Hitler si Stalin - VIEȚI DUBLE

Stalin si Hitler„A ierta înseamnă a-i oferi celuilalt ocazia de a mai greși o dată.”
Johann W. von Goethe. Cine ar fi bănuit că Stalin și Hitler au întreținut o colaborare secretă începută cu 6 ani înainte de al Doilea Război Mondial?

Singura dată când arhiva prezidențială sovietică a fost deschisă unui occidental pentru cercetare academică a fost ocazia de care a beneficiat Stephen Koch, profesor de rusă la Universitatea Columbia din New York, pentru a prezenta lumii, în cartea „Double lives”, secrete nebănuite privind sprijinul reciproc acordat de Stalin și Hitler în anii '30.

Citește mai departe...

Soros dă foc Americii pentru a-l răsturna pe Trump. Iată dovezile (VIDEO)

gsSoros vs TrumpDin prima zi de mandat a președintelui Donald Trump, George Soros a sunat goarna, iar Stânga radicală a strâns rândurile pentru a provoca o schimbare de putere prin violență.

LifeSiteNews a inițiat o petiție online, prin care cere administrației Donald Trump să ancheteze rolul lui George Soros în haosul social dezlănțuit pe străzile Americii.
Stânga radicală a fost implicată din primele momente de după învestirea lui Donald Trump într-o mișcare concertată de a semăna dezbinare și confuzie, arată LifeSiteNews într-un amplu documentar prin care justifică inițierea petiției.

Citește mai departe...

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image