Protecția penală a libertății religioase. Infracțiuni săvârșite de autorități pe durata stării de urgență și a stării de asediu nesancționate încă (de Marius Andreescu)

justitieNiciodată în epoca contemporană Biserica Ortodoxă și credincioșii ortodocși nu au fost supuși atâtor interdicții, denigrări și violențe ca în această perioadă. Este o dovadă clară a ateismului autorităților statului, dar și a disprețului pe care îl manifestă pentru om și demnitatea lui.

Citește mai departe...

ASCULTATI ASTA! Dan Bădulescu despre Noua Religie a PLANDEMIEI - COVIDISMUL - și „Biblia” ei trimisă preoților cu tot cu noul „Crez”: Crezi în Vaccin, crezi în Virus? Dacă nu credeți, vine amenda! (VIDEO)

Pr Dan BadulescuPărintele Dan Bădulescu despre propaganda pro-vaccin în Biserică și războiul mondial pentru înlănțuirea sufletelor…Fragmente din predica Părintelui Dan Bădulescu la sărbătoarea Sfinților împărați Constantin și Elena (21 mai 2021): Covidismul ajunge o nouă „religie”! Trebuie să cred pe cuvânt ce s-a scris în broșura trimisă preoților: că vaccinul e gratuit, opțional și SIGUR. Aceasta trebuie în primul rând dovedit. Dar medicina de azi nu mai dovedește și nu mai demonstrează: afirmă! Postulat!

Citește mai departe...

DE LUAT AMINTE! (LEGAT DE PANDEMIE SI ADEVARATII EI EROI! MARTURISITORI - n.r. )Evaluări dramatice ale nobelistă montanie

Karderinis IsidorosTimp de un an și jumătate, omenirea a fost cufundată în întunericul profund al coronavirusului. Un virus care a ieșit la lumină, care a fost produs în laboratorul Wuhan, a provocat milioane de decese și a stricat viețile a miliarde de oameni din întreaga lume. Dar un virus fabricat, adică o armă biologică, este o crimă oribilă împotriva umanității și, evident, cei care au comis această activitate criminală trebuie pedepsiți în mod exemplar.

Citește mai departe...

SA NE ADUCEM AMINTE, DE Ziua lor! Memorialul Aiud - Copiii din inchisorile comuniste

Copiii inchisorilor comunisteDe 1 iunie merită să ne amintim și de copiii „dușmani ai poporului”, care s-au opus regimului sau au suferit din cauza represiunii îndreptate împotriva părinților!

Copiii născuți în temnițele comuniste (sau în rezistența din munți) sunt o categorie aparte. Le-aș aminti (fără a epuiza întreaga listă) pe Ileana Doina Opriș-Samoilă, născută de Ileana Samoilă în temnița de la Văcărești (1954), unde fusese închisă pentru că refuzase să-și denunțe soțul – pe Traian Opriș; pe Ruxandra Berindei, născută în temnița de la Văcărești (1951) de Ioana Berindei (soția academicianului Dan Berindei și mama disidentului Mihnea Berindei), arestată alături de tatăl său – istoricul și liderul țărănist Ioan Hudiță; pe Zoe Rădulescu, fiica lui Olimpia Rădulescu și a lui Gogu Puiu, liderul Haiducilor Dobrogei, născută în închisoarea Constanța în 1949.

Citește mai departe...

Oxford – Riposta a început! Reactie extraordinara la miscarea antirasista: “”Dragi studenți mizerabili, ceea ce încercați să faceți prin această campanie, nu se deosebește deloc de ceea ce ISIS și Al-Qaeda au făcut cu artefactele ..."

Dragi studenți mizerabili OXFORD Oriel CollegeAceasta este o scrisoare de răspuns de la Oxford către studenții de culoare beneficiari ai unei burse Rhodes, care solicită înlăturarea statuii întemeietorului universității, Cecil Rhodes. Interesant, Chris Patten (Lord Patten of Barnes), Cancelarul Universității Oxford, a participat astăzi la emisiunea Today Programme, a canalului BBC4, exact pe această temă. Titlul din The Daily Telegraph a fost ”Oxford nu-și va rescrie istoria”. Patten a comentat: ”Educația nu înseamnă îndoctrinare. Istoria noastră nu este o pagină albă pe care putem scrie versiunea noastră a ceea ce ar fi trebuit să fie în funcție de vederile și prejudecățile noastre contemporane”. Rhodes trebuie să cadă???

Citește mai departe...

Subcategories