O invitatie pentru tinerii buzoieni. Descopera Comorile Urbane!

carol GEORGESCUSocietatea Exploratorilor, o echipa angajata in activitatea de voluntariat,  provoaca buzoienii la o calatorie in timp. Sa ne cunoastem orasul prin  monumentele  si obiectivele sale  turistice. Exploratorii ne spun: „Esti din afara Buzaului si vrei sa-l cunosti? Te ajutam! Esti buzoian si credeai ca stii toate tainele acestui oras frumos? Iti dovedim ca inca mai sunt curiozitati de aflat! Esti deschis la provocari, vrei sa-ti faci prieteni noi si-ti place lucrul in echipa? Esti unde trebuie! Vino cu noi pe data de 16 februarie la Buzau intr-o vanatoare de comori presarata cu surprize, indicii ascunse si jocuri si vei castiga, printre altele, cunostinte noi, prieteni si o zi cu targetul de pasi atins!Cine poate participa?

CATEGORII: Juniori - 11-14 ani , Liceeni - echipaje formate din fete, baieti ori mixte , Family - minim un copil cu varsta de cel mult 11 ani , Exploratori - minim un membru de cel putin 18 ani


Ce este o vanatoare de comori?

„Evenimentul stimuleaza abilitatile de organizare, coordonare si mai ales cooperare ale concurentilor si ii provoaca sa dezlege pe parcursul unui itinerar ghicitori si sa rezolve jocuri pentru a acumula puncte, iar aria de desfasurare este orasul Buzau. Concurentii participa sub forma de echipe cu 3 membri. Startul se va da la ora 09:00 iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 15:00. Limita de timp pentru inscriere este ora 09:00 a zilei de 16.02.2019 insa recomandam inscrierea din timp a echipelor folosind link-ul de mai jos.
N-ai parteneri si totusi vrei sa participi? Nimic mai simplu! Da-ne de veste si-ti vom gasi coechipieri. Astfel, pe langa cele de mai sus, te vei alege, cine stie, si cu prieteni noi. Inscrie-te pana pe 15 februarie folosind formularul urmator si evita sa stai la coada in ziua evenimentului! Nu se percepe taxa de participare la concurs!

Pentru amanunte scrie la redactie sau cauta grupul pe facebook

Adrian Constantin