Jurassic World: Fallen Kingdom si Charleston – doua proiectii de top la HAPPY CINEMA BUZAU

macheta reclama miercuri buzauCa de fiecare data, NEWS BUZAU va invita la film. Proiectii interesante, actori si distributii pe masura. Va prezentam doua recenzii: Jurassic World - Fallen Kingdom si Charleston.

Jurassic World - Fallen Kingdom

După ce parcul de distracții Jurassic World a fost distrus iar oamenii au părăsit înspăimântați stațiunea tropicală de lux, dinozaurii au continuat să trăiască în libertate în jungla de pe insulă.

Acum o erupție vulcanică iminientă amenință să anihileze ce-a mai rămas din reptilele preistorice, făcându-i pemulți să se întreabe dacă e bine ca oamenii să intervină din nou în procesul naturii. Convins că speciilemerită salvate și încă atașat de raptorul isteț pe care l-a crescut, dresorul Owen (Chris Pratt), împreună cu aliata sa Claire (Bryce Dallas Howard), lansează o campanie de succes pentru salvarea dinozaurilor.

Când temutele animale scapă din captivitate îngrozind populația, noua serie de aventuri incredibile dezvăluie adevărata forță a naturii dezlănțuite.

Charleston

În regia lui Andrei Crețulescu, filmul Charelston surprinde legătura tragicomică formată între doi bărbați care au pierdut aceeași femeie.

Alexandru (Șerban Pavlu) traversează o perioadă întunecată a vieții sale, după ce i-a murit soția într-un accident de mașină. Rămas singur chiar în ziua în care împliește 42 de ani, protagonistul primește o vizită uluitoare din partea fostului amant al nevestei sale.În cardul ușii este Sebastian (Radu Iacoban),tânărul amant îndoliat, care nu poate să-și ducă durerea în singurătate.

Celor doi bărbați le rămâne moștenire un triunghi amoros bizar, din care ia naștere improbabila lor conexiune, fără de care niciunul dintre ei n-ar fi putut îndura moartea femeii iubite.

 

Program BUZAU cinema