News Buzau new header Craciun

VIDEO - Peste 71 de milioane de vizualizari in numai o luna – performanta unui cantaret "no-name" din America - Oliver Anthony – “Rich Men North Of Richmond”. De ce le-a placut oamenilor atat de mult melodia?

Oliver Anthony RichmondCeva se misca in industria muzicii si in general in societatea americana ! Pana la alegerile din 2024, cand miza electorala nu este numai intre taberele “democratilor” si ale “republicanilor” ci si cea pentru pacea si bunastarea intregii lumi, iata ca tot mai multi americani incep sa se trezeasca din amorteala si manipulare. Fara o probaganda si sponsorizare, cantaretul american Oliver Anthony, pana mai ieri un “no name” in muzica cunoscuta si in topurile vremii, reuseste ce altii foarte putini au mai reusit…sa culeaga, in numai o luna de la aparitia melodiei - “Rich Men North Of Richmond”, peste 71 de milioane de vizualizari pe youtube, o crestere organica, fara boti si reclame. Cheia sucesului este mesajul din versurile sale – unul adevarat si prea putin ascultat – mizeria din SUA si conditiile de trai ale oamenilor obisnuiti, manipulati de bogatii momentului. Iata versurile si melodia!

Citește mai departe...

Riverside, concert la București în toamna 2023

RIVERSIDE RockCu peste 700 de concerte în toată lumea, 7 albume, 2 EP-uri și 2 materiale live, trupa este din prima ligă a progresivului modern.

Riverside urmează să concerteze în această toamnă în București, pe 26 septembrie, în Quantic Club.

Biletele au fost puse in vanzare online pe iabilet.ro următoarele categorii de prețuri:

Citește mai departe...

“La Felinare” - Singurul Bar de rockeri din oras - gazda unei lansari de album – Blues: Eugen Caminschi si Bogdan Bogy Nagy! VIDEO oficial!

Concert Rock Ka Felinare Buzau Eugen CaminschiCochetul si prietenosul bar de rockeri – “La Felinare” din urbe, este astazi gazda unui concert de Blues - Eugen Caminschi si Bogdan Bogy Nagy- lansare de album, ora 21:00 (cu rezervare!)

Pe 13 mai,2023 Eugen Caminschi si Bogdan “Bogy Nagy lanseaza albumul “Good Times”, o colectie de 12 cantece despre prietenie si simplitate in arta sunetelor, intr-un concert care va avea loc la "La felinare".

Citește mai departe...

De ce merg iar la concert RIVERSIDE ?

News Buzau Tolea Postovei RIVERSIDEIn 2011 cred am auzit prima oara de Riverside ca este o trupa din Polonia care suna foarte bine, dar am aflat prea tirziu de primul lor concert in Romania. Citeva luni mai tirziu am vizitat un magazine de muzica in Torun, Polonia si am gasit la un pret foarte bun acel boxset de 6 cd-uri pe care l-am rulat de citeva ori o data ajuns acasa.

Citește mai departe...

Cel mai longeviv festival rock din tara – “TOP T”, face 40 de ani de la prima aparitie si se pregateste pentru a 35-a editie (24-26 noiembrie 2023)!

Top T 40 de ani2023 este an cu dubla aniversare pentru festivalul Top T; 40 de ani de la prima aparitie si editia cu nr. 35. Zilele trecute a avut loc o intilnire importanta intr o echipa de festival usor extinsa, anunta organizatorul evenimentului – Tolea Postovei: “Discutii, propuneri, planuri pe termen mai lung, evaluarea potentialelor locatii, strategie de atragere de sponsori si optimism. Decizie finala: Top T 2023 va avea loc in perioada 24-26 noiembrie.

Citește mai departe...

ArtMania 2023, Sibiu, 28 – 30 iulie – avancronica

artmania rockNu mai este nici un secret pentru cei care ma cunosc ca sint pasionat de muzica rock si ca in ultimii 15-20 ani mi-am canalizat energia sa descopar cit mai multe nume, curente, concepte, albume cu prioritate in aria “neoprog”.

Am adunat viniluri, cd-uri, am fost la concerte si festivaluri, am vizitat constant site-uri de specialitate si magazine on line si continui sa fac asta.

Citește mai departe...

AdSense 4