Vezi aici cati buzoieni si-au deschis o afacere in primele patru luni ale acestui an!

Chiar si in aceste vremuri, cand supravietuirea s-a transformat intr-o adevarata lupta, mai exista buzoieni care indraznesc sa viseze ca pot face ceva prin fortele proprii. Vorbim aici despre buzoienii cu spirit antreprenorial care s-au saturat sa stea la mila patronilor si si-au pus pe picioare propriile afaceri, avand, evident, si ceva “cheag”. Asadar, potrivit datelor funizate de Oficiul National al Registrului Comertului, in primele patru luni ale acestui an, 679 de

buzoieni au inregistrat la Registrul Comertului 345 de SRL-uri, 265 de PFA-uri, 66 de intreprinderi individuale si 3 intreprinderi familial. Asta, in timp in aceeasi perioada a anului trecut, numarul buzoienilor care au pus bazele unei afaceri a fost de numai 569. Dupa cum se observa, cei mai multi dintre buzoieni aleg, atunci cand vor sa inceapa o afacere, varianta infiintarii unei societati cu raspundere limitata (SRL), insa nu renunta nici la facilitatile oferite de constituirea unei personae fizice autorizate (PFA).

 

A.P.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează