VIDEO TRAILER – “Soul” (2020) Suflet! Happy Cinema Buzau uimeste din nou: cele mai noi filme pentru copii si nu numai! Vezi aici programul proiectiilor!

Soul film animatieCa de fiecare data Happy Cinema Buzau iti ofera o gama variata de filme pentru copii si adulti. Printre premiere - “Soul” (2020) Suflet, Tom and Jerry – Animaţie, Nomadland, Cruella, Peter Rabbit si altele (Vezi programul mai joc!). SINOPSIS - “Soul” (2020) Suflet Visul profesorului de muzică, Joe Gardner (Jamie Foxx), este de a deveni cântăreț de jazz. Doar că, înainte de a se putea bucura de momentul care să îi deschidă această cale, are un accident în urma căruia ajunge într-un spațiu eteric, de tranziție. Aici o întâlnește pe 22 (Tina Fey), un suflet tânăr și naiv, alături de care Joe va da startul unei călătorii ce trebuie să îl readucă în corpul său înainte de a fi prea târziu.

Citește mai departe...

VIDEO TRAILER - Regal de filme pentru copii de 1 iunie la Happy Cinema Buzau: “Tom and Jerry”, “Suflet” si “Peter Iepuraşul: Fugit de acasă” (Peter Rabbit 2: The Runaway) VEZI PROGRAMUL!

1iunie 3 filmeSINOPSIS - Tom and Jerry, în regia lui Tim Story, începe când Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând planificatorul disperat al evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de șoricel. Lupta care urmează amenință să distrugă cariera ei, nunta și, in consecinţă, hotelul în sine. Dar în curând apare o problemă și mai mare: un angajat diabolic şi ambițios conspiră împotriva celor trei.

Un amestec de animație clasică și acțiune live, noua aventură pe marele ecran a lui Tom și Jerry aduce personajele legendare pe un teren nou și le obligă să facă ceva de neimaginat: să lucreze împreună pentru a se salva.

Citește mai departe...

HAI LA CINEMA! “Trolls World Tour” (Trolii descoperă lumea) – VIDEO trailer. Vezi aici programul complet de la Happy Cinema Buzau!

Happy Cinema Buzau TrollAnna Kendrick și Justin Timberlake își împrumută din nou vocile pentru continuarea marelui succes internațional din 2016, Trolii, într-o aventură cu totul specială - Trolii descoperă lumea.

De data aceasta, trolii vor ajunge acolo unde nimeni din universul lor nu a ajuns vreodată! Poppy (Kendrick) și Branch (Timberlake) vor descoperi că există șase triburi diferite de troli răspândite în șase ținuturi diferite, care sunt fanii a șase stiluri diferite de muzică: funk, country, techno, clasică și rock. Așadar, lumea trolilor se face mai mare și mai gălăgioasă!

Citește mai departe...