VIDEO - Lumini misterioase, observate pe cer și la Deva. O posibilă explicație: sateliții Starlink

lumini pe cerLumini neobișnuite au fost observate pe cer, după lăsarea întunericului, și la Deva. Globuri luminoase, perfect aliniate, care se deplasau în șir indian, au fost văzute de mai multe persoane care au încercat să găsească o explicație logică pentru fenomenul straniu apărut pe cer. Mai mulți martori ai fenomenului, au povestit pe rețeaua de socializare, că au văzut coloana luminoasă pe cerul nopții. Din spusele oamenilor, aceleași puncte luminoase în mișcare, de ordinul zecilor, accelerând în linie dreaptă, unele după altele, au mai fost observate și în urmă cu ceva timp.

Se prezice un DEZASTRU!!! Medicul Alexandru Rafila - "Vom avea mii de cazuri de coronavirus zilnic spre sfârşitul lunii aprilie... O să fie mai mult de 10.000 de cazuri..."

Medic Alexandru RafilaNumărul persoanelor infectate cu noul coronavirus în România va creşte şi este posibil ca la sfârşitul lunii aprilie să avem peste o mie de cazuri de COVID-19 în fiecare zi, a declarat medicul Alexandru Rafila, președintele Societății de Microbiologie.

Cartea care va transforma lumea ("Secretul suprem" - David Icke). Cine si de ce este implicat acum cu toate relele?.

pachet secretul suprem cartea care va trasforma intreaga lumeaAvertisment! Vor fi mulţi cei care mă vor considera „nebun” pentru cele scrise în această carte. Iată care este răspunsul meu în faţa acestor sceptici:

Puternicul stejar de astăzi este ghinda de ieri căzută la pământ.

Cartea de faţă prezintă o cantitate uriaşă de informaţii care pun la grea încercare prejudecăţile lumii în care trăim. Vă avertizez să nu continuaţi cu lectura dacă sunteţi dependent de sistemul actual de convingeri, sau dacă nu credeţi că puteţi face faţă din punct de vedere emoţional adevărului referitor la ceea ce se întâmplă în această lume. Dacă preferaţi însă să continuaţi, vă reamintesc că nu trebuie să vă fie teamă de nimic. Viaţa este veşnică şi orice experienţă este doar o încercare pe calea către iluminare. Din perspectiva nivelului suprem de percepţie nu există bine şi rău, ci doar conştiinţa care face alegeri pentru a experimenta tot ce poate fi experimentat. Evenimentele uimitoare pe care le revelează această carte se apropie de final, iar lumina conştiinţei răsare în sfârşit, fiind pe cale să provoace cea mai mare transformare a conştiinţei planetare de 26.000 de ani încoace. În pofida aparenţelor, este o perioadă incitantă şi ideală pentru a trăi pe acest pământ. După cum spunea Gandhi: „Chiar dacă te afli în minoritate, chiar dacă eşti absolut singur, adevărul rămâne adevăr”. De aceea, m-am decis să vă prezint întreaga poveste, complet netrunchiată.”

David Icke

CUTREMURǍTOR! Cine are interesul să închidă bisericile? Vom afla în curând! Nu loviți cu atâta ușurință în Biserică!

ierusalim biserici inchiseRegretatul poet Ioan Alexandru mi-a spus odată ca, de cînd a venit Hristos pe Pămînt nu mai există atei, ci antihriști. Istoria creștinismului e un șir lung de atacuri și năpaste la adresa Bisericii. Acesta este și motivul pentru care Biserica nu va putea fi înfrîntă niciodată. Greșeala e a tuturor: tinerii, care și-au depărtat dureros pașii de Biserică, și noi, care nu am fost foarte aproape de tragedia lor. Dar atacurile furibunde asupra Bisericii, mai mari decît asupra pompierilor, doctorilor și administrației, dovedesc că există oameni, văzuți și nevăzuți, care urăsc Biserica. Mila noastră trebuie să-i descopere și rugăciunea noastră trebuie să-i trezească. Filmul „Căința” se termină cu cuvintele: „Ce sens are un drum care nu duce la biserică?”. Bănuiesc că majoritatea celor care atacă azi Biserica sînt botezați în numele Sfintei Treimi. Ei au profitat de un eveniment nefast pentru a ataca Biserica, pentru că în pana lor se vede cum curge o cerneală otrăvită, nu una ziditoare. Biserica se roagă pentru toți oamenii și pentru lumea din afara ei. Nu a fost și nu va fi împiedicată de strigătele barbare, străine ei. Creștinismul este ultima mare religie a lumii, pentru că este singura care se roagă pentru vrăjmașii ei; de aceea este și ultima, și cea mai mare, pentru că una superioară ei nu are cum să mai apară (Petre Țuțea).

Biserica este veșnică, este sfîntă, este ierarhică, este luminată de pocăința membrilor ei, este capabilă să-și asume vinovățiile întregii umanități.

Nu loviți cu atîta ușurință în Biserică!

VIDEO - Nu va ingrijorati, conducatorii sunt bine: TUNELURILE, adaposturile antiaeriene si adapostul atomic de sub BUCURESTI/ La BUZAU avem asa ceva (VIDEO)?

tuneluri secreteNi se spune ca suntem in razboi. Cu coronavirusul. De aceea s-a si instaurat starea de urgenta. Si fiind razboi, este evident ca toti conducatorii, ce ne vor duce la o stralucita victorie impotriva virusului ce a cucerit Pamantul, sa fie la adapost. Si sunt. Iata ce putem citi la Descoperiți. Tunel secret până la Palatul Cotroceni de pe ANTENA 3 din 9 decembrie 2018: Se vorbește că ar exista niște întâlniri secretele la Palatul Cotroceni pe o intrare secretă. Andreea Sava și invitatul Marius Marinescu au demonstrat la „Descoperiți” că nu există doar o intrare secretă la Palatul Cotroceni, ci un tunel secret.

IMPORTANT! Citeste aici marile teorii ale conspiraţiei despre coronavirus (tehnologia 5 G) si previziunile lui NOSTRADAMUS pentru 2020

conspiratii coronavirusSunt atât de multe, încât pot umple volume. Unele reluând vechile şi niciodată prăfuitele acuzaţii conform cărora Marea Ocultă a încercat din nou să lovească în fundamentul civilizaţiei umane. Care este proiectul său malefic? Este explicat de decenii în acelaşi tip de logică frustă şi repetitivă: vor să capete controlul absolut atât asupra resurselor, cât şi asupra vieţii oamenilor. Teoriile de acum sunt mai interesante, mai elaborate şi asezonate cu argumente ceva mai sofisticate, destinate să convingă auditoriul real şi mai ales pe cel virtual că nu este vorba despre oarece invenţii, ci despre descoperiri colosale pe care binevoitori (anonimi sau nu) le-au prelucrat pentru a fi oferite consumului rapid şi cât mai public.