În lipsă de voturi, Mirela Mihaela Slate (PNȚ-CD Buzău) a descoperit tartarita

Postarea Mirelei SlateDupă rezultatele sub limita ridicolului obținute la alegerile locale și generale ținute în anul care tocmai s-a încheiat, în PNȚ-CD Buzău s-a dat tonul unei reprofilări strategice.  Dacă oferta sa politică nu a reușit să păcălească decât câteva sute de persoane răzlețe, Mirela Mihaela Slate crede că va avea succes cu trăsnăi, bazaconii și bălării de genul legendelor inventate.

 

Vă invităm să vedeți ce mai scrie cucoana pe Facebook, cu mențiunea că textul a fost transcris întocmai:           

”Oamenii din zona Nehoiu spun că în munţii Buzăului există tartarită! Tartarita este o piatră translucidă, de dimensiuni reduse, cu proprietăţi de regenerare a organismului uman, animalier şi vegetal. I se mai spune ”piatra lui Siriu” sau ”lacrima lui Dumnezeu”. Afirmaţia localnicilor se bazează pe o legendă: ”Într-o zi, un tânăr muntean, Siriu, culegea fructe de pădure pentru mama lui, care era grav bolnavă. Băiatul era evlavios şi se ruga divinităţii, ca să i se însănătoşească mama. La un moment dat, pe când stătea în genunchi şi rostea invocaţia, s-a rostogolit o piatră la picioarele lui. Curiozitatea l-a determinat să o ia. Nu mai văzuse o asemenea formă şi culoare de piatră. Multiple raze înconjurau piatra în formă de inimă. A simţit o cutremurare uşoară, atunci când a atins-o. Considerând că este un dar de la Dumnezeu, ca răspuns la rugăciunile lui, Siriu a alergat către casă, pentru a-i da mamei sale darul divin. În momentul în care femeia bolnavă a atins piatra, a simţit aceeaşi electrocutare uşoară pe care a simţit-o şi fiul ei, atunci când a atins piatra pentru prima dată. A doua zi, mama lui Siriu s-a simţit mai bine şi a cerut să atingă din nou piatra. Efectul a fost spontan şi benefic pentru corpul ei. După aproximativ o lună de zile, oamenii din localităţile învecinate au rămas surprinşi când au văzut-o pe Maria, mama lui Siriu: era mai tânără şi mai sprintenă decât o ştiau ei. Familia ei a trăit mai mult decât altele. Într-o zi, copilul lui Siriu a luat piatra ca să se joace cu ea, dar a pierdut-o pe un teren. Acolo s-a construit oraşul Nehoiu”.

Este trist că unii oameni inventează din pix și tastatură ”legende” și mitologii urbane, în timp ce legendele și tradițiile autentice din județ se sting în nepăsare și uitare.

I-am solicitat politicos dnei. Mirela Mihaela Slate să-și precizeze sursele, mai ales că, la rândul nostru, cu toate încercările, nu am reușit să găsim pe cineva care să fi auzit în zonă de ”tartarita” ei. Răspunsul: ne-a blocat pe Facebook. De unde se vede că politicienii au comportamente deviante înainte chiar de a apuca să ocupe o funcție vremelnică.

Mirela Mihaela Slate este președintă a organizației municipale PNȚCD din august 2015. La alegerile locale, candidatul PNȚCD la funcția de primar al municipiului Buzău, Marius Vlăsceanu, a obținut o remarcarcabilă contra-performanță: 180 voturi. Se plictisea pe acasă, în lipsă de ocupație!

Și rezultatele județene globale sunt dezastruoase: 0 primari, 1 consilier local, 0 deputați, 0 senatori. Singur dintre toți, Radu Ion, a fost ales  consilier local la Primăria Cozieni. Nefiind la primul mandat, probabil lui Radu Ion i se spune deja prin partid Dumnezeu.

Mirela Mihaela Slate a fost profesoară de română în orașul Nehoiu: cu atât mai grav că se pretează la asemenea fabricații neîndemânatice...

Nota Bene: Nu este deloc clar de ce Dna. Mirela Mihaela Slate își împănează wall-ul facebook-ist cu o întreagă pleiadă de instituții de forță, române și străine. Aflăm, de-a valma SRI, CIA, FBI, MAPN, INTERPOL, STS, Europol, diverse ramuri ale Poliției Române... Poate a păcălit-o cineva că astfel inspiră autoritate. Poate că la mijloc este un resort psihanalitic sau un fetiș pentru uniformă. Sau poate că realitatea este infinit mai simplă și explică parțial și ținuta generală a partidului...

Foto 1: Facsimil după postarea FB; 2: Dovada irefutabilă că Mirela Mihaela Slate este totuși, o doamnă...

V.I.M.

P.S. REDAM MAI JOS PAREREA DOMNULUI MARIUS VLASCEANU, AMINTIT IN ARTICOL SI ASTEPTAM O POZITIE SI DIN PARTEA DOAMNEI MIRELA MIHAELA SLATE... (REDACTIA)

Marius Vlasceanu: "Pentru mine,candidatura la Primărie a fost o experienta frumoasa si utila in cariera mea politică!Am vrut să mă implic în administrația Buzău lui din dorința de a ajuta buzoienii,orașul dar și din responsabilitate civică!Domnul Vim greșește când afirma că am candidat din lipsa de ocupație!Am chiar foarte multe ocupații însă nu discut asta cu domnia sa.Dânsul are tendința de a se ancora in ideologia urii si a non-constructivismului,de aceea refuz să am de a face cu astfel de comportamente!Este o ură bolnăvicioasă lansată degeaba la adresa mea!Sunt mai curat ca lacrima,mai curat ca Domnia sa!Nu am de ce să mă feresc!"

Postarea Mirelei Slate

screenshot www.facebook.com 2016 12 17 23 17 36

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează