Cristian Tudor Popescu: Am aflat că nu există doar covrigi de Buzău. Există și masoni scoțieni de Buzău, cum este domnul Câciu

Adrian CaciuGazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit în emisiunea „Cap Limpede” despre actualul ministru de Finanțe, Adrian Câciu, și apartenența sa în trecut la Asociația „Marea Lojă Națională din România” și la Asociația de Administrare a Ritului Scoțian. „Mai întâi am aflat că nu există doar covrigi de Buzău, există și masoni scoțieni de Buzău”, a spus CTP, la Digi24.

Citește mai departe...

Eternele afaceri ale edilitatii buzoiene ?

refugiu statie autobuz Buzau TomaSa ne uitam stimate edil la stazile urbei noastre . Da , vorbim despre strazile peticite si despre trotuarele de un real pericol pentru trecatori pe timp de zi sau de noapte. Treaba de mantuiala si noi asfaltari din bugetul public. Vorbim apoi si despre aiuristica pieselor de mobilier urban gen avion hilar ca expunere , locomotiva carcasa din fata Garii sau muzeul fantezist numit Iazul Morilor.

Citește mai departe...

Statul neo-marxist propune certificatele parentale (LICENTIEREA PARINTILOR de a fi parinti)!

Statul neomarxist Licentierea parintilorUnul din cele mai radicale si ingrijoratoare comentarii pe care le-am citit vreodata a fost publicat pe 10 noiembrie in publicatia conservatoare The Federalist. Autoarea face un rezumat al unei idei bizare aparute cu patru sau mai multe decenii in urma si care in ultimii ani incepe sa prinda tractiune. Articolul e intitulat: If the Left ends parental rights you might need a license to raise your own child / daca stinga "progresista" abroga drepturile parentale vei avea nevoie de licenta sa-ti cresti proprii copiii. Articolul poate fi citit, in engleza, aici:

Citește mai departe...

Peste 70 de personalități au semnat o scrisoare deschisă adresată Bisericii Ortodoxe Române pe tema certificatului verde: Știm că binele nu se face niciodată cu forța. Nici măcar în numele unei iluzorii sănătăți publice Radu Ursan

semnatari scrisoare deschisaRafael Udriște, Ioan Savu, dr. Pavel Chirilă, Danion Vasile, Mihai Neamțu, Bogdan Socol, Florin Dobre, Cristi Puiu, Virgiliu Gheorghe, Stelian Crăciun (Cedry2k), Dan Puric, Corneliu Berari, Manuela Hărăbor, Prințul Șerban Dimitrie Sturdza, Cătălin Sturza, Traian Radu Ungureanu (TRU), Iulian Capsali, Ioana Picoș, Florentin Țuca, Ana-Corina Săcrieru, dr. Mircea Pușcașu, Dan Chitic, Gabriel Purcăruș, Tudor Sișu, Gheorghe Piperea

Citește mai departe...

LECTURA OBLIGATORIE! Dan Pavel: “A confunda drepturi fundamentale cum ar fi dreptul la muncă, educație, autonomie și integritate fizică, cu privilegii de genul mers la birt sau la mall, este o greșeală impardonabilă”!

Libertate si constrangeri Dan Pavel”Tot ce mai am de spus. Probabil că idealismul sau poate naivitatea copilărească m-au făcut să nu înțeleg pe ce lume trăiesc, dar sincer nu mă așteptam că vom ajunge aici. M-a surprins îngrozitor de neplăcut virulența semenilor mei, mai ales ușurința cu care s-au predat în mâinile unui sistem corupt și al unui fir narativ complet irațional. M-a șocat nivelul scăzut de inteligență și de cultură generală al vectorilor noștri, în special al jurnaliștilor români cu zeci de ani de carieră.

Citește mai departe...

Furtul copiilor este o incalcare a dreptului international!

Furdui Germania AFRFurtul copiilor este o încălcare a dreptului internațional, chiar și atunci când este făcut de Germania

Germania, la fel ca Norvegia, fură cu impunitate copii de la părinții nevinovați. Furtul copiilor de la părinți este o încălcare a dreptului internațional, o formă de piraterie umană modernă, un fel de răpire de copii sponsorizată de stat. Orice luare forțată de către stat a copiilor în afara cadrului permis de dreptul națiunilor este ilegală.

De câteva luni încoace v-am informat asupra situației tragice a Familiei Furdui ai cărei șapte (7) copii au fost luați cu forța de la părinții lor de către Jugendamt (JA) în Germania pe 26 aprilie 2021. [Vizitați site-ul oficial: https:/ /furduifamily.org/] Răpire ar fi, de fapt, o modalitate mai exactă de a descrie ceea ce a făcut Jugendamt.

Citește mai departe...

Subcategories