BOMBĂ-VIDEO: Rabinul Eli Kaufman spune lucrurilor pe nume: “ÎN ROMÂNIA NU EXISTĂ ANTISEMITISM DAR ANTISEMITISMUL ADUCE BANI. ĂŞTIA CU SCANDALUL SUNT OAMENII LUI ANA PAUKER!”

Rabinul Eli KaufmanJurnalistul constanţean Codruţ Burdujan l-a avut invitat în emisiunea sa, “În Arenă”, pe Rabinul Eli Kaufman, istoric evreu născut în România, emigrat in Israel şi cu studii în Marea Britanie şi Statele Unite, pentru a discuta despre conflictul din Gaza dar şi despre conflictele inventate din România. Şi iată ce a spus Rabinul, printre altele: “Adevărul este că aici nu este nici un antisemitism”. Adică exact ce a afirmat şi fostul şef al SRI, ambasadorul George Maior, la o recentă dezbatere futilă. Şi multe altele, adevărate bombe pe capul neo-bolşevicilor care activează sub acoperire de evrei (deşi sunt mai mult unguri).

CE NI SE PREGATESTE: 1) Experiment oficial pentru modificarea virusului gripei aviare astfel încât să se poată transmite de la om la om / 2) OMS anunța ca omenirea trebuie să se pregătească pentru o pandemie inevitabila de gripa

gripa pandemieE oficial! Americanii modifică virusul gripei aviare astfel încât să se poată transmite de la om la om. Există riscul unei pandemii „accidentale”. Istoria altfel decât o înveți la școală. Institutul Național al Sănătății a decis să ridice interdicția privind experimentele de inginerie genetică asupra virusurilor gripei aviare. Cu alte cuvinte, cercetătorii vor avea dreptul să modifice acest virus astfel încât să se poată transmite între oameni. Oficial, nu e vorba de vreo intenție criminală, nici de dorința de a crea o armă biologică letală. Oamenii de știință implicați în acest proiect extrem de periculos spun că scopul lor este să „protejeze sănătatea umană”, mai precis să studieze virusul astfel încât să fie pregătiți să intervină eficient în cazul unei pandemii.

EXCLUSIV - AUDIO - Un bătrân din Sărulesti - Buzău "stie" unde se află trupul Elodiei

Elodia GHINESCUIn urma cu cateva zile, mai exact in weekend-ul trecut, un batran in varsta de circa 80 de ani din localitatea Sarulesti -Buzau, Mircea MICU rapsod, cunoscut ca fiind un om al bisericii a povestit ca un amic (Lucian Stanciu) a avut o viziune in care i-a aparut Elodia GHINESCU, cunoscuta avocata disparuta in urma cu multi ani si al carei corp nu a fost identificat desi au fost facute foarte multe cautari. Aceasta ii spunea in vis buzoianului ca "Te stiu un om credincios... Du-te la parintii lui Cioaca si cauta acolo, corpul meu este ingropat in zidurile casei. Sa ma scoata de acolo si sa mi se faca toate cele bisericesti ca sa am si eu liniste...". Buzoianul Mircea Micu a preluat povestea cu  acest vis de la un alt consatean -  Lucian STANCIU. 

 

I.G.

Secret ANTICANCER – Sarea din sânge! Excelent material!!! Ar fi bine sa-l comunicam si altora si, mai ales sa-l aplicam pentru sanatatea noastra!!!

secrete ascunseO taină ţinută cu mari eforturi şi mulţi bani departe de urechile şi ochii "prostimii".

Lipsa sării din sânge! Interesant, dar LOGIC. Aceeaşi problemă cu tensiunea arterială: înainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioara a "normalului". Să aibă aceeaşi justificare?