FOTO/VIDEO - DIFFICULT TO CURE … Joe Lynn Turner la Hard Rock Café Bucuresti , 18 septembrie 2015

Cu greu am reusit sa ajung la acest concert si multumesc vechiului prieten Macs ca m-a insotit – a fost un drum relaxant in care am povestit si repovestit despre fenomenul rock si ne dadeam cu parerea despre ce ar putea fi un concert cu Joe Lynn Turner la 30 de ani dupa perioada Rainbow. Adevarul este ca nu i-am urmarit indeaproape evolutia de dupa Rainbow,

 dar faptul ca a lucrat cu Deep Purple, Yngwie Malmseen, Glenn Hughes si altii putea fi o garantie,desi in unele piese de pe youtube parea a fi iesit din forma.

Un concert la Hard Rock Café este oricum un eveniment prin mediul ambient de acolo, amicii pe care-I intilnesti si cu care mai schimbi o vorba-doua si nu in ultimul rind coastele  fragede “ Hickory-smoked ribs “ ( chiar daca de data aceasta au sosit cu 30 minute intirziere ) .

Ce sa vad spun despre show ? Joe Lynn Turner este un “ escroc “ abil : a luat piese de pe la trupele pe la care a cintat ,hituri de hituri gen “Perfect Strangers “ , “ Burn “ , “ Long Live Rock’n’Roll “ ,” Smoke on the water “ , “ Highway star “ ,“ Man on the silver mountain “ si a mizat pe faptul ca publicul le iubeste ,le-a presarat cu nemuritoarele “ I surrender “  , “ Spotlight kid “ ,”Stone cold “ din perioada sa la Rainbow ,a adaugat scurte reprize de chitara,clape,bass sau tobe si gata : un concert agreabil pentru unii,plictisitor pentru altii satui de cover-uri si tributuri.Important este ca vocea a fost buna, mercenarii suedezi de pe scena au tinut pasul si au cintat foarte aproape de original.In plus a fost invitata pe scena si Loredana si nu pot spune ca a fost rea interpretarea la “ Knocking on heaven’s door “. Si cam asta a fost …75 de minute , desi publicul ar mai fi vrut si poate ca ar mai fi meritat o piesa –doua.

Ramin cu regretul ca ,desi l-am asteptat dupa concert pentru autografe si poze, nu am reusit decit sa ii string  mina ,Joe Lynn fiind rapit de o blonda insotitoare dupa ce a semnat un singur bilet unui pusti care era inaintea mea…iar Macs de emotie nu a apaucat sa faca nici macar o poza…

Next time…

 

Tolea Postovei