VIDEO - UE se pregateste de introducerea "creditelor sociale" pentru toti cetatenii - ceva mult mai teribil decat Certificatul verde!

cristian terhes eid uniunea europeanaEuroparlamentarul Cristian Terheș a dezvăluit, vineri, la Antena 3, că Uniunea Europeană pregătește un instrument prin care fiecare cetățean european va fi obligat să se identifice printr-un număr unic de identificare pentru a putea beneficia de anumite drepturi și servicii în UE.
"La nivel european se împinge în momentul de față un sistem similar cu cel din China cu creditul social. Chiar eu lucrez pe un astfel de dosar în Parlamentul European cu referire la eID (European Identification), unde fiecare persoană din UE va avea un număr de identificare format din numere și litere care va rămâne cu tine până la finalul vieții și cu numărul respectiv vei putea să faci anumite lucruri sau nu vei putea să faci anumite lucruri.

Citește mai departe...

Informația șocantă despre cel mai important "sponsor" din umbra al celor mai mari Companii - "Vanguard"! (text tradus)

vanguardIata ce informatie interesanta am gasit pe internet (merita verificata in amanunt) care ar tebui sa puna cetatenii de bun simt in alerta maxima si sa se intrebe cine, de ce, cum si in ce fel se poate ajunge la asa ceva? Textul este tradus si postat de un cititor francez!
"Doamnelor și domnilor, Vă scriu pentru că atunci când am auzit de vaccinuri în această primăvară, primul lucru pe care l-am făcut a fost să aflu cine sunt acţionarii principali. Pentru mine, care nu domin dezbaterile științifice, aceasta a fost o informație crucială: cine mi le vinde? De la cine le cumpăr? Aceasta este ceea ce am găsit prin simpla introducere a numelui acționarului și al companiei pe Google și făcând clic pe o sursă. Așa că puteți verifica cu ușurință ceea ce vă spun..."

Citește mai departe...

AM FOST AVERTIZATI! Fie că ne place sau nu, ni se va introduce un microcip Covid sub piele. Va putea fi scanat cu telefonul.

microcip COVIDDezvoltatorul de microcipuri Covid spune că lansarea nu va fi oprită „fie că ne place sau nu”. Proiectul cu un nou microcip controversat Covid care va fi introdus sub piele a dat înapoi în urma criticilor, dar nu s-a renunțat la el, anunță firmă startup din Suedia.

O companie suedeză de start-up în domeniul tehnologiei a inventat un microcip scanabil care este implantat în brațele oamenilor și poate afișa starea de vaccinare anti-COVID-19. Acest implant digital este conceput pentru a fi încorporat în braț, astfel încât pașaportul de vaccin să apară când este scanat.

Citește mai departe...

Vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe Medicale, medic imunolog, prof.univ.dr. Virgil Păunescu: „Toate informațiile sunt cu grijă selectate și manipulate, inclusiv știința este manipulată..."


paunUnul dintre cei mai reputați medici imunologi din România, vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe Medicale şi coordonatorul Centrului OncoGen, prof.univ.dr. Virgil Păunescu, face o dezvăluire cutremurătoare: în pandemie, nu se raportează oficial de către medici ori pacienți nici măcar 1% dintre efectele secundare provocate de vaccinuri. Motivul este frica indusă medicilor de către stat și de Big Pharma, care au grijă să manipuleze informațiile și să blocheze aparițiile în media a specialiștilor autentici, transmite Inpolitics.

Citește mai departe...

INCREDIBIL! SUNTEM VINOVATI PENTRU CA NE-AM NASCUT ALBI? Regizorul Andrei Șerban vorbește despre noua lume în care am ajuns să trăim. Copiii sunt puși la zid de minorități din cauza rasei (VIDEO)

regizor Andrei Serban scoala rasiala in SUARegizorul Andrei Șerban a fost invitat în arena Evz-Play cu Robert Turcescu, unde a vorbit despre distopia în care am ajuns să trăim. Unul dintre subiectele atinse este legat de școlile din America, care s-au transformat în platforme politice. Un alt subiect important pe care puțini au curajul să îl abordeze este segregarea rasială a copiilor.
Vineri, Robert Turcescu l-a avut ca invitat la podcastul online pe unul dintre cei mai importanți creatori de artă teatrală din lume. Încă de la început, moderatorul a ținut să precizeze că vorbim despre ceva cu totul diferit și special în același timp.

Citește mai departe...

“RESTANTE” CARE VOR FACE ISTORIE! Afacerea ”irlandezul beat”: tinta-piept Pahontu?

general lucian pahontu seful sppScandalul așa-zisului irlandez beat care a slalomat printre trei instituții de forță și a penetrat cea mai mare cetate a lumii, Casa Poporului, deja ne jignește inteligență prin fanteziile lansate în spațiul public. Adevărata întrebare nu e cît de beat era un ins care a confundat cea mai voluminoasă clădire de pe Terra cu o casă dărăpănată ridicată la rang de hotel. Ci dacă nu cumva asistăm la un Black Cube 2, în care ținta să fie un cap mare de tot. Posibil chiar al celui despre Dragnea spune că e noul cap al statului paralel după ieșirea lui Coldea din peisaj, l-am numit pe generalul Pahonțu.

Citește mai departe...