ATENTIONARE APIA BUZAU: Prezentați actele la controlul

control apia fermeAgenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) anunță fermierii care sunt incluși în eșantionul de control că au obligația de a prezenta toate documentele solicitate de inspectorii APIA.

Ca în fiecare an, APIA se bazează pe cooperarea și sprijinul fermierilor pentru ca această activitate de control să se desfășoare în mod corespunzător, ținând cont de situația specială și de normele de siguranță care trebuie respectate, informează APIA Gorj, în Buletinul lunar.

La completarea solicitării de sprijin, fermierul a semnat un angajament prin care care si-a exprimat acordul cu efectuarea controalelor în ceea ce privește Cererea unică de plată.

Citește mai departe...

ACUM de la ANSVSA: Creșterea porcilor în gospodăriile țărănești!

Cresterea porcilor in gospodarieAutoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a transmis către Agroinfo un comunicat prin care face precizări legate de creșterea porcilor în gospodăriile țărănești. ANSVSA nu interzice creșterea porcilor în gospodăriile țărănești, susține ANSVSA. Inserăm integral precizările ANSVSA.

Citește mai departe...

APIA efectuează plata ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură trimestrul I / 2021

Plata subventii APIAAgenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, informează că a început să efectueze plățile aferente ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură, perioada 01.01 – 31.03.2021 (trimestrul I/2021), în conformitate cu prevederile HG nr.1174/2014 și OMADR nr.1727/2015, cu modificările şi completările ulterioare.

Citește mai departe...

AFV Beltrame Group cu sediul în Italia intenționează să investească 300 de milioane de euro pentru a construi o fabrică eco-inteligentă de oţel-beton şi sârmă laminată, la Buzău

AFV Beltrame GroupPrefectul Silviu Iordache a început demersurile pentru atragerea în județul Buzău a unuia dintre cei mai mari producători de bare din oţel şi oţeluri speciale din Europa.

AFV Beltrame Group cu sediul în Italia intenționează să investească 300 de milioane de euro pentru a construi o fabrică eco-inteligentă de oţel-beton şi sârmă laminată, investiție care ar conduce la crearea la Buzău a cca 250 de noi locuri de muncă directe la nivel local, precum și la aproape 1000 de locuri de muncă indirecte dintre care cel puţin 800 în faza de construcţie şi circa 150 în faza de producţie.

Citește mai departe...

APIA Buzau efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor!

apia plata ajutor animaleAgenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, informează că efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna mai 2021, în sumă de 1.245.343,55 lei, pentru un număr de 27 solicitanți.

Citește mai departe...

Esti apicultor? Trebuie neaparat sa citesti asta! Anunt APIA!

ajutor apicultori APIAAgenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii că, Cererile de plată pentru accesarea Programului Naţional Apicol (PNA) se pot depune până la data de 2 august 2021 inclusiv, având în vedere că termenul limită de 31 iulie 2021 este zi nelucrătoare.

⦁         Acțiunile finanţate prin Programul Naţional Apicol în anul 2021

Citește mai departe...