News Buzau new header Craciun

TEORIA CONSPIRATIEI SAU ADEVAR ASCUNS? Ce se vrea prin – “Euro Digital” si “Central Bank Digital Curency” (CBDC)? Avocatul Gheorghe Piperea, avertisment legat de dispariţia banilor fizici

Central Bank Digital Currencies CBDCAvocatul Gheorghe Piperea atrage atenția asupra riscurilor la care ar fi expuși românii dacă țara noastră ar trece la o monedă euro digitală emisă, de băncile centrale (CBDC - Central Bank Digital Curency)

"Nu este vorba despre o teorie e conspirație ci o chestiune cât se poate de factuală. Chiar astăzi am citit niște interviuri, luări de poziție, într-o dezbatere care s-a făcut în comun între Banca Centrală Europeană și Comisia Europeană în vederea trecerii la euro digital." a precizat Gheorghe Piperea, la Antena 3 CNN.

Citește mai departe...

VIDEO TRAILER - Premiera nord-americană la “DOC NYC” (Festivalul de film documentar american) pe 13 noiembrie – “Ithaka”, filmul documentar al regizorului Ben Lawrence despre susținerea publică hotărâtă a tatălui lui Julian Assange!

Ithaka AssangePremiera filmului “Ithaka” in SUA la acest prestigios festival de documentare (“DOC NYC”) are loc în timp ce Julian Assange continuă să fie încarcerat în renumita închisoare Belmarsh din Marea Britanie, în timp ce se luptă cu extrădarea din Marea Britanie în SUA. Assange s-a căsătorit cu partenera sa, Stella Moris, în Belmarsh, la începutul acestui an, într-o ceremonie la care au participat cei doi copii ai lor, tatăl lui Assange, John Shipton, și fratele său Gabriel Shipton, care este producătorul filmului Ithaka.

Gabriel Shipton și Ben Lawrence vor participa la proiecția din New York .

Citește mai departe...

Încă o „conspirație” devenită realitate. Guvernul României vrea să renunțe la banii fizici. Proiect urgent pe masa premierului Nicolae Ciucă

Renuntare bani lichiziPotrivit unui proiect aflat pe masa Guvernului României – Cabinetul Nicolae Ciucă, se propun mai multe inițiative legislative. Iată o parte dintre ele:

– instituțiile publice vor avea obligația să asigure încasările în numerar doar prin unitățile Casei de Economii și Consemnațiuni C.E.C. – S.A., prin Compania Națională „Poșta Română” – S.A, prin intermediul altor instituții de credit și prin servicii automate ce funcționează pe baza acceptatoarelor de bancnote și monede, pe bază de convenții încheiate cu persoanele abilitate, cu condiția asigurării fondurilor necesare achitării comisioanelor stabilite pentru efectuarea acestor operațiuni;

Citește mai departe...

Azi, sambata 12 noiembrie 2022 – la Cobadin (Constanta) - comemorarea lui Gogu Puiu, partizanul dobrogean care a umilit Securitatea

Asociatia Gogu Puiu supravietuirePotrivit unor surse, astazi 12 noiembrie 2022, de la ora 14:00 – la Cobadin (Constanta) are loc slujba de comemorare a lui Gogu Puiu, partizanul dobrogean care a umilit Securitatea. La slujba religioasa este asteptat si IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Citește mai departe...

Spre comunism în zbor: Ca sa “salvam” planeta, consumul de carne trebuie să scadă la echivalentul a doi burgeri pe săptămână de persoană iar transportul public trebuie să se extindă de șase ori mai accelerat decât rata actuală ...

spre comunism State Climate 2022Consumul de carne din țările dezvoltate ar trebui să scadă la echivalentul a In 2020, Fundația Memorialul Victimelor Comunismului a dat publicității „Raportul anual privind Atitudinile Statelor Unite față de Socialism, Comunism și Colectivism”.

Studiul a descoperit că un îngrijorător procent de „mileniali” sau Generația Y (născuți între 1981 și 1996) și de membri ai Generației Z (tineri născuți după 1996) din America sprijină socialismul.

Citește mai departe...

Dacă Rusia decide să folosească arme nucleare, este nevoie de o lovitură preventivă – Zelenskyi (VIDEO)

Zelenskyi Bomba nuclearaPreședintele Volodymyr Zelensky consideră că NATO și întreaga comunitate internațională ar trebui să revizuiască procedura de răspuns la posibila utilizare a armelor nucleare de către Rusia și să prevadă lovituri preventive.

El a declarat acest lucru în timpul comunicării online la Institutul Australian Lowy, relatează Ukrinform.

Citește mai departe...