“Multi, dar prosti”, “Prosti, dar majoritari” sau putini si “destepti”?

prosti dar multiVorbim la general și în șabloane. "Mulți, dar proști " . Cel ce emite așa o genialitate se simte din start deasupra muritorilor de rând. Știe exact ce trebuie să facă fiecare, fără dubii. Auzisem eu o vorbă despre ăștia care au numai certitudini.

 

Hai să-mi dau și eu cu părerea că n-o fi foc.

Cei mulți și proști, de obicei, muncesc pentru a avea ce pune pe masă. Sunt cei care fac lucrurile să meargă încă. Ei sunt conștienți că nu li se oferă nimic pe tavă. Doar că, la noi, ei sunt vinovații de serviciu. Nu merge ceva bine? Nu au votat cu cine trebuie? Nu au muncit mai mult și mai bine pentru uscaturile ce stau cocoțate pe umerii lor? Își văd de treaba lor și nu se revoltă? Ii subestimați. Fără ei, voi cei puțini și deștepți, nu ați putea trăi. Dacă ați fi atât de deștepți pe cât vă credeți nu le-ați testa limitele și răbdarea permanent, nu i-ați umili periodic și ar trebui să vedeți destul de clar semnele că ați întins plapuma mai mult decât vă ține. Proștii ăia pe care nu dați doi bani știu că o revoltă ne cufundă în haos și o consideră ultima soluție. V-au acordat timp să vă corectați, dar nu vă gândiți că la nesfârșit.

ASTRIDA

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează