COMUNICAT NASA: ÎNCEPÂND CU ANUL 2017, PESTE 400 ASTEROIZI VOR LOVI PĂMÂNTUL

Pe data de 12 iulie 2011, în sinteza prologului la manualul de supraviețuire, făceam o prognoză sumbră în Jurnal Paranormal:  În viitorul apropiat vor fi bulversate magnetosfera solară, magnetosfera terestră, atmosfera şi biosfera, însoţite de o sumă de alte fenomene cosmice şi terestre ce ne vor pune viaţa în grea cumpănă. […] Se aşteaptă bombardamente cosmice cu asteroizi şi comete la suprafața Terrei 

şi alte fenomene cu urmări previzibile şi imprevizibile.” Iată că recent, NASA a comunicat că începând cu anul 2017, peste 400 de asteroizi vor lovi năprasnic Pământul, timp de 100 de ani. În baza datelor științifice prelevate recent, oamenii de știință de la NASA au descoperit că o mulțime de asteroizi se îndreaptă implacabil către Pământ, care vor lovi nimicitor planeta noastră începând cu anul 2017. Deci peste doi ani! Experții avertizează că peste 400 de impacturi cu asteroizi distrugători se va confrunta omenirea în următorii 100 de ani.

Un asteroid ucigaș se poate ciocni de Pământ până în 2020, ștergând viaţa de pe suprafaţa Pământului şi schimbând clima timp de milenii, potrivit Sunday Express.

Experţii avertizează că un asteroid cu diametrul de 396 de metri se îndreaptă spre Terra şi ar putea dezvolta la impact o energie echivalentă cu 2.500 de bombe nucleare, au anunțat astronomii ucraineni. Impactul este prevăzut a avea loc la data de 26 august 2032. "Lumea, aşa cum o ştim, s-ar putea sfârşi pe 26 august 2032", afirmă autorii unui articol pe această temă, apărut pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail.

Numeroși cercetători au ajuns la concluzia că impactul unui asteroid cu Pământul a provocat dispariția dinozaurilor. În viitorul foarte apropiat, un fenomen cosmic similar paște și specia umană. Un expert în astronomie de la Universitatea britanică din Buckingham, a declarat că lovitura unui asteroid sau a reziduurilor unei comete, ar avea efecte devastatoare pentru viața terestră.

NASA a lansat un apel de mobilizare generală a comunităţii ştiinţifice, a industriei spaţiale şi a astronomilor amatori, pentru depistarea asteroizilor care reprezintă o amenințare pentru Terra. NASA îndeamnă totodată, oamenii de ştiinţă să găsească modalități de salvare a vieții pe Pământ.

În timp ce oamenii de știință sunt îngrijorați în privința bombardamentelor cosmice cu asteroizi de o asemenea anvergură, care vor începe peste doi ani, inși iresponsabili puși în fruntea unor puteri militare își muncesc mintea diabolică cum să distrugă omenirea prin atacuri nucleare. Oameni buni, treziți-vă! Să nu permitem acestor scelerați să joace la ruletă soarta noastră și a generațiilor viitoare. La doi ani după dezastrul nuclear de la Fukushima (Japonia), plantele prezintă mutaţii genetice oribile. 

V.R.

 

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image