Istoria secretă a Mossad-ului: Crime cu acoperire legală

MOSSAD„Mossad-ul este ca gâdele oficial sau ca medicul din Camera Morţii care administrează injecţia letală. Acţiunile voastre sunt toate aprobate de Statul Israel. Când ucideţi, voi nu violaţi legea. Voi executaţi o sentinţă aprobată de primul ministru în exerciţiu.” Meir Amit (Director General al Mossad 1963-1968).

Citește mai departe...

Români implicați în campania electorală anti-Trump. Interese oculte în jocurile pentru Casa Albă. Ce rol avea „pionul” Stelian Nistor, fost șef de Masonerie

Stelian nistor masonerie TrumpRomâni implicați în alegerile pentru Casa Albă. Fostul șef al Ritului Scoțian din Romania, Stelian Nistor, şi partenerul său de la firma Majoritas, Lucian Despoiu, un antreprenor online și consul onorific al Republicii El Salvador, sunt implicați în campania anti-Trump din SUA. Aceștia au plasat mai mulți hackeri români specializați în operațiuni infracționale din lumea virtuală ca să saboteze campania electorala a președintelui american, potrivit unor surse Realitatea PLUS. Cei doi au făcut campanie anti Trump și la alegerile din 2016.

Citește mai departe...

VIDEO - ADEVARURI NESPUSE NICIODATA! " Educatia: Manipulare & Diversiune" dupa Noam Chomsky , in care eu recunosc o mare parte din principiile lui SunTzu!

Adevaruri nespuse niciodata"Cele 10 manipulări generale - Strategiile diversiunii"

- deja fundamente ale "democraţiei" occidentale, concepute pentru a dezorienta şi a deturna atenţia mulţimilor de la manevrele claselor politice şi financiare - diversiuni cu aplicaţie mondială.

( Procedura vine de la prestidigitatori, care îşi pun în practică numerele de iluzionism ducând atenţia publicului în direcţii false.)

1. A distrage permanent atenţia de la problemele sociale reale, îndreptând-o către subiecte minore, dar cu mare impact emoţional. Poporul trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva decât cu problemele lui adevărate.

Citește mai departe...

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image