FOTO - Marturie despre “Stana unde s-a nascut paranormalul” – in Muntii Buzaului. Vezi aici amanunte extraordinare!

S-a scris mult despre Stroenesti si Pestera uriasilor, au aparut “cercetatori” din neant, sustinatori ferventi ai misterului, dar si sceptici si chiar “trimisi” sa construiasca argumente care ar fi trebuit sa darame secretele din Muntii Buzaului. Iata, totusi, ca, paralel cu aceste lupte crancene pentru adevar si intaietate in scris, apar si alte dezvaluiri despre o “Stana unde s-a nascut paranormalul”, evident, tot in Muntii Buzaului. De data aceasta, locul are coordonate precise si se poate gasi cu usurinta, daca le introducem intr-un GPS performant (folosit fie de armata, fie de membrii cluburilor de off-road). Initial zecile de randuri legate de locul cu pricina din zona Tainita/albia Basca (DJ 203K) au fost “disecate” pe un forum de specialitate – “RUFON” de Vasile Rudan si alti pasionati de mistere (inca din 2011), iar mai tarziu curiosii s-au deplasat chiar in locul respectiv, urmand coordonatele exacte, oferite de cei care au descoperit pentru prima data “Misterul din Carpati” – (45°28’12 si 26°25’50). Iata ce scriu cei care “au calcat” pe acolo:

 “Stana conform normelor UE ( se pare ca aici s-a nascut paranormalul in Romania) ??...stie cineva mai multe. Daca vreti adevar si sa verificati nu aveti decat sa sariti gardul, bineinteles daca apucati.   45°28’12 - 26°25’50. Asta daca ....reusiti sa va apropiati de gard inainte sa apara o Dacie papuc cu 4 baieti care o sa va ia la rost despre motivul aflarii dvs. acolo in zona. Daca sariti primul gard nu uitati sa-l sariti si pe al doilea, nu de alta dar e pacat sa deranjati brazda nisipoasa proaspata care arata daca cineva a calcat / pus talpa  piciorului acolo. 

Sa nu uit, seful echipei de securitate, in cazul in care mergeti sa urcati pe coltii Tainitei, il puteti reintalni sub forma de cioban (numa' forma nu si fondul, ce credeati voi?) in poiana superioara, va asteapta ca sa se asigure ca acolo mergeti si nu in alta parte, semn ca nu prea au personal si joaca fiecare cate 2-3 roluri. Ce sa-i faci cu criza asta, probabil ca s-a apelat si la ei la reduceri de schema. Nu vorbesc din auzite - chiar am fost acolo…In alta ordine de idei, daca o iei pe drumul=poteca dintr-o anumita vale care se deschide la stanga fata de drumul forestier Hansaru - si nu ma refer aici la drumul 203K care se deschide oleaca mai jos,  si reusesti sa treci de cateva hartoape nasoale parca inadins puse acolo, se deschide o vale larga si care are mai multe niveluri - eu am facut acest traseu noaptea, e drept cu caravana 4x4 pregatite extrem, si senzatia este fantastica. Nu mergeti acolo daca ... nu sunteti fizic bine pregatiti, nu aveti idee de orientare in teren - te poti pierde usor, eventual puteti avea in spate sa lumineze calea un 4x4, eu asa am mers …Oficial, locatia de pe DJ 203K expusa de colegul incognito e un depozit de explozibili al unei intreprinderi de lucrari hidrotehnice cu treburi in zona Tainita/albia Basca, care-i pazit in ture, de catre localnici platiti cu salariul minim - spun asta din surse 100% directe. Chestie plauzibila, fiindca este verificabila pina la un punct. In (multe) alte locuri din zona Tainita-Nucu etc. cred deci ca trebuie cautate "anomalii" - operatiune care, asa cum sublinia si tractorbeam, ar necesita insa mult timp (liber, evident  ), conditie fizica perfecta plus bani/echipare serioasa…” – si marturiile curg de-a lungul a cel putin 4 ani.

Nu se poate face inca o legatura intre Stroenesti (?!), uriasi, Luana, scrieri enigmatice, disparitii misterioase invaluite in ceata verde, extraterestri, masinarii antice meteorologice, trovanti, arme de demult cu laser sau “foc ceresc”, porti cuantice intre universuri, tunele secrete pana in mijlocul pamantului si altele, dar cert este ca acolo (si nu numai – avem mai multe informatii si coordonate despre locuri de acest fel, pe care deocamdata nu le dam publicitatii din motive evidente!) se intampla ceva misterios (evenimente cercetate de curand si de cativa specialisti militari din tara si din Israel). Pozitiile oficiale sau incercarile unora de a duce in ridicol astfel de descoperiri nu vor opri valurile de dezvaluiri din urmatoarea perioada ce stau gata sa iasa la lumina!

Iulian Gavriluta

 

SURSA: http://www.rufon.org/forum/fenomene-conexe-si-paranormale/vasile-rudan-si-misterul-din-carpati/msg69754/?PHPSESSID=pr1becr132irfpr0c9nnhdufk7#msg69754

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează