VIDEO - Ce concerte importante avem in 2020 si ce artisti vin in Romania!

concerteIn anul 2020 multi artisti vin sa ne viziteze tara si sa ne incante cu muzica lor, fie in concert integral, fie in cadrul unui festival.

Ziare.com va prezinta cele mai importante concerte care vor avea loc in Romania in 2020.

Tarja Turunen - 23 ianuarie

Fosta solista a formatiei finlandeze Nightwish revine la Bucuresti chiar in prima luna a anului 2020. Ea va concerta la Circul Metropolitan Bucuresti (Globus), conform Info Music.

Youtube face o surpriză studenților din România

Youtube studenti RomaniaYoutube a făcut un anunț la care nimeni nu se aștepta! Faimoasa platformă de muzică și nu numai pregătește o surpriză studenților din țara noastră. Începând de săptămâna aceasta, studenții din România au acces la abonamente cu preț redus pentru serviciile YouTube Music Premium și YouTube Premium.

Therion confirmați la Maximum Rock Festival 2020!

rockMaximum Rock Festival revine în forță cu cea de-a opta ediție, de această dată o ediție Open Air, care promite să fie una de neuitat și să depășească toate așteptările. Așadar, între 13-14 iunie 2020 ne vedem la Arenele Romane din București pentru un weekend demențial!​

Formația suedeză de symphonic metal THERION revine în România în 2020 în cadrul Maximum Rock Festival, în perioada 13-14 iunie 2020 la Arenele Romane din București, cu un setlist special.

Concert Evanescence la Arenele Romane

evanescencePe 15 septembrie EVANESCENCE vor canta din nou la Bucuresti la Arenele Romane. Evanescence, una dintre cele mai iubite si apreciate trupe rock americane, se afla din nou intr-o formula magica in care vocea celebrei cantarete Amy Lee innobileaza piesele care au consacrat trupa si care au ramas nemuritoare pe buzele fanilor din intreaga lume. Cu albume vandute in zeci de milioane de exemplare in intreaga lume, muzica Evanescence a fost rasplatita cu numeroase nominalizari si premii internationale, printre care doua Grammy-uri primite in anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" si "Best Hard Rock Performance".