VIDEO TRAILER – “The Family”, noul serial - documentar NETFLIX, un film pe care nu trebuie sa-l ratati! Organizatiile secrete, putere si amagire – special pentru naivi!

the familyVa recomandam recentul serial, destul de curajos, de la NETFLIX – “The Family”, episoade ce reflecta o realitate interesanta, din punct de vedere al Serviciilor de Intelligence si nu numai. “Fellowship” e un fel de Loja “Luminii” din Buzau (infiintata in 1879 si reactivata de ceva ani. Vezi LINK), la care adera un jurnalist de investigatii! Evident, este amestecat si Iisus, dar Acesta are un rol de adjuvant in slujba celor puternici (inclusiv din Romania!). Sunt foarte multe de spus si nu le putem detalia aici, din motive lesne de inteles, dar va indemnam sa urmariti serialul si dupa…sa ne adresati intrebari!

“Fellowship” , cunoscută și sub numele de The Family , și International Foundation este o organizație religioasă și politică din SUA fondată în 1935 de Abraham Vereide . Scopul declarat al The Fellowship este de a oferi un forum de participare pentru factorii de decizie să participe la studii biblice , întâlniri de rugăciune , experiențe de închinare și să experimenteze afirmarea și sprijinul spiritual.

thefellowshipfoundation.org

“The Family” a fost descrisă drept unul dintre cele mai bine conectate din punct de vedere politic și cele mai finanțate în secret din ministerele din Statele Unite. Aceștia evită publicitatea și membrii acesteia împărtășesc un jurământ de secret. Liderul comunității Douglas Coe și alții au explicat dorința organizației de a păstra secretul, citând admonii biblice împotriva afișărilor publice de lucrări bune, insistând că nu vor fi capabili să abordeze misiuni diplomatice sensibile dacă ar atrage atenția publicului.

Societatea organizează un eveniment public regulat în fiecare an, National Prayer Breakfast , care se află la Washington, DC. Fiecare președinte al Statelor Unite de când Dwight D. Eisenhower a participat la cel puțin un mic dejun național de rugăciune în timpul mandatului său, vine aici fara nicio intarziere.

Printre participanții cunoscuți ai grupului se numără oficialii guvernamentali ai Statelor Unite ale Americii, directorii corporativi, șefii organizațiilor de ajutor religios și umanitar , precum și ambasadorii și politicienii de rang înalt din întreaga lume. Mulți senatori și congresmeni ai Statelor Unite au recunoscut public că au lucrat cu bursa sau sunt documentați ca au lucrat împreună pentru a adopta sau a influența legislația.

Doug Burleigh este o figură cheie a organizației și a preluat organizarea Micului dejun de rugăciune națională de la moartea socrului său, Doug Coe. Înainte de aceasta, el a avut un rol de conducere în organizație și a vorbit la micul dejun rusesc de rugăciune.

În Newsweek , Lisa Miller a scris că, în loc să se numească „creștini”, așa cum se descriu ei înșiși, sunt aduși laolaltă de dragostea comună pentru învățăturile lui Isus și că toate abordările „iubirii lui Isus” sunt acceptabile (?!).

FILMUL cu subtitrare poate fi vizionat gratis, aici: 

https://voxserialeonline.com/seriale/the-family-2019/

 

TRAILER:

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

furt-societati-buzoiene.jpg