New News Buzau header

“La Felinare” - Singurul Bar de rockeri din oras - gazda unei lansari de album – Blues: Eugen Caminschi si Bogdan Bogy Nagy! VIDEO oficial!

Concert Rock Ka Felinare Buzau Eugen CaminschiCochetul si prietenosul bar de rockeri – “La Felinare” din urbe, este astazi gazda unui concert de Blues - Eugen Caminschi si Bogdan Bogy Nagy- lansare de album, ora 21:00 (cu rezervare!)

Pe 13 mai,2023 Eugen Caminschi si Bogdan “Bogy Nagy lanseaza albumul “Good Times”, o colectie de 12 cantece despre prietenie si simplitate in arta sunetelor, intr-un concert care va avea loc la "La felinare".

Temele universale regasite frecvent in blues sunt abordate intr-o perspectiva acustica, originala - o urmare fireasca a experientelor de peste 20 de ani a celor doi muzicieni alaturi de nume consacrate ale genurilor de blues, rock si folk din Romania . (Sorin Chifiriuc & Electric Red Roosters, Weinberger Blues Machine, Black Cat Bone, Oxigen, Mircea Vintilă, Alexandru Andrieș, VH2, Vama, Vama Veche - Eugen Caminschi, respectiv Pro Musica, Crossroad, Burning Table, Oxigen - Bogy Nagy).

“Nu e usor in vremurile noastre sa faci un album fara compromisuri, despre prietenie si bucuria de a fi impreuna, atunci cand totul in jur pare sa se destrame..Dar pana la urma cu ce ramanem? Impreuna cu Bogy n-am gasit decat un singur raspuns - “Good Times” ( Eugen Caminschi )

Suntem convinsi ca albumul „GOOD TIMES” va va surprinde atat cu compozitiile proprii cat si cu reinterpretari ale unor autori ce nu mai au nevoie de nici o prezentare - Robert Johnson, Gregg Allman, Paul Rodgers, Cactus …

Discul va include si primul single care poarta de altfel si titlul albumului - “Good Times” , piesa ce se afla deja pe canalele media si in playlist-urile radiourilor.

Rezervari la tel: 0734327407

Suport artisti:50 lei

 

I.G.

 

SURSA: Facebook

AdSense 4