Mai multe ONG-uri și sindicate solicită comisiilor Senatului și Guvernului participarea la dezbateri pe Certificatul Verde

Stop Segregarii vaccinisteMai multe ONG-uri și sindicate solicită comisiilor Senatului și Guvernului participarea la dezbateri pe Certificatul Verde/Avocata Elena Radu: De ce se prezumă că toate persoanele fără simptome sunt infectate și toate persoanele vaccinate sunt sănătoase, în condițiile în care realitatea ne dovedește că nu este așa?Acest certificat verde nu este o soluție în combaterea transmiterii virusului. Dovadă în acest sens stă faptul că, cu toate că a fost introdus de către Uniunea Europeană pentru a fi folosit la deplasarea dintr-un stat în altul, nu s-a oprit nici transmiterea virusului și nici creșterea numărului de cazuri

Citește mai departe...

Crimă ecologică fără precedent în Europa. Pădurile românești

Claude KarnoouhZilnic, apar din oră-n oră pe rețelele de socializare imagini ale ravagiilor provocate de tăieri masive de lemn ce au loc in toate pădurile din România, inclusiv în pădurile primare, ultimele din Europa. Defrișări fără precedent în istoria țării, de vreme ce nici măcar sovieticii care au ocupat România între 1945-1962 n-au acționat cu o brutalitate atât de sistematică.

Citește mai departe...

România, septembrie 2021: radiografia unui impas

RomaniaSeptembrie 2021 este, în România, momentul unui alt impas istoric. Scenele de pugilat din Parlament, isteria mediatică, confuzia guvernamentală, toate acestea sunt simptomele unei crize dramatice, ce pune în chestiune viabilitatea unui întreg regim politic. Succesiunea de eşecuri din România devine cu adevărat neliniştitoare.

Dispărută de jure, ca şi de facto, coaliţia din România este înlocuită de un peisaj al confuziei şi al volatilităţii. O dată cu ruptura dintre PSD şi USR PLUS, PSD revine la poziţia care îl defineşte, aceea de cel mai important partid autohton. Nereformat şi mediocru la nivelul conducerii, fidel aceleiaşi reţete demagogice, PSD este, în contextul acestei Românii tulburi, forţa ce arbitrează şi decide. Sprijinul acordat Cabinetului Cîţu este doar un calcul strategic. Mai devreme sau mai târziu, PSD va dori să preia întreaga putere. Un cabinet minoritar va avea condiţia cabinetului Cioloş: paralizat şi impotent, el va fi incapabil să îşi aplice propria agendă. Ori pentru PSD neputinţa şi confuzia sunt factorii ce contribuie la viitorul său triumf electoral.

Citește mai departe...

Portretul primarului ideal de Buzău

haos BuzauEste o specie administrativă călită în focul ascuțit al luptei de clasă a proletariatului  și  specializată în socialismul de piață al marilor tunuri financiare  rezistente la demersurile de justiție pe care reușește să le fenteze sistematic.

Acuzele venite dinspre noianul de dosare penale sunt oprite de umbrela sa de  protecție . Este una neo-bolsevic  și suspectă protecția sa.. Edilul este  un autentic „ agricultore vero „ în spirit și apariție publică  cu veritabile grade Celsius pe pe scara „ ochiul și timpanul . Este un fals profesionist in cele administrative  și  sperăm să piardă în final  și să plece de unde a fost zamislit . De nicaieri. Să  plece unde a înțărcat mutul iapa. Singura sa realizare a fost falimentarea unei fabrici buzoiene din Hepoca de haur. O spun zeci de proletari care au văzut ce este economia de piață. Totul a mers ca pe roate cu protecție de la ochii  albaștri ca marea și prin plata tainului la operativi.

Citește mai departe...

DOSARELE LUI DIDIMOS - Iazul Morilor, Băltoaca de milioane de lei a Buzăului (FOTO masuratori si minciuni)

Iazul balta Morilor BuzauPrin primăvara anului 2019 edilul falimentar al Buzăului lansa un nou proiect megalomanic, inutil, prostesc, de prost gust, superfluu, parazit, stupid, absurd etc. Imediat, asemeni muștelor verzi, preșa locală s-a năpustit la gura țevii și a relatat pe larg nou minunăție de la Buzău.

Citește mai departe...

DOSARELE LUI DIDIMOS - Ultimii bolșevici, Toma faliment și Bolojan faraonul sau ce au în comun cei mai falși primari din România

Bolojan si Toma bolseviciZilele acestea urbea Buzăului a redevenit polul comunismului în România. Alături de Toma faliment, edilul unuia dintre cele mai sărace și înfometate orașe din țară a stat Ilie Bolojan, numit de presa bihoreană și ”faraonul”, cunoscut fiind că pe vremea când era primar a contruit o PIRAMIDĂ în curtea primăriei, proiect megalomanic inutil și derizoriu! Buzoieni, sună cunoscut?? Proiecte inutile, megalomanice și costisitoare? Avion, locomotivă, calea ero(r)ilor etc.

Citește mai departe...

Subcategories