VIDEO - O noua Apocalipsa ameninta Pamantul! Sfarsitul lumii, vine in februarie 2017?

Asteroid impact TerraDe fiecare data cand se lanseaza stirea ca un obiect cosmic se apropie de Pamant, alarmistii incep sa forfoteasca in mediul online si sa anunte nici mai mult nici mai putin decat apropierea Apocalipsei. Din fericire se pare ca ceva sau Cineva misterios le bareaza drumul spre implinirea acestor previziuni si viata merge mai departe. Cu toate acestea nu trebuie sa ne culcam pe o ureche si devenim ignoranti.

Astfel, astronomi din toate tarile anunta zilele acestea apropierea de Pamant a unei bucati de roca desprinse din temutul asteroid Nibiru. Bucata de stanca este numita de specialisti – 2016WF9 si, spre deosebire de alti meteoriti se indreapta DIRECT SPRE TERRA! Obiectul cosmic a fost descoperit de oamenii de stiinta la finalul anului trecut dupa o lunga cercetare astronomica a spatiului cosmic.  La proiect au colaborat mai multi astronomi din mai multe tari. Daca cei de la Nasa spun ca va fi doar un spectacol nemaivazut, pentru ca meteoritul va intra sigur in atmosfera si se va dezintegra, savantii rusi spun ca este…sfarsitul planetei. Nici in privinta datei, cele doua mari super-puteri nu se pun de acord: Nasa spune ca obiectul va putea fi observant abia la sfarsitul lunii februarie – cel mai probabil pe 25 sau 28, iar specialistii rusi spun ca impactul va avea loc pe 16 februarie a.c. sau in orice caz mai devreme de data anuntata oficial. La fel, controverse sunt si in legatura cu dimensiunile obiectului: americanii spun ca are doar cateva zeci de metri, iar rusii…ca meteoritul are aproape 2,2 kilometri. Cert este ca daca  obiectul cosmic nu se descompune in fragmente mici, oriunde va cade acesta va produce pagube insemnate. Un expert Nasa, citat de Daily Mail tine sa precizeze ca obiectul nu este niciun pericol pentru Terra, in schimb rusii apreciaza ca dezastrul este aproape si Nasa ascunde adevarul.

Potrivit savantului rus - Dyomin Damir Zakharovich: “… 2016 WF9 a fost unul dintre mii de miliarde de asteroizi aflati în jurul înspumatului Nibiru si care a fost aruncat dintr-un vârtej de apă cosmică. Din când în când, asteroizii se ciocnesc, unul pe altul asa cum se ciocnesc bilele pe o masa de biliard, uneori aceasta ciocnire este urmata de ejectarea unui fragment de pe orbita intitala”. In acest caz, Dr. Zakharovich a spus ca 2016 WF9 a fost aruncată direct spre Pământ… "Sistemul Nibiru este umplut cu asteroizi de acest fel și cu praf. A fost doar o chestiune de timp înainte ca unul din acestia sa fie aruncat în direcția noastră. Obiectul este mai mare decât spune NASA. Datele noastre preliminare au sugerat un asteroid, care va avea 2.2 km iar la patrunderea lui in atmosfera  nu va arde ", a spus dr Zakharovich.

El mai spune spune ca “Asteroidul este compus din tritiu călit într-un miez de nichel-fier; în esență, acest aliaj este invulnerabil la scutul termal care protejează în mod normal planeta noastră de micile obiecte venite din spațiu. Dacă este corect, impactul 2016 WF9 va cauza pagube pe scară largă, lovind cu forța unei arme atomice de 3,000Mt. Un impact in ocean, ar face sa fiearba mările și sa potențeze tsunami-uri catastrofale. În cazul în care ar cade pe teren solid… orașe întregi vor fi facute desert. "Și acesta este doar un precursor al prejudiciului  a ceea ce l-ar putea face Nibiru daca ajunge aici", a spus dr Zhakarovich. "NASA știe, probabil, zona de impact. Eu nu. Suntem cu toții în pericol. "

Credit:  http://www.someonesbones.com/blog/nibiru-fragment-to-strike-earth-in-february-says-russian-astronomer/ 

 

Ca sa incheiem zambind intr-o usoara unda de umor negru spunem ca: pana una alta nimeni nu trebuie sa se inspaimante ca adevarul despre meteorit este de o parte sau de alta, deoarece s-a constatat ca viata e cateodata mai rea ca moartea si vorba aia…nu se moare de doua ori! Asadar ... CARPE DIEM!

 

I.G.

Asteroid2016WF9 Orbit 20170225

 

 

Surse:

http://lunarmeteoritehunters.blogspot.ro/ 

http://www.mirror.co.uk/248cd65e-ffac-4f89-a207-cb66a0ebf8db

http://www.mirror.co.uk/cd325205-0359-4ed0-8b44-1aea998372cf 

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image