NEWS BUZAU si Happy Cinema te invita la film! “Jumanji: Nivelul urmator” (VIDEO trailer) si alte proiectii de succes! Vezi aici programul!

program Buzau ONLINE"Jumanji: The Next Level" este un film american de comedie de aventuri fantastice din 2019 regizat de Jake Kasdan și co-scris de Kasdan, Jeff Pinkner și Scott Rosenberg . Este o continuare a lui Jumanji: Welcome to the Jungle din 2017, a doua continuare a lui Jumanji din 1995și este a patra tranșă din franciza Jumanji. Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas, Alex Wolff, Morgan Turner, Ser'Darius Blain și Madison Iseman și-au reluat rolurile din filmul anterior, în timp ce Awkwafina, Rory McCann, Danny Glover și Danny DeVito se alătură distribuției.

Citește mai departe...

Promoție de Halloween la Happy Cinema (VIDEO Trailer)!

halloween Happy CinemaÎn Noii Mutanți, cinci tineri mutanţi, care abia îşi descoperă abilităţile în vreme ce sunt ţinuţi închişi într-o instituţie secretă, încearcă să se salveze, dar şi să se lepede de păcatele comise în trecut.
Omul invizibil spune povestea unei femei prinse într-o relație violentă cu un om de știință genial și bogat, dar obsedat de control. Cecilia Kass (Moss) reușește să fugă în miezul nopții și să se ascundă cu ajutorul surorii sale, a prietenului lor din și a fiicei adolescente a acestuia.
Blestemul (The Grudge 2) este un thriller înfricoşător, care explorează secretele întunecate dindărătul unui jurământ de răzbunare. Cumplitul blestem supranatural se revarsă peste un grup de victime aparent fără legătură între ele, izvorând dintr-o casă mistuită de flăcări şi întinzându-se pretutindeni.

Citește mai departe...