Exista ARMA ETNICA? O arma cu efect doar asupra unor rase. AFACERE EVREIASCA? Posted in ARMA ETNICA, ISRAEL, Project for the New American

arma etnicaIn articolul Israel’s Ethnic Weapon? din 1998, care citeaza un raport din Sunday Times Londra, se prezinta dovezi care atesta faptul ca Israelul are capacitatea de a dezvolta arme rasiale specifice. La acea vreme se cocheta cu ideea crearii unei arme biologice care sa afecteze doar arabii, nu si israelienii.

In 1999, in articolul New weapons of ethnic cleansing, se citeaza un raport al British Medical Association care a ajuns la concluzia ca o arma biologica specifica pentru anumite rase ar putea fi realizata in maxim 5 ani iar aceasta va permite guvernelor folosirea acesteia strict pentru a crea victime in randul populatiilor cu caracteristici genetice de un anumit tip.

Daca cele de mai sus pot parea ipoteze, sunt insa ELITE ce iau foarte in serios problema. In controversatul “September 2000 Rebuilding America’s Defenses report” al Project for the New American Century se subliniaza faptul ca arme specifice anumitor genotipuri sunt foarte folositoare din punct de vedere politic. Trebuie mentionat ca Project for the New American Century a fost fondat in 1997, iar membri sai marcanti sunt: Elliot Abrams, Dick Cheney, Richard Perle, Donald Rumsfeld, Robert Zoellick, Vin Weber, Paul Wolfowitz.

Daca cele de mai sus nu sunt doar ipoteze, oare la ce stadiu au ajuns cu armele acestea dupa 20 de ani?

Foto: https://www.telegraph.co.uk/science/2019/08/12/world-must-prepare-biological-weapons-target-ethnic-groups-based/

SURSA: Saccsiv

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image