De ce cei mai multi asa zisi oameni de cultura si politicieni de astazi adopta - "Marxismul Cultural"?

cultural marxismMotto: Dați-mi patru ani să-i învăț pe copii și "plantele" pe care le voi semăna nu vor putea fi niciodată smulse. Noi putem și trebuie să scriem într-o limbă care să semene între oameni ura, disprețul și respingerea pentru cei care nu sunt de acord cu noi.
Vladimir Ilici Lenin


Marxismul cultural este o formă a revizionismului, probabil cea care a avut cel mai mare succes în secolul 20 și care a schimbat cel mai mult conținutul marxism-leninismului. El începe cu ideile și publicațiile Școlii de la Frankfurt, forul revizionist unde s-a născut neomarxismul, școală dezvoltată în anii '20 de grupul Carl Grunberg, Herbert Marcuse, Antonio Gramsci, Frederik Pollock, Gyorgy Lukacs, Felix Weill și alții, care au alcătuit Institutul de Cercetare Socială de la Universitatea Goethe.

Citește mai departe...

“Make Romania great again”! De ce il iubesc pe Trump (VIDEO)…cum respecta de la cel mai inalt nivel, o tara civilizata, libertatea religioasa!

Trump redeschideti bisericileEste Sf Parascheva, ocrotitoarea Romaniei! A fost este si va fi si pe timp de molime si razboi ca si pe timp de pace...tot EA ramane! Nu exista "pauza" in Creatia Lui nici in timp nici in spatiu! Credinta, ca o “super-ratiune” (Staniloaie, Lossky, Tutea, Jung, Frankl…) nu poate fi oprita de necredinta, de oameni si nici chiar de Dumnezeu, izvorul ei! Intr-o super tara, un presedinte numit de unii “clovn” umileste mintile unora si uimeste pe a altora! Sa fim seriosi – Donald Trump nu e Donald Tom si nici Arafat, Macron, Johannis si altii…este Donald Trump cel care a facut “America mare din nou!" si o va continua, in ciuda Sorosilor, macronilor, masonilor si a altor neo-marxisti flausati! Donald Trump ne da o lectie…Dumnezeu ne da lectii…noi nu si nu! Daca pica America, pica Europa si Romania va fi neagra…nu rosie!

Citește mai departe...

Războiul împotriva lui Țuțea

Petre TuteaFilosoful Solon, unul dintre cei "Șapte Înțelepți” ai Greciei Antice, a fost solicitat de conducătorii vremii sale să-i învețe cum să stăpânească poporul. Acesta i-a dus într-un lan de grâu și cu o foarfecă a tăiat vârfurile cele mai înalte. Astfel poate fi dominat și supus orice popor, a fost concluzia lecției: prin exterminarea elitelor. Această strategie a fost adoptată împotriva românilor de multe ori, dar niciodată cu agresivitatea exercitată de regimul sovietic de ocupație după al doilea război mondial. Bolșevicii au ucis și întemnițat elitele naționale, fie ele politice, militare, religioase, economice sau țărănești. Violența aplicată în mod special tineretului studios arată cu prisosință că România a fost supusă unui fenomen etnocidar.

Citește mai departe...

DOSARELE LUI DIDIMOS - Dragă buzoianule, ai votat. Felicitări! Acum…tu o tragi!

voteaza pe nimeniNu o să îți interpretez votul, căci așa cum spune unul dintre principiile democrației ”majoritatea decide”. Nu o să încerc să te conving că ai votat, iarăși, prost! Nu o să te jignesc, așa cum au făcut-o alții, și nu o să te numesc nici ”prost”, nici ”idiot” și nici ”cretin”. Nici nu o să îți pun în discuție nici raționamentul pentru care ai decis să dai votul tău, și implicit viitorul tău, unuia dintre cei mai penali primari de municipii din țară. Oricum, având în vedere că a luat primarul mort din Deveselu, nu mă mai miră prea multe. Așa că, dragă buzoianule, o să îți spun doar atât:

Citește mai departe...

Adevarata istorie a unui oras furat

Buzau orasul furatNu foarte multi buzoieni cunosc adevarata istorie a modului in care orasul nostru a incaput pe mainile unui om de afaceri falit, suspect pentru evaziune fiscala si spalare de bani. O povestesc pe scurt si argumentez de ce Buzaul trebuie sa scape cat mai curand, peste cateva zile, de umbra aducatoare de faliment a lui Constantin Toma:
Aducerea lui Toma in PSD si candidatura lui nu au fost intamplatoare, ci au survenit intr-un moment in care
1) acesta isi bagase in faliment si insolventa toate firmele pe care le-a avut pe mana si
2) era perchezitionat, fiind suspect intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.
Odata ajuns Toma primar, Gruparea in care se afla acesta s-a focusat pe virusarea societatilor aflate sub autoritatea Consiliului Local. Sa le luam pe rand:

Citește mai departe...

Dosarele lui Didimos - Buzăul între realitate și ficțiune/Buzăul între adevărul cotidian și minciuna electorală

conccedieri in Buzual lui Toma falimentIn timp ce megalomanismul edilului este gadilat pana la paroxism de care reprezentantii statului, ai bisericii si armatei, cetatenilor de rand li se arunca cu praf in ochi, ca sa nu vada adevarul si realitatea. Im Buzaul “intaiului falimentar” economia o duce tot mai rau! Suntem deja in TOPUL SARACIEI si mai nou au inceput concedieri masive! Totul sub ranjetul de maimuta a lui Toma si a companiei de talhari! Intre timp - la semi-retorica celor plătiți din banii noștri ca să scrie de bine se iveste o intrebare: ”Ce treabă are primăria cu firmele private?” le răspund cu prevederile din Legea nr. 215/2001, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, adică legea administrației publice locale (atenție la ultimul paragraf):

Citește mai departe...

Subcategories