IPOTEZA! Procuroarea care s-a sinucis era anchetată de secţia Adinei Florea, în cazul Kovesi! „SS” a instaurat teroarea în sistemul judiciar. Caz similar si la primaria Buzau – angajata care s-a “sinucis” din cauza presiunilor primarului Toma!

ramona bulcuÎncep să apară informaţii grave legate de sinuciderea procuroarei Ramona Bulcu (53 de ani), care s-a aruncat azi în gol de la etajul 5 al Parchetului General. O investigaţie jurnalistică arată că magistrata era anchetată de secţia Adinei Florea, denumită şi „SS” sau „Gestapo”! Astfel, Ramona Bulcu, cea care s-a sinucis azi sărind de la etajul 5 al Parchetului General, a avut de-a face cu teroarea instaurată în sistemul de justiţie de nou-înfiinţata „Secție pentru investigarea infracţiunilor din justiţie”, condusă de facto de Adina Florea şi creată special de clanurile penale pentru a timora judecători şi procurori nesupuşi politic.

Jurnaliştii de la „Libertatea” dezvăluie că procuroarea a intrat în vizorul „SS-Gestapo” după ce redactase un comunicat de presă aflat la dosarul Ghiță – Kovesi, în care fosta șefă DNA are calitatea de suspectă. Mai mult, jurnaliştii citează o persoană din Parchet, care o cunoştea bine pe procuroarea anchetată de „SS”, ce afirmă următoarele: „O cunosc de 20 de ani, era o femeie activă, s-au pus presiuni asupra ei în ultima vreme. Voiau să ajungă nu la ea, ci la un alt procuror”, a declarat un magistrat pentru Libertatea, sub protecția anonimatului.

O nouă probă că „SS” e armă anti-magistraţi

Acel „voiau să ajungă la alt procuror” spune totul. O declaraţie care confirmă faptul că „SS” căuta, de fapt, nod în papură unui magistrat aflat probabil pe lista neagră a regimului PSD-ALDE, din motive de… Kovesi. Adică, din motive că-şi făcea treaba de procuror anchetând politicieni corupţi indiferent de numele şi influenţa lor. Deşi nu există deocamdată o legătură directă între sinuciderea Ramonei Bulcu şi presiunile exercitate de procurorii anti-procurori coordonaţi de cuplul Adina Florea – Gheorghe Stan, e fără putinţă de tăgadă că sistemul judiciar a ajuns într-o fază de teroare internă. Ea este provocată de „buldogii” lui Dragnea şi Tăriceanu de la şefia „SS-Gestapo”, magistraţi care au acceptat să ancheteze alţi magistraţi la comandă politică sau la ordinul expres al unor inculpaţi (Sebastian Ghiţă). Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtător de cuvânt al Parchetului General, s-a aruncat de la etajul 5 al clădirii Parchetului General, în această dimineaţă. Decesul a fost confirmat de Ambulanța București. Decesul a fost declarat la ora 11.31. Cu aproximativ două ore înainte, Ramona Bulcu ar fi sunat la 112 și ar fi spus că intenționează să își ia viața. Sinuciderea de azi survine unul alt caz încă neelucidat, tot cu victimă un procuror. Fostul şef al DNA Timişoara, Tamas Schiffbeck (48 de ani), şi-a pierdut viaţa, vineri, 15 martie, după ce a căzut de la etajul 6 al clădirii în care lucra ca procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Omorât de teroarea din justiţie?

Una dintre ipotezele privind cauzele sinuciderii a fost legată de situaţia actuală din justiţie. Guvernarea PSD-ALDE, prin ex-ministrul Justiţiei Tudorel Toader, via Inspecţia Judiciară, a declanşat teroarea împotriva magistraţilor oneşti, care îşi făceau treaba potrivit conştiinţei şi regulilor penale. Miza acestui atac politic la justiţie, condamnat şi de Europa, este timorarea procurorilor care nu vor să cedeze la presiuni politice sau nu au profil de executant de anchete la comandă, vezi cazul Adina Florea cu a sa secţie „SS”. Existenţa unor astfel de personaje dispuse la compromis politic crează o presiune în plus asupra vieţii procurorilor independenţi. Ipoteza presiunilor din sistem provocate de controale abuzive ale Inspecţiei Judiciare (aflate sub controlul lui Tudorel Toader şi dirijate de celebrul executant Lucian Netejoru) începe să prindă contur. Surse judiciare au declarat pentru „Adevărul” că o echipă de inspectori judiciari ar fi trebuit să înceapă o verificare la DNA Timişoara, inclusiv pentru perioada în care Serviciul era condus de Tamas Schiffbeck. Purtătorul de cuvânt al Inspecţiei Judiciare, Alin Alexandru, nu a putut confirma sau infirma controlul tematic de la DNA Timişoara, spunând că „astfel de controale sunt multe”. Purtătorul de cuvânt al Inspecţiei Judiciare a declarat, însă, că cel puţin în ultimii doi ani, pe numele lui Tamas Schiffbeck nu a fost depusă nicio sesizare la Inspecţia Judiciară.

Amintirea procurorului Panait

În 10 aprilie 2002, Cristian Panait (în imaginea de deasupra, în dreapta lui Victor Ponta), pe atunci tânăr procuror de la Parchetul General, s-a aruncat de pe terasa apartamentului în care locuia și a decedat câteva ore mai târziu, la spital. Ştirea a fost şocantă, deoarece opinia publică ştia că procurorul era implicat într-o anchetă de contrabandă şi corupţie, cu ramificaţii politice până la vârful PSD, partidul aflat atunci la putere. La acea vreme, Victor Ponta era şef al Corpului de Control al cabinetului Adrian Năstase, iar presa a abundat de informaţii şi speculaţii pe tema legăturii sale cu sinuciderea lui Panait. Cea mai şocantă versiune a fost aceea că mătuşa lui Panait ar fi spus că, înainte de a se sinucide, Panait ar fi fost vizitat de Ponta. Urmare a acestei informaţii, neconfirmate oficial, în media a circulat şi o frază celebră atribuită lui Panait: „Câinele de Victor Ponta mi-a făcut-o”. Nici această informaţie nu apare în ancheta oficială a Parhetului General. De altfel, procurorii, foşti colegi şi lui Panait şi ai lui Ponta, au închis repede cazul. Verdict: sinucidere. O moarte învăluită în mister care a fost readusă în prim-plan de filmul lui Tudor Giurgiu, „Cristian” (de la prenumele tânărului magistrat), lansat în 2014.

Cazul judecătorului Dănileţ

Atacul la adresa magistraţilor care vor să-şi facă meseria în numele cetăţeanului, nu al politicului, cunoaşte forme tot mai agresive. Celebra OUG 7, care dă puteri totale „SS” (secţia specială condusă de Tudorel Toader, prin Adina Florea), este o crimă anti-justiţie independentă. La fel, toate celelalte modificări la legislaţia în domeniu puse la cale de PSD-ALDE şi respinse categoric de Uniunea Europeană. Dar tandemul Dragnea-Tăriceanu nu ţine cont de nimic. Ba chiar impune forme agresive de acţiune împotriva magistraţilor. Inspecția Judiciară, bunăoară, s-a autosesizat după o postare pe Facebook a judecătorului Cristi Danileț, fost membru al CSM şi actual judecător la Tribunalul Cluj, un mare apărător al justiției, al statului de drept și al democrației. Danileț a scris că, potrivit actualei Constituții, Armata ar putea să iasă pe stradă pentru a păzi democrația. „Nu v-ar surprinde să realizați că ar fi… constituțional!?”, întreabă retoric judecătorul.

https://ziaristii.com/procuroarea-care-s-sinucis-azi-era-anchetata-de-sectia-adinei-florea-cazul-kovesi-ss-instaurat-teroarea-sistemul-judiciar/?fbclid=IwAR0PL5zUgnyi_N9Mx7oARUk4Lt7hjaEhLLfNG8Hik_t5dS0Fcl82yGoRtPs

 

PRIMARUL BUZAULUI - CONSTANTIN TOMA, AUTORUL MORAL AL SINUCIDERII ANGAJATULUI ADMINISTRATIEI PUBLICE LOCALE - Vasilica Mihail. Citeste aici amanunte socante!

https://www.newsbuzau.ro/social/8036-prima-victima-a-primarului-toma-mihail-vasilica-director-economic-in-primarie-se-pare-ca-ar-fi-cazut-de-la-etaj-de-al-aparrtamentul-sau-din-dorobanti

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image