Cum să te bați cu un dictator: Campania de un trilion de dolari (FOTO)

Lupta dictator ZimbabwePentru a-și promova ziarul și ca să protesteze împotriva dezastrului economic din Zimbabwe, un jurnalist a lansat o campanie publicitară în care a lansat atacuri la adresa președintelui Robert Mugabe tipărite pe afișe formate din bancnote de mii de miliarde de dolari zimbabweni. Campania a avut un succes atât de mare, încât vânzările ziarului cu crescut cu 276%.

Campania de un trilion de dolari a fost o metodă inovatoare de a protesta față de colapsul economic din Zimbabwe, o țară africană în care hiperinflația a atins la un moment dat pragul incredibil de 231.000.000%.

Nouă universități românești sunt în clasamentul internațional al universităților 2020 . CINE a urcat semnificativ in top

Universitati RomaniaNouă universități din România sunt prezente în clasamentul internațional al universităților realizat de Times Higher Education: World University Rankings 2020. Este vorba de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Academia de Studii Economice din București, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, Universitatea din București, Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași, Universitatea Politehnica din București, Universitatea Politehnica din Timișoara, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și Universitatea de Vest din Timișoara.