INDEZIRABILI, REEDUCABILI și SUPUȘI - liste cu categori de persoane (VIDEO)

lagarele FEMALibertatea de opinie, nu e un drept acordat pentru că opinia ta e respectată, ci este un instrument prin care se colectează date despre tine, despre modul în care gândești, te comporți sau despre ceea ce planifici să faci sau îndemni pe alții să facă.

Fiecare dintre noi avem propria fișă cu astfel de date, iar în prefață sunt și date despre părinții, bunicii și ramificațiile familiei noastre.

Aici se stochează tot, iar pe baza unor algoritmi speciali ne este făcut un profil psihologic și social, suntem încadrați pe liste specifice și primim un scor de credit social.

În funcție de aceste credite (punctaje), suntem indexați în liste de persoane de o anume tipologie.

Citește mai departe...

“57698” - AGENDA 21 (Document ONU) – Ce ne asteapta pana in 2030! Totul este legat de un plan bine stabilit! Vezi aici ce cuprinde!

agenda programme enÎn curând, până în 2030, vom trece de la democrație la un guvern mondial totalitar. Trebuie doar să aruncați o privire la Agenda 21 pentru a fi convins.

Agenda 21 nu este o așa-numită conspirație.

Dimpotrivă, este un document ONU de 300 de pagini semnat de 178 de țări la Summitul desfășurat la Rio în 1992.

Acest document, accesibil tuturor, este destinat să fie un plan pentru „un parteneriat global pentru dezvoltare durabilă”.

Citește mai departe...

VIDEO - DE LUAT AMINTE! Demonii se materializează acum la începutul războiului epic împotriva umanității. "Pantofii satanici" de la NIKE!

Demoni Nike adidas lupta picaAșa cum vedem în rapoarte mass-media și fotografii de supraveghere larg distribuite, demonii în formă de umanoid se materializează din ce în ce mai mult ca o pregătire pentru războiul lui Satana împotriva umanității. Corporații precum Nike promovează în mod deschis „pantofi satanici” care sunt acoperiți de imagini satanice și pretind că conțin o picătură de sânge uman real.

Hollywoodul și industria muzicală se dublează cu privire la închinarea lor deschisă lui Lucifer, iar DEMONcrats se asigură că traficul de copii la granițe deschise rămâne în plină funcționare, astfel încât să le poată fi pus la dispoziție o sursă constantă de copii pentru sacrificii de copii și ritualuri satanice care implică sânge viu și suprarenocrom.

Citește mai departe...

VIDEO - Bill Gates a vorbit despre data la care se încheie pandemia. Previziuni optimistice ale miliardarului. Tot el a "prezis" si urmatoarea PANDEMIE

Bill Gates si sfarsitul PandemieiVestea pe care toți oamenii de pe mapamond o așteaptă cu sufletul la gură. Ce previziuni face Bill Gates cu privire la ieșirea din pandemia de coronavirus. Miliardarul american a declarat care va fi perioada în care omenirea va scăpa definitiv de temutul virus Sars-Cov-2. Nimănui nu i-a venit să creadă.

Bill Gates a vorbit despre data la care se încheie pandemia

Pandemia de coronavirus a afectat întregul mapamond, iar de mai bine de un an de zile nu se mai vorbește despre nimic altceva. Miliardarul Bill Gates pare să vină cu soluția. Americanul susține că știe care va fi ziua în care se va sfârști pandemia. Într-un interviu acordat publicației internaționale El Pais, co-fondatorul uriașului Microsoft a pus accentul pe revenirea planetei la normalitate. Acesta susține că oamenii vor ieși din contextul pandemic până în anul 2022.

Citește mai departe...

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image