In numele CRIZEI CLIMATICE, 11 000 de savanti cer REDUCEREA POPULATIEI iar solutia lor este extragerea CO2 din atmosfera pentru ca plantele sa moara. Masinaria papusareasca din spatele Gretei Thunberg

climatechange Eco GenocidVa amintiti ce scria pe Pietrele Indrumatoare din Georgia? “Mentineti umanitatea sub 500 000 000. Nu fiti un cancer pe pamant”. Iar pentru a ajunge la acest punct, acum se folosesc si de asa numita criza climatica si isi baga la inaintare savantii. In preambul, sa vedem ce putem citi in mass-media, de exemplu in articolul Criza care trece neobservată.

VIDEO - Transcriptul inregistrarii video in care rabinul David Eliezrie vorbeste despre cum evreii stiau despre schimbarea din URSS inainte de a stii Gorbaciov, despre stapanirea oligarhilor evrei in Rusia, despre Vladimir Putin, etc.

Rabinul David EliezrieLa Video: Rabinul David Eliezrie despre forta colosala a miscarii iudaice chabad si despre influenta acesteia asupra URSS, apoi a Rusiei si a lui Vladimir Putin (inca din copilaria sa) postasem un video de pe youtube. Nu mai e pe youtube…

E insa aici:

https://www.bitchute.com/video/hoQhXh_Q0AU/

DOCUMENTAR VIDEO - Puterea coșmarurilor – Politica fricii si manipularile din mass-media

the power of nightmaresPuterea coșmarurilor – Politica fricii analizează modalitățile prin care suntem manipulați prin mass-media și argumentează că amenintarea teroristă globală este o iluzie creată de o elită care face orice pentru a se menține la putere.

Ar trebui cu adevărat să fim îngrijorați de organizațiile teroriste sau acestea sunt doar o amenințare-fantomă, folosită pentru a împiedica societatea să se destrame? În trecut, politicienii ne „serveau” vise despre o lume mai bună. Acum, ei ne promit că ne vor proteja de coșmaruri. Cel mai înfricoșător dintre acestea este amenințarea unei rețele teroriste internaționale. Dar, așa cum visele erau ireale, coșmarurile sunt, şi ele, false.