Intre teoria EUGENIEI (diminuarea populaţiei) şi Tirania ştiinţei!

EugenicsDupa cum desigur ca ati observat, unii dintre comentatorii de pe forumuri si articolele mass-media isi exprima opinia ca o diminuare drastica a populatiei Pamantului reprezinta una din solutiile salvatoare pentru omenire. Acestora le scapa insa cateva elemente esentiale: cum a aparut ideea, cine o sustine si o finanteaza, faptul ca este strans legata de una din cele mai sinistre ramuri ale „stiintei”: EUGENIA.

Citește mai departe...

ROMANI, VI SE PREGATESTE CEVA! Medicul Streinu Cercel, propunere șoc: bătrânii să fie scoși din familiile lor și izolați 3 luni. Vezi ce zice (“pe aproape”) si ministru Sanatatii – Nelu Tataru!

cercel tataruMedicul Adrian Streinu Cercel are o propunere cel puțin șocantă, cu care guvernanții nu sunt de acord. El vrea ca bătrânii să fie scoși din familiile lor și să fie izolați timp de 3 luni de zile. Guvernul a respins categoric această propunere pe care opinia publică a criticat-o din prima clipă în care Streinu Cercel a făcut-o publică. Medicul de la Matei Balș a strâns propunerile în cadrul unui așa-zis proiect de relaxare a măsurilor de combatere a răspândirii epidemiei, care însă nu are aprobarea Guvernului și a fost respins, categoric, luni, și de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. El a dezvăluit într-un interviu la Digi24 că nu susține varianta lui Streinu Cercel, care presupune ca persoanele de peste 65 de ani să fie izolate pentru a evita contactul cu cei infectați cu COVID-19.

Citește mai departe...

Câștigătorul premiului Nobel pentru descoperirea virusului HIV, dezvăluiri bombă despre originea COVID-19

Luc MontagnierRedau parțial dialogul din cadrul emisiunii de radio din Franța: Profesorul Luc Montagnier: Pentru mine a fost surprinzător să identific chiar secvența virusului HIV în genomul noului coronavirus. Studiind toată viața acest virus, mi-am dat seama că nu avea cum să se producă o astfel de mutație, de îmbinare, în mod natural.

Citește mai departe...

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image