Cum explica liderul PLUS Buzau (Mihai Razvan Moraru) matrapazlacurile si santajul din politica recenta buzoiana! “IZMENEALA DIN POLITICA BUZOIANĂ! Si liderii de la care voi asteptați schimbarea!”

politica Mihai Razvan Moraru PLUS BuzauDe curand avem si prefect si echipa completa la “Casa Alba”. “In sfarsit intram si noi in randul lumii” – scriam eu intr-un articol deunazi. Cine se asteapta ca de acum lucrurile sa mearga bine in judet si totul sa revina la normal, ori este naiv si desprins de realitate, ori e co-interesat in jaful oficial din Buzau. Degeaba ai un antreprenor “noname” infipt pe post si un "popa parat", mare jucator pe masa si cu afaceri murdare, in Institutia Prefectului, ei nu vor putea sa faca nimic, poate doar sa indeplineasca “comenzile” gastilor din care provin! Nimic mai mult! Asta sper sa fie clar pentru toata lumea! Totusi, trebuie sa remarcam ca vechea propunere a celor de la PLUS Buzau, in persoana lui Mihai Razvan Moraru a trezit temeri inca de la inceput si astfel toate cohordele de limbrici flausati – de la pseudojurnalistii care au adresat scrisori comunistoide lui Ciolos si pana la santajistii de serviciu, facuti “umbre” de Servicii… si-au dat labile jegoase pentru a tine inca o data, Buzaul sub talpa lor. Si au reusit!

Daca scriam noi cele marturisite de Moraru, imediat se umflau borjocii printre tapii roscati ai blogerilor de serviciu sau la umflatele jurnalizde, dar asa…a scris chiar el – Mihai Razvan Moraru, intr-o “scrisoare” uimitoare… “urbi et orbi”:

Citește mai departe...

DOSARELE LUI DIDIMOS - Planul “Tom-soseaua” de pe Transilvaniei nu “cade” pe aritmetica bunului simt!

Strada transilvaniei Buzau planuri mincinoase Toma falimentDe ce nu a dat Toma din prima așa-zisele planuri ale marilor lui realizări în domeniul șoselelor? Pentru că sunt niște minciuni sfruntate. Noroc că a insistat opoziția să le scoată la iveală. Nici nu știm dacă ele existau în momentul în care faliment trăncănea despre ele.

Transilvaniei are 16 m lățime, hai maxim 18 m, pentru că fratele Google nu o fi chiar așa précis. Din pozele lui Toma reiese că toma-șoseaua are 6 benzi auto, 4 squaruri verzi, 2 piste de biciclete și 2 trotuare, adică vreo 14 m de suprafață de rulare (ne spune Codul Rutier cam cum este cu lățimea benzilor de trafic), alți minim 6 m pentru cele 4 squaruri verzi, plus 2 m pentru cele 2 piste de bicicleta, plus alți minim 3-4 m pentru cele două trotuare. Asta înseamnă un total minim necesar de 23-24 m. Oare mută și gardurile proprietarilor de pe Transilvaniei?

Acum, în tactica bine cunoscută, de aruncare a gogoșii în praf, tereacă se erijează în vocea străzii, care NU vrea asfaltarea. Din acest motiv, pentru a veni în sprijinul cetățenilor care nu vor modernizarea toma-șoselei, edilul faliment, foarte probabil că o să schimbe planul. Deci, o înghițiți și pe asta, dragilor?

DIDIMOS

Sursa: https://www.buzau.net/stiri-buzau/cum-vor-arata-bulevardul-unirii-strada-transilvaniei-si-aleea-industriei-dupa-reabilitare-33160.html

Un parlamentar buzoian participa la evenimentele din Moldova ocazionate de: Unirea Basarabiei cu România (27 martie 1918 – 27 martie 2021)

mars Basarabia e RomaniaMESAJL AUR BUZAU: “Putem spune că suntem de prea mult timp într-o goană înfrigurată după o viață mai nouă. Toți vrem o țară mai bună și toți muncim pentru asta. Dar nu poți face o societate mai bună când țara ta... nu e făcută. România nu e întreagă, iar lipsa Basarabiei ne arde. E de datoria noastră să fim sinceri cu noi înșine și să vedem adevărul, un adevăr pe care de prea multe ori am încercat să-l ascundem și anume că nu ne va fi bine până nu suntem o țară adevărată.

Astăzi, ne aflăm în plin proces de creație. Sub ochii noștri se face societatea. Dar să nu uităm ca nu putem avea o societate, când țara noastră nu este încă întreagă.

Cea mai mare criza a societății noastre nu este reprezentată de corupție sau de sărăcie. Nu! Cea mai mare criză este cea morală! Unirea ar putea fi remediul pe care îl căutăm disperați pentru a ne vindeca.

Anul acesta Unirea se sărbătorește la Buzău! Veniți voi toți cei simțiți românește și credeți în cele afirmate mai sus. Nu vă chemam doar la un marș! Aceasta invitație este o chemare la viață a unui popor al cărui suflet tânjește să-și afirme drepturile și ascunsele dorințe. Veniți la Buzău să sărbătorim Unirea. Acțiunile noastre de azi vor pune bazele acelei Românii Mari, educată și bogată, pe care o dorim pentru viitorul nostrum”, a scris pe pagina de facebook, AUR Buzau.

Citește mai departe...

Dosarele lui Didimos! Toma vrea muzeu! Toma vrea sală de cinema! Toma vrea …

Saracie Buzau Toma faliment imprumuturiCriza se acutizează! Odată cu ea foamentea, disperarea pentru locul de muncă, frica pentru că nu ne mai putem ține afacerile. Cu toate acestea edilul Buzăului, unul dintre cei mai incompetenți primari din istoria acestui municipiu, distruge orice urmă de speranță pentru buzoieni. Lipsit de empatie, fără vreo remușcare, Toma continuă cu minciunile sfruntate și lipsite de cel mai elementar bun simț. După inutilități complete (Calea Ero(r)ilor, avionul, locomotiva, panseluțe, lalele, festivaluri și chermeze precum Drăgaica și așa-zisul festival al tomatelor ș.a.) numite de el investiții, Toma vrea acum muzeu, sală de cinema, reabilitare și iaz.

Citește mai departe...

VIDEO - Noul Normal – documentar britanic lansat în ianuarie 2021 (subtitrare ro)

Noul normal criza COVID 19Transcriptul: descrierea producătorilor

”Ianuarie 2021. Națiunilor li s-au impus restricții, iar economiile sunt pe marginea prăpastiei. Oare noul vaccin chiar ne va permite să ne întoarcem la normalitate ? Sau este un punct de răscruce în parcursul omenirii. Nu cumva e vorba de un viitor propulsat de inteligența artificială, care va vedea o nouă formă de capitalism și va fi guvernat de legi tiranice dictate de niște elite globale ? Noul normal – un documentar factual ce investighează a Patra revoluție industrială. Ce câștigă cei 1 % și ce pierd cei 99 %”.

Citește mai departe...

UN EVENIMENT DIN URBE MAI PUTIN CUNOSCUT: Lagărul de la Liceul „B. P. Hasdeu” (iulie 1941 – martie 1942)

Lagar evrei Buzau„Istoria rămâne cea mai frumoasă poveste” spune istoricul Adrian Cioroianu, iar vorbele sale sunt întărite mereu de noi informații care vin să surprindă inclusiv pe cei care se ocupă cu studiul arhivelor. O astfel de informație istorică, mai puțin cunoscută chiar și de buzoieni, este existența unui lagăr pentru evrei în municipiul nostru. Dezvăluirea a fost făcută de către reprezentanții Muzeului Județean în noul episod al rubricii „Știri din vremea războiului” Potrivit datelor cercetătorilor buzoieni, în anul 1941, din ordinul Ministerului Afacerilor Interne s-a dispus înființarea lagărelor cu ostatici evrei în unele orașe reședințe din țară, printre care și Buzău..." (Opinia Buzau).

Citește mai departe...

Subcategories