New News Buzau header

CE SOARTA HOTARASC OMENIRII ELITELE NEGRE - George Soros: Dacă Rusia pierde războiul, se va destrăma „imperiul rus”. Klaus Schwab, la Summit-ul Guvernului Mondial: Trebuie să stăpânim lumea

Soros si SwabMiliardarul George Soros a afirmat la Conferinţa de Securitate de la Munchen, că o înfrângere a Rusiei în războiul din Ucraina ar duce la destrămarea a ceea ce a numit "imperiul rus" şi consideră că o astfel de evoluţie ar fi apreciată de fostele republici sovietice.

Invazia forţelor ruse în Ucraina, începută în 24 februarie 2022, a declanşat unul din cele mai sângeroase conflicte din Europa după cel de-al doilea război mondial şi cea mai mare confruntare dintre Moscova şi Occident după criza rachetelor din Cuba, din 1962, scrie Agerpres.

Citește mai departe...

NU AVEM DREPTUL SA UITAM! Ioan Ianolide despre torturile din Inchisoarea Pitesti

Tortura inchisoarea PitestiS-au practicat toate sistemele de tortură. În prima perioadă, un grup de tineri deznădăjduiţi s-au aruncat cu mâinile şi capetele în ferestre, cu intenţia de a se sinucide, dar n-au reuşit să moară. După ce au fost vindecaţi de rănile căpătate au intrat în „tură”. Majoritatea au intrat de mai multe ori în tură, căci se dovediseră încă „nesinceri”. În „tură” fiecare rezista după capacitatea sa, dar la o tortură nelimitată şi necontenită nimeni nu poate rezista la infinit.

Citește mai departe...

FOTO/VIDEO - PROSTITUTIA "DE LUX" DIN COMUNISM! Minciunile doamnei Ana Blandiana. “Rezistenta prin cultura”: de la Slava lui Lenin si Oda Partidului la Vibratoarele de Arges.

Disidentii Mircea Dinescu UTC si Ana Blandiana MUI la ParisMinciunile doamnei Ana Blandiana. “Rezistenta prin cultura”: de la Slava lui Lenin si Oda Partidului la Vibratoarele de Arges. Plus Fisa de Cadre PCR (Victor Roncea)

“Atat in cazul celor trei interdictii de semnatura (’60-’64, ’85 si ’88-’89), cat si in nenumaratele cazuri cand n-am reusit sa-mi public lucrarile, nu era vorba despre texte politice propriu-zise, ci de poezie.

Citește mai departe...

VIDEO - „Echipa Jorge” din Israel a manipulat opinia publică și alegerile de pe mai multe continente

spy jorge teamO echipă de contractori israelieni despre care se spune că a manipulat peste 30 de alegeri din întreaga lume folosind hacking, sabotaj și dezinformare automată pe rețelele sociale a fost dezvăluită într-o nouă investigație .

Unitatea este condusă de Tal Hanan, un fost agent al forțelor speciale israeliene în vârstă de 50 de ani, care acum lucrează în privat folosind pseudonimul „Jorge” și pare să fi lucrat „sub radar“ la alegeri în diferite țări de mai bine de două decenii. El este demascat de un consorțiu internațional de jurnaliști. Hanan și unitatea sa, care folosește numele de cod „Team Jorge”, au fost dezvăluiți prin imagini sub acoperire și documente scurse către The Guardian.

Citește mai departe...

COMUNICATUL DE PRESA AL MASONERIEI ROMANE - 2023 IANUARIE! CAND A FOST INFIINTATA PRIMA LOJA DIN BUZAU? CINE O CONDUCE? Istoria neromantata a MASONERIEI din trecut pana in prezent!

Istoria Masoneriei trecut prezent viitor

Comunicat de presă - Prea Respectabilul Frate George Ivașcu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România: "100 de ani de la adoptarea Constituției masonice din 1923 și 30 de ani de la reaprinderea Luminilor Marii Loji Naționale din România (24 ianuarie 1993)".

Anul 2023 aduce cu sine o serie de aniversări în Francmasoneria română, pe care Marea Lojă Națională din România le onorează prin activități specifice și manifestări științifice și culturale.

Treptele succesive parcurse în devenirea ei suverană, au impus Francmasoneria nu doar ca martoră a înfăptuirii Statului nostru național de la 1859 la Iași, sau din 1918 la Alba Iulia, ci și în Lucrarea ridicării unei națiuni moderne, activă prin oameni politici de talia lui Mihail Kogălniceanu, Gheorghe Brătianu, Ion Ghika, Octavian Goga și a multor alți francmasoni care au dat națiunii personalități puternice.

Citește mai departe...

PASTILA DE ISTORIE! TOTI AR TREBUI SA CITEASCA ASTA! Punctul de vedere al prof. dr. Maria-Luminita Rollé – Universitatea din Edinburgh, referitor la bogatia culturala si spirituala a Romaniei

tablite tartariaÎn Europa de Vest nu se cunoaste istoria României si cei care o viziteaza acum vãd sãrãcia materialã de astãzi, si nicidecum milenara ei bogãtie culturalã si spiritualã.

                 In plus, propaganda maghiarã din SUA se bazeazã pe milioanele de dolari ale D-lui Soros, care finanteazã edituri si opinii la Bucuresti, în timp ce în Elvetia am auzit de la un doctor în istorie (la Geneva, în iunie 1999) cã Transilvania a apãrut în secolul XIII si de la un ambasador francez în România (la Lausanne, în noiembrie 1998) cã poporul român a dispãrut timp de 1000 de ani ca sã reaparã, ca prin miracol, în secolul XIV !

Citește mai departe...