New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

România Îngenunchiată!

Romania ingenunchiataDa, bănuiesc că v-ați dat seama: ... Uniunea Europeană a decis acum două luni ca toate țările să-și reducă consumul de gaz cu 15%, să-și umple depozitele și să “cedeze voluntar” sau “obligat”, cu acordul tuturor celor douăzeci și șapte de țări, o parte din gaz Germaniei.

După căderea comunismului, toate țările din Uniunea Europeană au tras la unison pentru ca Germania Unificată să fie ajutată și să devină liderul de facto al Europei.

Citește mai departe...

”Cum am ajuns aici?“ Expozitia artistului buzoian Vladimir Paun Vrapciu a fost deschisa. la Accademia di Romania (Roma - Italia)!

vrapciu academia di RomaniaVladimir Păun-Vrapciu: Arhitect și artist, cu rezultate remarcabile în ambele domenii creative, se află în deplina ascensiune a capacității sale artistice. Ca arhitect câștigă (în anul când era student în ultimul an al Facultății de Arhitectură și Urbanism din București, 2002/2003) realizarea unui proiect organizat de Fundația filantropică OAT FARM (Suceava) sub patronajul Prințului Charles, care a prezidat comisia de evaluare, un proiect reprezentând un așezământ destinat copiilor defavorizați. Proiectele sale arhitecturale au fost selectate pentru diverse Anuale și Bienale în ultimii ani (la Bienala Națională de Arhitectură din România 2018, 2021; la secția de Arhitectură a Bienalei Internaționale din Florența 2022). Ca artist plastic, a străbătut până acum un parcurs impresionant, creându-și un drum în lumea galeriilor de artă din țară și străinătate.

Citește mai departe...

Statul de drept: o inventie miraculoasa a crestinismului

Statul de drept o inventie miraculoasa a crestinismuluiSecularismul își asumă marile realizări ale omenirii cu care ne-am obișnuit, inclusiv statul de drept. Secularismul nu merge după principiul „dați cinstea cui datorați cinstea”. O mare realizare a omenirii, statul de drept, nu este o invenție a secularismului, ci o invenție miraculoasă a creștinilor. Istoria mărturisește despre acest lucru, dar secularismul refuză să ne dea credit.

Citește mai departe...

PASTILA DE ISTORIE! 81 de ani de la masacrele odioase de la Ip şi Treznea: 243 de români au fost ucişi atunci fără milă de trupele horthyste

CRIME ARDEAL ROMANIÎn aceste zile se împlinesc 77 de ani de la tragicele evenimente care au avut loc la Treznea şi Ip, în toamna anului 1940. În cele două localităţi martire ale neamului românesc, 243 de oameni nevinovaţi au sfârşit în masacrele horthyştilor.

Citește mai departe...

Andrei Pleşu – succesorul pe viaţă al lui George Soros la „Fundaţia pentru o societate deschisă“ BONUS - Scrisorile lui Plesu catre Ceausescu!

Plesu SorosPoate că nu vă vine să credeţi: informaţia că Andrei Pleşu este oficial succesorul lui George Soros la conducerea „Fundaţiei pentru o societate deschisă“ era postată chiar pe pagina acestui ONG şi am descoperit-o întîmplător în timpul unei documentări recente! Această informaţie explică desele referiri ale lui Andrei Pleşu în spaţiul public, în care îl ridică în slăvi pe George Soros, taxîndu-i drept complotişti de cea mai joasă speţă pe toţi cei care îndrăznesc să spună ceva împotriva miliardarului american.

Citește mai departe...

GEOPOLITICA si implicarile in actul de la 23 august 1944 (ce nu s-a spus - despre colaborarea Casei Regale cu PCR)

23 aug 1944Despre actul de la 23 august 1944 din România, s-a scris foarte mult, dar s-au ascuns, cu destula abilitate, poporului român, unele adevaruri ale acestui act si implicatiile lui, în majoritate nefaste pentru România. S-a trecut cu vederea în mod deliberat situatia militara a României în primavara si vara anului 1944, nu s-a spus nimic poporului român despre marea tradare de la Iasi, din 20 august 1944, a comandantului Armatei a 4-a,

Citește mai departe...

Subcategories