ACUZ! Nimeni nu e de capul lui! ROMÂNIA VIOLATĂ ȘI UCISĂ

ACUZ mDa. Acum este o certitudine. Alexandra a fost violată și ucisă. Am aflat despre aceste orori, numai prin curajul supraomenesc al unei fete de numai 15 ani. Dar odată cu Alexandra, am aflat că, în fapt, România a fost violată și ucisă.

Astăzi știm sigur că Statul român este criminal. Această Țară a fost sechestrată de un Stat ucigaș asemenea brutei criminale, Dincă. Și românca Alexandra, cu ultima suflare de viață, ne-a anunțat că, în complicitate cu românul Gheorghe Dincă, niște instituții românești au violat-o și au ucis-o din culpă. Care procurori ai României să stabilească vinovăția complice a Statului criminal, stipulată de art 192, alin.(2) din Codul Penal?

Știam că țara aceasta a fost furată în 30 de ani, cât nu au reușit alții în 300. Mai cunoșteam și faptul că milioane de români și-au părăsit locurile natale, pentru că Statul mafiot și corupt a devalizat România. Până aici, deși grave, lucrurile încă păreau normale și sub control. Noi, cei care am rămas acasă, ne împăcam cu iluzia, repetată obsesiv de politicieni, că hoție și corupție găsești peste tot în lume.

Astăzi știm sigur că Statul român este și criminal. Nu numai prin faptul că a determinat milioane de români să se exileze în cele patru colțuri ale lumii, ci prin faptul că a participat în cunoștință de cauză la uciderea unei fete de 15 ani.

S-a strigat în aceste zile despre incompetența, prostia, slugărnicia și mizeria umană a unor polițiști, procurori, judecători, aflați în cârdășie cu generatorii acestui sistem mafiot, politicienii. Până și CNA-ul a fost nevoit să înghită avalanșa de invective adresate public unor funcționari ai instituțiilor Statului român.

Dar mai mult decât acestea, astăzi putem vorbi despre criminalitatea acestor mafii instituționalizate care au capturat Statul român și acum ucid fără scrupule.

Profesorul de istoria religiilor, I.P. Culianu, stabilea trei tipuri de Stat, după forma de manipulare a supușilor: Statul magician, Statul vrăjitor și Statul polițienesc. Zilele acestea, românii au descoperit al patrulea tip, Statul mafiot criminal.

Nu sunt vorbe prea dure, și nici acuze nefondate, din moment ce a fost încălcat articolul 22 al Constituției: „Dreptul la viață și la integritatea fizică și psihică a persoanei sunt garantate”. Cine trebuia să fie garantul dreptului la viață și al integrității fizice a Alexandrei și a tuturor cetățenilor români? Desigur că Statul român prin toate instituțiile sale: Poliție și Jandarmerie, Parchete, Judecătorii și Tribunale, Servicii speciale și secrete de informații și M.Ap.N.. Aceste instituții constituie pilonii de forță ai unui Stat. Aceste instituții ar trebui avizate și controlate de politicienii români prin Parlament și Guvern.

De ce, până la uciderea Alexandrei, nu s-au identificat și nu s-au luat măsurile legale de anihilare a rețelelor mafiote din România? Brusc, toată lumea vorbește despre existența lor, ca și cum fiecare român ar coabita în propria casă cu un interlop.

Pentru că acum am înțeles că Dincă, chiar dacă nu este interlop, a acționat în spatele acestor clanuri controlate de politicieni și de instituțiile Statului român. Poliția nu soluționa cazurile de dispariție de fete, pentru că avea cunoștință despre rețelele traficanților de carne vie, care au fost protejate. Poliția, Jandarmeria, Parchetul, Judecătoria, S.R.I.-ul erau obligate, prin legile în vigoare, să știe că aceste rețele funcționează pe teritoriul României.

Problema gravă este că, dacă au avut cunoștință despre aceste acțiuni criminale și nu au luat măsurile legale de anihilare a lor, înseamnă că toți sunt complici la crima organizată.

Iar polițiștilor, jandarmilor, procurorilor, judecătorilor și oamenilor nevăzuți din SRI, care vor spune că ei și-au făcut datoria și nu merită să fie catalogați ca mafioți și criminali, le răspundem că, prin acceptarea tacită și nepăsătoare a unor asemenea specimene printre ei, sunt mai vinovați decât aceste lepre ale societății. Aveau datoria să-i identifice și să-i excludă din rândurile lor. Știm că au și cadrul legal de identificare a lor, dar nu au întreprins nimic.

Pe 15 august toate aceste instituții vor avea zi liberă, pentru că politicienii le-au acordat prin lege o zi în plus de odihnă, după violarea și uciderea din culpă a Alexandrei și, implicit, a României. Vor pleca în concedii cu acele cupoane de vacanță oferite gratuit de aceiași politicieni, pentru a se relaxa și distra, după ce România a fost violată și ucisă cu sânge rece, printr-un pumn aplicat direct în față.

Toți angajații Statului ar trebui să știe că pe 15 august au liber la distracție pentru că Biserica Ortodoxă sărbătorește Adormirea Maicii Domnului. Biserica are preoți delegați în toate aceste instituții, unii angajați ca ofițeri prin protocoale secrete. Unde este harul sfințitor al Bisericii și unde sunt preoții care să lupte cu duhurile răutății ce sălășluiesc în criminalul Dincă și în Statul criminal român? Este creștină România sau s-a abrutizat total sub Statul criminal?

În urmă cu un an avertizam public Justiția, printr-o plângere penală împotriva Sinodului BOR, că ierarhii promovează criminalitatea prin textele Bibliei și prin proslăvirea unor Sfinți criminali.

În viziunea Dumnezeului propovăduit de B.O.R., Alexandra putea să fie ucisă de un psihopat ca și Dincă, din moment ce, copiii și femeile din Vechiul Testament erau exterminați după porunca Domnului: „Atunci s-a mâniat Moise pe căpeteniile oştirii, pe căpeteniile miilor şi pe sutaşii care se întorseseră de la război, şi le-a zis Moise: «Pentru ce aţi lăsat vii toate femeile? Căci ele, după sfatul lui Valaam, au făcut pe fiii lui Israel să se abată de la cuvântul Domnului, pentru Peor, pentru care a venit pedeapsa asupra obștii Domnului. Ucideți dar toți copiii de parte bărbătească și toate femeile ce-au cunoscut bărbat, ucideți-le. Iar pe fetele care n-au cunoscut bărbat, lăsați-le pe toate vii pentru voi.»”. (Numerii 31, 14-17).

Psihopatul Dincă i-a luat fecioria Alexandrei pentru a fi sigur că „a cunoscut bărbat”, devenind femeie, și apoi a omorât-o, respectând astfel porunca biblică a Sfântului psihopat Moise, sărbătorit pe 4 septembrie: „ucideți toate femeile care au cunoscut bărbat”.

Acum 2000 de ani, Fecioara, de vârsta Alexandrei, a dat naștere celui care a fost recunoscut mai târziu drept Fiul Adevăratului Dumnezeu. Atunci Maica Domnului a fost salvată, de la uciderea cu pietre, de înțelepciunea și înțelegerea unui Iosif.

Astăzi, nici fecioria Alexandrei și nici România nu au mai fost salvate. Au fost violate și ucise de către Statul mafiot criminal. România a fost răstignită și nici Biserica nu o mai poate Învia. Să vedem ce Dumnezeu o va face!

Vasilică Militaru

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează