LIVE - Iarna La Conac - Serată online cu blues, rock și scorțișoară - Concert Mike Godoroja & Blue Spirit

Mike Godoroja and Blue SPirit oncert rock onlineVă informăm cu bucurie despre un nou spectacol în preajma sărbătorilorde iarnă!

       Sămbătă, 18 decembrie, vă invităm la concertul ’’ Iarna la Conac ’’ – Serată online cu blues, rock și scorțisoară . Difuzarea se va face pe facebook, pe pagina grupului Mike Godoroja Live incepând cu ora 19.00, iar participarea este fără bilet.

Mike Godoroja vă asteaptă să fiți alături de el și de colegii săi: Dorian Pîrvu, Vali Vătuiu, Gheorghe Emanuel ’’Fișă’’, Alexandru Moraru, Gabi Golescu precum și de invitații lor: Mișu Cernea, Mihai Pocorschi, Rareș Totu și Marcian Petrescu.

         Va fi un concert in jurul semineului și al bradului in salonul studioului din Balotești, unde muzicienii alături de un grup de prieteni apropiați vor încerca să transmită emoția apropierii sărbătorilor prin acest concert online.                        

Online se va putea urmări la ora 19.00 pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/groups/1294777844335770

Sunt 30 de ani de când Mike Godoroja face muzică și sprijină artiștii și muzica de calitate din România. A inregistrat cu Blue Spirit 8 albume și a compus melodii pentru Iris, Felicia Filip si Blue Spirit. A fost producătorul muzical al evenimentelor care i-au adus în România pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett și David Palmer. Despre Mike Godoroja:

Marius Mihalache - “Un spectacol de nivel european…”

Mircea Baniciu - “Mike aduce mereu ceva nou, ceva care sa te surprindă!”

Ovidiu Lipan Țăndărică - “Fiecare show al trupei este o descatușare de forțe artistice incredibile!”

Mike Godoroja & Blues Spirit alături de invitații săi vă asteaptă la un spectacol deosebit!

           Amintiri din Vama Veche – click aici : https://www.youtube.com/watch?v=1Tga0VtGL84

           Vă rog să aveți o viață frumoasă – click aici : https://www.youtube.com/watch?v=xKbXG1AVRmg