New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

UNA PE ZI! Nu mai mancam caini…pentru ca sunt prieteni de nadejde!

domrind caineTe trezești dimineața. Unde toată noaptea ai dormit cu un câine în cap și cu celălalt la picioare, aproape în imposibilitate de schimbare de poziție, la ziuă, țeapăn și amorțit, deschizi timid un ochi. Chiar dacă clipești în liniște tot simt. Și vin în viteză să iți verifice rezistenta coastelor din dotare, iti îndeasă botul în ochi, apoi cu elan se aruncă în ușă. Te bucuri că ai loc să te intinzi și chiar încerci să faci asta. Nu e cazul.

 

Vin dintr-o mișcare înapoi pe tine. Oftezi și te ridici și vezi cum le flutura coada de bucurie că te-au păcălit iar. Nimerești cu greu papucii și o iei spre bucătărie visând la o cafea fierbinte. Greșit. Nici nu te poți apropia de ibric să-l trântești pe aragaz. Au grija cu lăbuțele din dotare sa-ti atragă atenția sistematic că urgența e alta. Sătulă de atâta bătaie te lași condusă la locul cu conserve. Iei una și o linguriță, o desfaci și le dai pe rand în gură până o termină. Din acel moment devii invizibil și se proptesc în ușă. Normal că vor afară. Tu ce crezi? Nu mai crezi nimic. Știu eu. Le dai drumul și iti vezi de cafeaua mult visată. Atât cât poți.

Pentru că la orice zgomot considerat suspect dărâmă ușa. Am luptători ninja, zmei, lei, fiare în toată regula. Toți cei care intră în curte întreabă dacă mușcă arătările astea, că de Sasha care e un amarat de ciobănesc nu își fac nici o grijă.

ASTRIDA