News Buzau new header Craciun

Astazi, 25 noiembrie 2022 la Buzau, incepe “TOP T” – Cel mai longeviv festival Rock din tara! VIDEO ARHIVA

Top T 2022 BuzauTop t 2022 Buzău , Casa Tineretului, 25-26 noiembrie 2022. Printre organizatori, se remarca: ASOCIAȚIA HAIR REDIVIVUS și CENTRUL CULTURAL „ALEXANDRU MARGHILOMAN” Sponsor principal: CONSTAM S.A.

⚜️ KEMPES

⚜️ KRYPTON

⚜️ PARTIZAN

⚜️ PASĂREA ROCK

⚜️ SPITALUL DE URGENȚĂ

⚜️ TAXI

Citește mai departe...

CONCERT Riverside - concert aniversar de 20 de ani in Quantic BUCURESTI

eveniment RiversideDupa concertul anulat din 12 Martie 2020 din cauza pandemiei, indragita formatie poloneza Riverside revine pe data de 5 Septembrie in Quantic Club cu ocazia unui show aniversar de 20 de ani. Concertul va fi unul cu adevarat special, fanii trupei se vor bucura de un setlist special prin care vor fi recompensati pentru rabdarea dovedita.

Biletele achizitionate pentru concertul anulat de acum 2 ani pot fi folosite pentru accesul la eveniment. Bilete noi pot fi achizitionate de pe iabilet la urmatoarele oferte:

Citește mai departe...

"Festivalul international de muzica pentru copii si tineret - MIHAELA RUNCEANU - PENTRU VOI MUGURI NOI" - 14 - 15 iulie 2022 . Program si amanunte!

Mihaela Runceanu Festival"Festivalul international de muzica pentru copii si tineret - MIHAELA RUNCEANU - PENTRU VOI MUGURI NOI" – Buzau 14 - 15 iulie 2022. Asadar doua zile de cantec, talent, emotii, bucurii. Festivalul International de Muzica Usoara pentru copii si tineret “MIHAELA RUNCEANU – PENTRU VOI MUGURI NOI” este o manifestare artistica ce se inscrie in contextul educatiei pentru arta si pretuirea ei.

Citește mai departe...

EXCLUSIV NEWS BUZAU - RIVERSIDE IN ROMANIA!

Tolea Riverside RockDupa o asteptare de mai bine de 2 ani se materializeaza turneul aniversar Riverside, in Romnia fiind doua concerte: Bucuresti – 5 septembrie si Cluj – 6 septembrie. Orice intilnire cu Riverside, probabil numarul unul dintre numele de virf ale rockului “est-european” este un eveniment. Pe linga play-listul cu piesele asteptat de fani, polonezii promit si prime auditii din noul album aflat in perioada de pregatire.

Citește mai departe...

Muzica, expozițiile, lectura și tradițiile se reîntâlnesc la ARTmania Festival 2022

ArtMania Sibiu 2022Ediția aniversară a ARTmania Festival continuă colaborările cu Complexul Muzeal ASTRA și Muzeul Național Brukenthal. Nouă colaborare cu Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu pentru activități de lectură dedicate adulților și copiilor participanți la festival

ARTmania Festival, în colaborare cu Complexul Muzeal ASTRA, Muzeul Național Brukenthal și Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu continuă seria evenimentelor alternative culturale pregătite pentru cea de-a 15-a ediție cu acces gratuit în baza brățării de festival cu: activități de lectură, seminarii interactive pentru adulți și copii, expoziții cu acces gratuit pentru studenți.

Citește mai departe...

Festivalul ARTmania isi va deschide portile vineri, 22 iulie 2022 de la ora 17:00 si se va incheia dupa finalizarea ultimului concert de duminica, 24 iulie, de la ora 00:00.

Art Mania 2022Concertele de pe Scena Mare vor incepe, in general, de la ora 19:00. Programul pe zile al concertelor este inclus in vizualurile anexate la acest mail.

Mai in apropierea festivalului va fi publicat pe canalele noastre de comunicare si programul pe ore.

La ARTmania Festival 2022, pe Scena Mare vor urca: Mercyful Fate, Meshuggah, Transatlantic, Testament, Cult of Luna, Leprous, The Pinneaple Thief, Stoned Jesus, The Vintage Caravan, completate de Alternosfera, Bucovina, Dordeduh, Taine si tanara trupa Revolver din Sibiu.

Citește mai departe...

AdSense 4