamenilor, constiintele chiar dincolo degranitele propriilor vointe si simturi.

Citește mai departe...

ISTORIA NU UITĂ NU MINTE SI NU IARTĂ ! Episodul 350. ""Când vom aborda evenimentele din decembrie 1989 cât și tranziția dezastruoasă , prin ochii Marelui Adevăr “" ?

argumenti.ruPresa rusă a publicat , în premieră , mărturiile unui ofiţer al serviciilor ruse care a participat la operaţiunea comună a CIA, KGB, GRU şi serviciile maghiare , de înlăturare la sfarsitul anului 1989 a dictatorului roman Nicolae Ceaușescu . După cum scrie argumenti.ru , reprodus din publicația online : - AntiMedia.info - , in noiembrie şi decembrie 1989, tânărul spion rus , pe nume Roman , a exercitat funcţia de traducător al unor şefi superiori, sosiţi cu o misiune secretă de la Moscova.

Citește mai departe...

PASTILA DE ISTORIE! TOTI AR TREBUI SA CITEASCA ASTA! Punctul de vedere al prof. dr. Maria-Luminita Rollé – Universitatea din Edinburgh, referitor la bogatia culturala si spirituala a Romaniei

tablite tartariaÎn Europa de Vest nu se cunoaste istoria României si cei care o viziteaza acum vãd sãrãcia materialã de astãzi, si nicidecum milenara ei bogãtie culturalã si spiritualã.

                 In plus, propaganda maghiarã din SUA se bazeazã pe milioanele de dolari ale D-lui Soros, care finanteazã edituri si opinii la Bucuresti, în timp ce în Elvetia am auzit de la un doctor în istorie (la Geneva, în iunie 1999) cã Transilvania a apãrut în secolul XIII si de la un ambasador francez în România (la Lausanne, în noiembrie 1998) cã poporul român a dispãrut timp de 1000 de ani ca sã reaparã, ca prin miracol, în secolul XIV !

Citește mai departe...