Dati micii inapoi! Mai mare daraua decat ocaua ! Nebuloasa mititeilor post-vot de la un restaurant din Buzau ?

mici electoraliUn restaurant din Buzau ofera mici gratuit celor care au votat trimiterea celor 33 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European, dar si in ceea ce priveste referendumul consultativ convocat de presedintele Klaus Iohannis pe tema justitiei. Am ajuns oare la un grad de civism avansat !? Era o ironie ! Sectorul economic privat se manifesta si el in cadrul Societatii Civile? Nutresc o doza de scepticism in acest sens. A inceput sa se faca ceva in tara asta fara un scop anume? Nu exista in spate eminente cenusii care sa stimuleze o stare de fapt? Asa fara de interese? Mititeii promisi votantilor sunt fara indoiala o nebuloasa. O nebuloasa ridicola insa. Cine este nebun sa plateasca un bilet cu doua calatorii, patent edilitar local, pana in Cartierul Micro 14 si sa faca si un tur de cimitire pentru doi mici? Mai mare daraua decat ocaua ! Poate ca sunt malitios. Errare humanum est!

Stirea despre filantropia patronala cu doi mici post-vot o gasim pe site-ul Facebook al unitatii comerciale .

Sa fie oare o revolutie in materie de  marketing pro – vot dincolo de partide si de ideologii? Nu trebuie decat sa prezinti buletinul si sa se vada stampila de vot. Gata si micul! Nu pot sa privesc decat cu dispret un astfel de festin de tip balcanoid . Este o insulta la adresa cetateanului. Atat de jos am decazut ca oameni ? Oare trebuie ca prezenta noastra civica la un act de interes national sa se recompenseze cu doi mici? Am devenit subspecii umane? Doar niste umanoizi care au pierdut si calitatea primara de Homo Sapiens? Astfel constat ca suntem catalogati prin practici de acest gen. Constat in mod progresiv un fapt regresiv. Suntem o natiune fara de personalitate. Ne traim, din nefericire, decaderea interioara pana la capat. Suntem doar o materie diforma pentru amuzamentul lor .

 

Adrian Constantin

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează