VIDEO - ADEVARURI NESPUSE NICIODATA! " Educatia: Manipulare & Diversiune" dupa Noam Chomsky , in care eu recunosc o mare parte din principiile lui SunTzu!

Adevaruri nespuse niciodata"Cele 10 manipulări generale - Strategiile diversiunii"

- deja fundamente ale "democraţiei" occidentale, concepute pentru a dezorienta şi a deturna atenţia mulţimilor de la manevrele claselor politice şi financiare - diversiuni cu aplicaţie mondială.

( Procedura vine de la prestidigitatori, care îşi pun în practică numerele de iluzionism ducând atenţia publicului în direcţii false.)

1. A distrage permanent atenţia de la problemele sociale reale, îndreptând-o către subiecte minore, dar cu mare impact emoţional. Poporul trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva decât cu problemele lui adevărate.

Citește mai departe...

Hitler si Stalin - VIEȚI DUBLE

Stalin si Hitler„A ierta înseamnă a-i oferi celuilalt ocazia de a mai greși o dată.”
Johann W. von Goethe. Cine ar fi bănuit că Stalin și Hitler au întreținut o colaborare secretă începută cu 6 ani înainte de al Doilea Război Mondial?

Singura dată când arhiva prezidențială sovietică a fost deschisă unui occidental pentru cercetare academică a fost ocazia de care a beneficiat Stephen Koch, profesor de rusă la Universitatea Columbia din New York, pentru a prezenta lumii, în cartea „Double lives”, secrete nebănuite privind sprijinul reciproc acordat de Stalin și Hitler în anii '30.

Citește mai departe...

Soros dă foc Americii pentru a-l răsturna pe Trump. Iată dovezile (VIDEO)

gsSoros vs TrumpDin prima zi de mandat a președintelui Donald Trump, George Soros a sunat goarna, iar Stânga radicală a strâns rândurile pentru a provoca o schimbare de putere prin violență.

LifeSiteNews a inițiat o petiție online, prin care cere administrației Donald Trump să ancheteze rolul lui George Soros în haosul social dezlănțuit pe străzile Americii.
Stânga radicală a fost implicată din primele momente de după învestirea lui Donald Trump într-o mișcare concertată de a semăna dezbinare și confuzie, arată LifeSiteNews într-un amplu documentar prin care justifică inițierea petiției.

Citește mai departe...

Istoria se repetă... Pandemia de gripă spaniolă din 1918! „Sfârşitul pandemiei a depins de fiecare ţară în parte: de informaţia şi de pregătirea specialiştilor şi de interesele clasei politice”

Gripa spaniola 1918Gripa spaniolă din 1918 până în 1919, a omorât aproape 50 de milioane de persoane. Aceasta a început în ianuarie și februarie în SUA, când mai multe persoane au decedat manifestând simptome cum ar fi dureri de cap, insuficiența respiratorie, tuse sau febră.

Citește mai departe...