Ce spun Teoriile Conspiratiei despre “Lovitura de stat din SUA – 11 septembrie mondial”!

Noua Ordine Mondiala NWOLovitură de stat în SUA: Noua Ordine Mondială nu vrea să lase America să plece.  Trump este pregătit pentru contraofensivă Cei care iau narațiunea mediului regimului la valoarea nominală sau nu sunt familiarizați cu dinamica tablourilor internaționale de șah ar putea presupune, de asemenea, că este vorba de ficțiune politică.  Dar este încă de netăgăduit că frauda dăunează democrației.

Totul se desfășura aparent fără nicio piedică.  Numărarea buletinelor de vot în inima nopții electorale americane din 3 noiembrie părea să se desfășoare fără dificultăți deosebite.

Deodată, s-a întâmplat ceva imprevizibil.  În cinci state cheie diferite care au fost întotdeauna decisive în atribuirea președinției Statelor Unite, casierii nu mai numără.

Citește mai departe...

Istoria secretă a Mossad-ului: Crime cu acoperire legală

MOSSAD„Mossad-ul este ca gâdele oficial sau ca medicul din Camera Morţii care administrează injecţia letală. Acţiunile voastre sunt toate aprobate de Statul Israel. Când ucideţi, voi nu violaţi legea. Voi executaţi o sentinţă aprobată de primul ministru în exerciţiu.” Meir Amit (Director General al Mossad 1963-1968).

Citește mai departe...

Forțele armate canadiene au primit ordin să pună la punct un plan pentru a manipula cetățenii cu ajutorul tehnicilor de propagandă, cu scopul de a-i determina să se conformeze restricțiilor COVID-19.

canada 1024x680Subsecretarul de stat din Ministerul canadian al Afacerilor Publice a anunțat însă că programul de manipulare a populației a fost anulat, a scris Ottawa Citizen pe 16 noiembrie.

 

Citește mai departe...

Noua Ordine Mondială și ”Marea Resetare” prin Covid-19: Un mijloc de impunere a unei „dictaturi a sănătății”

Scrisoare deschisa arhiepiscop catolicÎntr-o scrisoare deschisă adresată președintelui american Donald Trump și publicată în 2 noiembrie pe site-ul katolisches.info.de, arhiepiscopul catolic și fost nunțiu apostolic (ambasador al orașului Vatican) în SUA, Carlo Maria Viganò, descrie măsurile globale împotriva pandemiei de COVID-19 ca un mijloc de impunere a unei „dictaturi a sănătății”.

Citește mai departe...

Români implicați în campania electorală anti-Trump. Interese oculte în jocurile pentru Casa Albă. Ce rol avea „pionul” Stelian Nistor, fost șef de Masonerie

Stelian nistor masonerie TrumpRomâni implicați în alegerile pentru Casa Albă. Fostul șef al Ritului Scoțian din Romania, Stelian Nistor, şi partenerul său de la firma Majoritas, Lucian Despoiu, un antreprenor online și consul onorific al Republicii El Salvador, sunt implicați în campania anti-Trump din SUA. Aceștia au plasat mai mulți hackeri români specializați în operațiuni infracționale din lumea virtuală ca să saboteze campania electorala a președintelui american, potrivit unor surse Realitatea PLUS. Cei doi au făcut campanie anti Trump și la alegerile din 2016.

Citește mai departe...