New News Buzau header

VIDEO - Conspirația globală a alimentelor nesănătoase (he Global Junk Food Conspiracy)

Global Junk Food ConspiracyÎn Europa, producătorii de alimente au semnat „angajamente de responsabilitate”, promițând că nu vor adăuga zahăr, conservanți, coloranți sau arome artificiale și că nu vor viza copiii. Atunci, de ce folosesc în țările în curs de dezvoltare tactici interzise în Occident? Acolo, aceștia au creat produse cu costuri foarte mici, cu niveluri mai ridicate de sare, zahăr și grăsimi saturate. Filmat în Brazilia, India și Franța, documentarul investighează tacticile dubioase ale unor companii precum Coca-Cola, McDonald’s și Domino’s Pizza.

Citește mai departe...

Inginer Google, plasat în concediu forțat după ce a afirmat că unul dintre sistemele de inteligență artificială ale companiei are conștiință, este sensibil și reacționează în mod subiectiv la stimuli.

ai hand business people press phone brainBlake Lemoine a susținut că un sistem de inteligență artificială (AI) la care lucra a devenit sensibil și rațional precum o ființă umană, dar și că sistemul “are percepție și capacitate de a exprima gânduri și sentimente echivalente cu cele ale unui copil uman”. Suspendarea inginerului a atras din nou atenția asupra procesului de dezvoltare a acestor sisteme și asupra capacității lor de a înțelege mediul înconjurător și de a lua decizii în locul oamenilor.

Sistemul la care face referire Lemoine este LaMDA, care generează “roboți virtuali” ce au capacitatea de a conversa cu utilizatori umani și de a adopta mai multe personalități în funcție de modul în care decurge conversația.

Citește mai departe...

BIG BROTHER IS COMING! Ursula merge mai departe: Comisia Europeană plănuiește controlul mesajelor online, scanarea telefoanelor mobile și eliminarea criptării!

Ursula si social mediaComisia Europeană a publicat un proiect de lege care obligă furnizorii de servicii de comunicații precum Telegram și WhatsApp să verifice automat chat-urile individuale înainte de a fi trimise și să instaleze „uși din spate" - "BACK DOORS"(mijloace de a accesa un sistem computerizat sau date criptate care ocolesc mecanismele obișnuite de securitate) în telefoanele inteligente.

Citește mai departe...

‘Ministerul Adevărului 2022’, noua distopie a Europei: Facebook, Twitter, TikTok, Microsoft, Google, înrolate de U.E. ‘pentru a lupta împotriva dezinformării’

Orwell libertatea e sclavie„Când minciuna devine adevăr, nu mai există cale de întoarcere” (Michel Chossudovsky). Uniunea Europeană a publicat liniile directoare pentru punerea în aplicare a cenzurii online. Este calea spre tiranie. Este un Minister al Adevărului 2022, ca al lui Orwell.

Obiectivul tacit este acela de a susține propaganda guvernamentală și 'știrile false' ale mass-mediei convenționale, reducând în același timp, în mod sistematic, libertatea de exprimare și analiza independentă în întreaga Uniune Europeană. Este, de asemenea, o încercare de a falimenta literalmente mass-media independentă (din punct de vedere financiar) printr-un proces de demonetizare.

Proiectul UE se intitulează 'Consolidarea Codului de bune practici privind dezinformarea 2022':

Citește mai departe...

Pentagon: Un „număr tot mai mare” de obiecte neidentificate a fost raportat pe cer în ultimii 20 de ani. Billl Clinton: O INVAZIE EXTRATERESTRA ar putea fi SINGURA CALE DE A UNI acesta lume din ce in ce mai divizata

OZN PentagonUn "număr tot mai mare" de obiecte neidentificate a fost raportat pe cer în ultimii 20 de ani, a indicat marţi un responsabil al Pentagonului în faţa congresmenilor americani, fără a ajunge până la a confirma prezenţa vieţii extraterestre, notează AFP și Agerpres.

Pentru prima dată după mai mult de 50 de ani, Congresul SUA a organizat o audiere publică dedicată "fenomenelor aeriene neidentificate".

"De la începutul anilor 2000, am observat un număr tot mai mare de obiecte neautorizate sau neidentificate", a declarat Scott Bray, director adjunct al serviciului de informaţii pentru US Navy.

Citește mai departe...

TEORIA CONSPIRATIEI SAU SE PREGATESTE CEVA? Intre 22 și 28 mai se va vota la Geneva ca toate națiunile pământului să cedeze către OMS suveranitatea asupra deciziilor naționale în materie de sănătate

OMS Dictature„Și fi-va în ziua aceea că voi face Ierusalimul ca pe o piatră călcată de toate neamurile; tot cel ce o va călca își va bate joc de ea, și toate neamurile pământului se vor aduna laolaltă împotriva lui.” (Zaharia 12:3, Biblia varianta Anania)

Oficialii din administrația Biden lucrează pentru a da Organizației Mondiale a Sănătății, puterea de a declara unilateral o urgență sanitară în orice țară, conferindu-i astfel puteri de urgență. Mesajul din partea administrației și votul nu sunt mediatizate de mass-media, însă fostul congresman Michele Bachmann lucrează din greu pentru a trage un semnal de alarmă.

Citește mai departe...