DOSARELE LUI DIDIMOS - O, ce veste minunată: PSD Buzău s-a reformat sau “Ha – Ha – Ha” buzoieni!

PSD reforma9 ianuarie 20-20 a reprezentat ziua în care PSD Buzău își poate pune trandafirii pe piept. Cele trei alegeri, europarlamentare + 2 tururi de prezidențiale, din anul 2019 au reprezentat un joc de glezne, în urma căruia cele mai sucite glezne au fost cele ale PSD mun. Buzău. După ce a pierdut cu brio toate alegerile posibile din anul trecut, edilul Buzăului, mereu în asociere cu purtătorul de vorbe, și responsabil al campaniei PSD la nivel de municipiu, adică senatorul Romașcanu, a început să arunce cu vorbe mari: reformarea PSD (iarăși dovada că nu vorbim prostii: https://adevarul.ro/news/politica/primul-lider-psd-cere-reforma-partidul-trebuie-resetat-sus-jos-jos-sus-1_5ddaf5c75163ec427160a94d/index.html). După ce în contextul campaniei la prezidențiale, ne-prezidențiabila Dăncilă a poposit la Buzău, edilul nostru a ajuns pe ”naționale” după ce a jignit-o pe Veorica (altă dovadă că nu vorbim Prostii): digi24.ro/stiri/actualitate/politica/alegeri-prezidentiale-2019/primarul-buzaului-indemn-pentru-psd-isti-de-fata-cu-viorica-dancila-nu-i-un-geniu-dar-e-reprezentantul-nostru-1218297).

            Acestea fiind date mult anunțata reformă a fost doar de ochii buzoianului ne-psd-ist cu carnet de partid, dar votant până mai ieri, al trandafirilor roșii. Dovada? Simplu. De ceva vreme edilul și domnul senator, promotorii ideii de reformă ”dură” în PSD au abandonat subiectul. În al doilea rând apropierea mini-congresului local a lăsat să se întrevadă încă de la început, lipsa oricărei dorințe de reformă prin faptul că nimeni nu a avut contracanditat ( - lucru care ar trebui să ne aducă aminte de alegerile de dinainte de Decembrie 1989 - ). În al treilea, și ultimul rând, PSD Buzău a votat fără să crâcnească echipa de la municipiu, adică fix echipa perdantă a anului 2019.

            Acum ceva vreme, nu de mult, trăgeam un semnal de alarmă, chiar în interesul PSD Buzău, și concluzionam: https://www.newsbuzau.ro/editoriale/40725-dosarul-de-sub-usa-4-eseu-despre-cum-edilul-sef-al-buzaului-a-inceput-campania-electorala-pentru-alegerile-locale, PSD Buzău NU se poate reforma, PSD Buzău trebuie să se restarteze pentru a salva social-democrația buzoiană. Ba chiar am anticipat ceea ce s-a petrecut la mini-congresul local din 9 ianuarie (nu credeți? citiți la link-ul de mai sus!). 

      DIDIMOS

Așa că în concluzie cam asta a fost reforma PSD mun.Buzău:

PSD reforma