Câștigătorul premiului Nobel pentru descoperirea virusului HIV, dezvăluiri bombă despre originea COVID-19

Luc MontagnierRedau parțial dialogul din cadrul emisiunii de radio din Franța: Profesorul Luc Montagnier: Pentru mine a fost surprinzător să identific chiar secvența virusului HIV în genomul noului coronavirus. Studiind toată viața acest virus, mi-am dat seama că nu avea cum să se producă o astfel de mutație, de îmbinare, în mod natural.

“Credeți că a fost creat în laborator? Este o armă biologică?”

Profesorul Luc Montagnier:În mod clar a fost creat și scăpat din laboratorul din Wuhan și din ce am observat, cred că se încerca crearea unui antivirus pentru HIV, de acolo și prezența sa în genomul coronavirusului. Practic, voiau să facă în așa fel încât acest COVID-19 să țină sub control efectele HIV. Nu există nicio dovadă științifică care să arate că virusul este de origine naturala. Eu cred că a fost scăpat accidental din laborator.

“Ne vom vindeca, va dispărea virusul?”

Profesorul Luc Montagnier: Hehe, o întreabare bună. Știți, natura are mereu metoda proprie de a reașeza lucrurile în matca normală, adică virusul își va pierde din patogenie, din mai multe motive. Da, vom avea morți, dar îi vom avea indiferent de măsurile luate.

“China trebuie blamată?”

Profesorul Luc Montagnier: Uitați cum stă treaba… Guvernul Chinei trebuie să fie transparent în ceea ce privește informația științifică, știința nu trebuie să fie asuprita. China trebuie să producă documentele referitoare la originea coronavirusului. Trebuie remarcat faptul că de toată această pandemie au încercat să profite anumite persoane pentru a-și îndeplini agenda proprie. Mai trebuie spus și faptul că laboratorul din Wuhan a fost finanțat masiv de americani pentru cercetări, încă din anii 2000! Adevărul iese mereu la iveală, deci China trebuie să-și asume faptul că erorile umane sunt normale și să spună adevărul pentru că sunt o țară mult prea mare pentru a nu-și recunoaște vina.

SURSA: https://iosefinapascal.com/

Articolul integral – AUDIO:

https://www.pourquoidocteur.fr/Articles/Question-d-actu/32184-EXCLUSIF-Pour-Pr-Montagnier-SARS-CoV-2-serait-virus-manipule-Chinois-l-ADN-de-VIH-podcast

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image