New News Buzau header

Românii primesc bani înapoi de la stat (hotararea Curtii de Justiție a Uniunii Europene). E nevoie doar de o cerere scrisă, sumele intră direct în cont. Vezi aici amanunte si daca te incadrezi in prevederea legala!

romanii primesc banii inapoiRomânii primesc bani înapoi de la stat. Este nevoie doar de o cerere scrisă, iar sumele intră direct în cont, conform unei ordonanțe de urgență. Numeroase persoane care au considerat că acele fonduri au fost pierdute pentru totdeauna le vor putea recupera.

Ce categorie de români poate primi bani înapoi de la stat

Mai exact, este vorba despre românii care au plătit următoarele foste taxe auto: taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, prevăzută de vechiul Cod fiscal; taxa pe poluare pentru autovehicule, prevăzută de OUG 50/2008; taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, prevăzută de Legea 9/2012; precum și timbrul de mediu pentru autovehicule, prevăzut de OUG 9/2013.

Citește mai departe...

Acest elev îi făcea viaţa un iad profesorului său. Drept urmare tatăl decide să vină în clasă pentru a-i da o lecţie usturătoare

lectie de viata parinte copil la scoalaÎn zilele noastre, părinţii trebuie să fie deosebit de creativi atunci când vine vorba de disciplinarea tinerilor. Putem încerca să discutăm cu ei, însă în cele mai multe cazuri copiii noştri nu înţeleg mesajul. Din acest motiv, un tată a decis să-i aplice fiului său o pedeapsă inteligentă.

Un tată din Rockwall, Texas, era foarte îngrijorat de faptul că primea mereu plângeri din partea profesorul de fizică al fiului său de 17 ani. Asta pentru că Bradley Howard vorbea prea mult în timpul orei, deranjând întreaga clasă. Nimic nu părea să funcţioneze, aşa că tatălui i-a venit o idee strălucită pentru a-l pedepsi.

Citește mai departe...

Cum scoți aerul fierbinte din mașină în doar 20 de secunde

Cum scoti aerul fierbinte din masinaCare este metoda potrivită pentru răcirea mașinii pe caniculă? Valul de căldură din această perioadă din România îi pune la grea încercare în special pe șoferi. Poți să scapi de aerul fierbinte din automobilul tău fără să folosești aerul condiționat. O metodă chinezească specială te ajută pe timp de vară. Ea a fost criticată de mulți oameni inițial, dar majoritatea au văzut mai apoi că funcționează. Ce i-a speriat pe mulți conducători auto?

Truc pentru răcit mașina în 20 de secunde: este de mare ajutor pe caniculă

Citește mai departe...

VIDEO - SHOWUL STAND-UP REVOLUTION - Ariana Grigore din Patarlagele (Buzau) a luat generat 4 like-uri consecutive si a mers in echipa buzoianului VIO!

Ariana din Patarlagele Stand Up RevolutionO noua stea de stand-up, la numai 14 ani – Ariana Grigore din Patarlagele (Buzau) a luat fara sa clieasca, “din prima” – 4 likeuri la cel mai vizualizat show de umor din Romania – Stand Up Revolution, difuzat la Antena 1 duminica seara (03.07.2022)! Concurenta le-a „închis gura” lui Vio (tot din Buzau ) și Dan Badea când a dezvăluit ce vârstă are: „Nu îmi imaginam! Unde ați ținut casting-ul, în grădinițe?”

Citește mai departe...

O CREȘTERE BRUTĂ A NORILOR NOCTILUCENTI: Ceva neașteptat tocmai se întâmplă în mezosferă!

Oliver Schwenn 2G0A5610 CR3 DxO DeepPRIME 1656589074 lgCând iunie s-a încheiat, sonda spațială AIM ce apartine NASA a detectat o creștere bruscă a frecvenței norilor noctilucenți (NLC), cea mai mare din ultimii 15 ani.

„În ultimele două zile am văzut un vârf uriaș de astfel de nori (NLC – n.r.)”, spune Cora Randall, profesor la Universitatea din Colorado Boulder. NLC-urile sunt cei mai înalți nori ai Pământului. Ei plutesc la marginea spațiului la peste 80 km deasupra solului. NLC-urile se formează atunci când vaporii de apă din timpul verii se ridică în mezosferă, permițând apei să se cristalizeze în jurul unor bucăți de urme (“fum”) de meteoriți.

Citește mai departe...

O IDEE PENTRU PRIMARUL TOMA! IN loc de Genuflexiuni sa introduca “linge credincios picioarele” PSD! Genuflexiuni pentru înrobirea planetei? - un experiment social (RELATAREA E PE BUNE…chiar iti poti cumpara bilete de autobuz facand…miscare ca un animal..)

genuflexiuni bilete autobuzÎn Cluj poți să-ți cumperi biletul de autobuz cu douăzeci de genuflexiuni. Cică proiectul este despre sănătate și a fost lansat de un festival sportiv în Săptămâna Europeană a Sportului din 2020, în plină pandemie, când fusese experimental. Și a avut succes mare: peste 55.000 de bilete vîndute. Peste 55.000 de clujeni, ținuți în case de pandemie și frici, s-au înghesuit să facă sport în fața ghișeului electronic. Primarul Boc nu s-a lăsat mai prejos, și-a mișcat și Emil ritmic anatomia, făcând douăzeci de plecăciuni cu mâinile întinse în fața robotului cu vizor, contra unui bilet gratuit. Clujenii l-au urmat fericiți, ca să se arate buni cetățeni cu convingeri ”verzi”, salvatori ai planetei. Bine, starea pandemică iartă aproape orice tîmpenie, doar nu le poți pretinde oamenilor prea multă rațiune când trăiesc zi și noapte cu seringa sau cu intubatorul la tâmplă.

Citește mai departe...