VINO LA FILM! Happy Cinema Buzau iti ofera un program divers de proiectii (vezi aici programul complet)

Chemarea Venetiei“Venise n'est pas en Italie “ (Chemarea Venetiei): Emile are 15 ani. Locuiește în Montargis, alături de tatăl său cam zăpăcit și mama ce i-a vopsit întotdeauna părul blond, pentru că, se pare, aşa arată el mai bine. Când o fată pe care Emile o place foarte mult îl invită în vacanţa de vară la Veneția, el este mai mult decât fericit.

Citește mai departe...

VEZI AICI CE FILME VA PROPUNE HAPPY CINEMA BUZAU. "COCO" – Farnecul si inspiratia PIXAR (trailer)

COCO 2Happy Conema Buzau continua siruld e proiectii. Iata programul complet. Vezi si  recenzia "COCO" - farmecul si inspiratia celor de la PIXAR. 

Mamele nu-și lasă bebelușii să crească pentru a fi mariachi. Acesta este un lucru pe care Miguel (exprimat de noul venit Anthony Gonzalez) îl cunoaște cu siguranță: De când străbunicul său a abandonat familia cu zeci de ani în urmă pentru a urmări la vida muzical , fiecare descendent și-a scuturat atât amintirea neplăcută, cât și orice melodie rătăcită suficient de inutilă pentru a deriva pe lângă o fereastră. Ei sunt acum pantofi, nu visători. Dar Miguel, un tenace tânăr de 12 ani, cu o singură încrețire în obraz și cu o melodie de nestăpânit în inima lui, nu se poate abține; degetele îi dureau o chitară. Și ca orice erou aflat în căutare, el va găsi unul. Deși spre deosebire de majoritatea - în special în lumea strălucitoare a Pixarului, ai căror criteri Technicolor, cowboy-uri de jucărie și mașini de curse antropomorfate păreau adesea să vină în orice nuanță, dar maro - el este, de asemenea, mândru, inconfundabil mexican.

Citește mai departe...

HAI LA FILM – Happy cinema Buzau va propune: "Trolls World Tour" si "Coco"(VIDEO trailer)!

Trolls world tourPoppy și Branch descoperă că nu sunt decât unul dintre șase triburi Troll diferite, împrăștiate pe șase țări diferite dedicate șase tipuri diferite de muzică: Funk, Country, Techno, Clasic, Pop și Rock. Lumea lor este pe cale să devină mult mai mare și mult mai tare. Un membru al regalității hard-rock, Queen Barb, ajutată de tatăl ei, King Thrash, vrea să distrugă toate celelalte tipuri de muzică pentru a lăsa rockul să domnească suprem. Cu soarta lumii în joc, Poppy și Branch, împreună cu prietenii lor, au pornit să viziteze toate celelalte țări pentru a unifica trolii în armonie cu Barb, care vrea să-i însceneze pe toți.

Citește mai departe...

HAI LA FILM – Happy cinema Buzau va propune: “Casa bântuită” - "Haunt" (VIDEO trailer)!

Casa bantuita“Casa bântuită” ("Haunt") - De Halloween, un grup de prieteni se aventurează într-o casă bântuită „extremă” care promite să se hrănească cu cele mai întunecate temeri ale lor. Noaptea lor devine mortală pe măsură ce ajung la concluzia îngrozitoare că unele coșmaruri sunt reale.

Citește mai departe...