MASS MEDIA MIJLOC DE MANIPULARE A OPINIEI PUBLICE – episodul 1

Manipulare mass mediaConform Dictionarului de Sociologie, manipularea este definita ca “o actiune de a determina un actor social (persoana, grup, colectivitate) sa gandeasca si sa actioneze Intr-un mod compatibil cu interesele initiatorului, iar nu cu interesele sale, prin utilizarea unor tehnici de persuasiune, care distorsioneaza intentionat adevarul, lasand impresia libertatiide gandire si de decizie” (Zamfir, C., Vlasceanu,L.,1998).Disparitia barierelor tehnice de comunicare a facut ca pamantul sa nu fie numai un “satglobal”, ci si un “sat electronic” in spatiul caruia informatia, in diversele ei forme, reala,trunchiata, partiala sau falsificata circula in mare viteza. Ziarele, revistele, radioul,televiziunea si mai nou Internetul sunt canale prin care se influenteaza, orienteaza si dirijeaza opinia publica, interesele si motivatiile oamenilor, constiintele chiar dincolo degranitele propriilor vointe si simturi.

Citește mai departe...

ARTISTELE SI POLITICA – DEZVALUIRI incendiare despre unii artisti cunoscuti!

Artistele superbe pe care Elena Ceausescu le a interzisFrumusetea si puterea formeaza un "cuplu" de succes. Nu putine sunt cazurile de casatorii, reusite sau esuate, intre artiste frumoase si politicieni celebri.

Unul dintre stereotipurile care functioneaza inca este acela ca artistele in devenire aleg calea unor mariaje de conjunctura pentru a gasi mai repede si mai usor drumul catre succes si bani. In timpul lui Ceausescu, cand se adoptase Codul eticii si echitatii socialiste, Partidul nu considera aceste casatorii conforme cu morala proletara. Dupa model stalinist, Partidul avea "dreptul" sa controleze si sa dirijeze viata personala a membrilor sai. Amantele si chiar sotiile artiste puteau fi un motiv de pierdere a functiei.

Citește mai departe...

ISTORIA NU UITĂ NU MINTE SI NU IARTĂ ! Episodul 350. ""Când vom aborda evenimentele din decembrie 1989 cât și tranziția dezastruoasă , prin ochii Marelui Adevăr “" ?

argumenti.ruPresa rusă a publicat , în premieră , mărturiile unui ofiţer al serviciilor ruse care a participat la operaţiunea comună a CIA, KGB, GRU şi serviciile maghiare , de înlăturare la sfarsitul anului 1989 a dictatorului roman Nicolae Ceaușescu . După cum scrie argumenti.ru , reprodus din publicația online : - AntiMedia.info - , in noiembrie şi decembrie 1989, tânărul spion rus , pe nume Roman , a exercitat funcţia de traducător al unor şefi superiori, sosiţi cu o misiune secretă de la Moscova.

Citește mai departe...

VIDEO - Dezumanizarea dusă la niveluri absurde - la Forumul Economic Mondial! Videoclip distopic dement, despre cum vor arata vietile noastre, / O analiza Vigilant Citizen

Forumul economic si Vigilant CitizenVigilant Citizen: “How Our Lives Could Soon Look”: The World Economic Forum Posts Yet Another Insane Dystopian Video

„Cum ar putea arăta în curând viețile noastre”: Forumul Economic Mondial a postat încă un videoclip distopic dement. Forumul Economic Mondial a postat recent un videoclip cu titlul „Aruncă o privire în viitor”. Evident, viitorul pe care îl vor este un coșmar distopic în care dezumanizarea este dusă la niveluri absurde.

Citește mai departe...

Zilele Chisinaului la Buzau~

Zilele Chisinaului

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image