Sinodul Bisericii Greciei a recomandat clerului să se abțină de la orice manifestare organizată de ROTARY și LIONS

goodbyepolioConform articolului Sinodul Permanent pe luna iunie a Bisericii Greciei reiterează că subiectul Sfintei Împărtășanii nu este negociabil; se delimitează și de Yoga, Rotary și Lions de pe theodosie.ro, Sinodul Permanent pe luna iunie a Bisericii Greciei a:

„decis să reamintească pliromei creștine că «[tehnica] Yoga» „reprezintă un capitol de bază al religiei hinduse și dispune de o felurime de școli, ramuri, aplicații și rânduieli și nu constituie un «fel de gimnastică»”. Cu alte cuvinte, este de evitat această practică și sincretismul în general.

Citește mai departe...

Incident misterios în largul Oceanului Atlantic. Mai multe nave s-au învârtit în cerc, fiind imposibil de controlat

nasa misterioasa.jpgNava Willowy a trecut printr-o experiență ciudată în timp ce se afla în largul coastelor Africii de Sud. Curenți marini, interferențe GPS, câmp magnetic? Echipajul petrolierului Willowy, sub pavilion liberian, s-a confruntat cu un incident misterios și periculos, totodată, duminică, 31 mai. Imposibil să mai fie stăpânită, nava s-a învârtit în cerc în apele din largul coastelor Africii de Sud, în plin Ocean Atlantic. Problema este că alte patru nave din proximitate treceau prin aceeași inexplicabilă situație.

Această întâmplare misterioasă, dezvăluită de televiziunea Sky News, s-a petrecut în primele ore ale dimineții de 31 mai.

Citește mai departe...

VIDEO - Ce este Antifa, mișcarea pe care Trump o acuză că a dezlănțuit haosul în SUA?

Getty antifaConfruntat cu proteste în masă care au degenerate adesea în jafuri și violențe cumplite la adresa unor oameni nevinovați, președintele american Trump i-a acuzat pe activiștii Antifa că s-ar afla la originea violențelor. Mai mullt, a anunțat că intenționează să treacă această mișcare pe lista organizațiilor teroriste.

Această desemnare contează din mai multe motive legale, pentru că oricine din Statele Unite care acordă sprijin unei organizații de pe această listă riscă acuzații legate de terorism.

Dar „nu există un echivalent intern”, spune Joshua Geltzer, fost oficial principal de combatere a terorismului la Casa Albă în timpul administrației Obama și director executiv fondator la Institutul pentru Avocatură și Protecție Constituțională din cadrul Centrului de Drept al Universității Georgetown.

Citește mai departe...