New News Buzau header

EXCLUSIV NEWS BUZAU - RIVERSIDE IN ROMANIA!

Tolea Riverside RockDupa o asteptare de mai bine de 2 ani se materializeaza turneul aniversar Riverside, in Romnia fiind doua concerte: Bucuresti – 5 septembrie si Cluj – 6 septembrie. Orice intilnire cu Riverside, probabil numarul unul dintre numele de virf ale rockului “est-european” este un eveniment. Pe linga play-listul cu piesele asteptat de fani, polonezii promit si prime auditii din noul album aflat in perioada de pregatire.

Mai jos citeva rinduri din partea lui Mariusz Duda, preluate de pe pagina oficiala a trupei

“Pentru mine, noul album Riverside este una dintre cele mai mari provocări din cariera mea. Ori asa ceva, ori pur și simplu am uitat că așa a fost mereu.

„Finalizează totul în mai puțin de trei luni!” Am pus un semn de exclamare la sfârșitul propoziției care mi-a deschis noul caiet, chiar sub un alt titlu de un singur cuvânt. A fost și un moment de criză. Atunci am schimbat exclamația într-un semn de întrebare. Ceea ce a făcut-o și mai actuală, întrucât versurile de pe noul album critică, printre altele, impulsul turbocapitalistului în detrimentul a tot ceea ce este cu adevărat important în viață. Dar mai târziu, tocmai pentru că versurile sunt mai actuale ca niciodată, am șters semnul de întrebare și l-am înlocuit cu trei semne de exclamare. Lucrul la noul album se desfășoară simultan în două studiouri, The Boogie Town Studio din Otwock și Studio Serakos din Varșovia, de când ne-am întors din turneul din SUA și America Latină. Vor fi șapte piese pe discul principal și două instrumentale pe discul bonus. Va fi o lansare bună? Mai poate Riverside să surprindă în vreun fel? Da si da.

După aproape patru ani de la lansarea lui „Wasteland”, ne-am întors în sfârșit într-un studio pentru a înregistra al optulea nostru album. De data aceasta, materialul va fi înregistrat în două studiouri de înregistrare, The Boogie Town Studio din Otwock și Studio Serakos din Varșovia.

Noul material (care este în mare parte deja acolo), datorită titlului și a subiectului, va conține toate caracteristicile stilului Riverside și ar trebui să asigure cea mai puternică și intensă aparitie de la „Anno Domini High Definition”.

Vă rugăm să urmăriți conturile noastre de rețele sociale pentru mai multe informații despre procesul de înregistrare al noului album. Și este foarte posibil să cântăm ceva din el în timpul turneului european final „Riverside 20” din septembrie 2022.”

Data lansării celui de-al optulea album Riverside este programată pentru ianuarie 2023

Recomand pesonal un concert cu Riverside pentru cei care nu i-au urmarit "live" iar pentru cei care i-au urmarit la Bucuresti, Sibiu sau prin alte parti, orice reintilnire este un eveniment .

TOLEA POSTOVEI

 

RIVERSIDE

AdSense 4