DOSARELE LUI DIDIMOS - PSD-ului i se rupe de români, chiar în plină epidemie de COVID-19, asta pentru cine mai avea nevoie de dovezi

PSD COVIDPe lângă vremurile pe care le trăim în mod normal și așa vai de noi, treaba asta cu COVID-19 ne mai trebuia. Acum o avem și pe asta, suprapusă ciumei roșii care ne-a mâncat tinereața atât nouă cât și părinților noștri.

De câteva zile, de când întreaga țară caută soluții să se lupte cu nenoricirea asta, constatăm că ne este mai ușor să îi deosebim pe idioți de oamenii normali. Prin urmare putem observa că suntem înconjurați de mai multe tipuri de astfel de specimene, după cum urmează:

a)        ăla care înjură diaspora – ăsta este habarnistul care gândește cu stomacul și cu mucii de pe bluza de trening. El nu este capabil de compasiune, el se crede invincibil și este mai prost ca noaptea la capitolul legislație. Ăstuia îi transmit următorul mesaj: bizonule, în CONSTITUȚIA României – citește și tu art. 16 și art. 17 măcar, se specifică faptul că statul își protejează cetățenii fără discriminare; cetățean român este cel care nu a renunțat la cetățenie, dar poate locui din Antarctica până în Australia!

b)        ăla care înjură de mama focului, dar nu prea știe pe cine – ăsta este în general atoate-știutorul. Când situația o impune este PSD-ist, dar poate fi și PNL-ist, USR-ist, UMDR-ist, PRO(st)Românist și tot așa. Pentru ăsta am următorul mesaj: dacă tot abia ai învățat să te speli pe mânuțe, dă și la subsoară, ușurel-ușurel că apa nu doare!

c)         diasporistul nemulțumit – spre deosebire de oamenii care cooperează cu autoritățile și se supun instrucțiunilor acestora, ăsta este omologul ălui din categoria b), numai că este pe partea cealaltă a barierei, el înjură oricum, dar din Italia sau Spania, ori pe unde s-ar afla. Categoria asta este cea care a făcut cunoștință cu băieții ăia cu cagulă.

O categorie aparte o reprezintă una dintre cele mai parșive specii, și anume politicianul buzoian. Eeee, aici este mult de spus, dar nu merită mai mult de câteva rânduri. Așa că vă dăm câteva exemple concrete:

1-edilul Buzăului face o adunare cu lingăii din școli și ISJ pentru a anunța un fâs ordinar și pentru a spăla fața unei afaceri cel puțin dubioase, în plină epidemie și în ton ilegal (pentru detalii vezi: https://www.newsbuzau.ro/eveniment/41940-dosarele-lui-didimos-covid-19-buzau-super-toma-vrajeala-adservio-servilismul-sclavilor-din-system?fbclid=IwAR1BpyBun7OOy_YQaYKVjIclzibPuU92sGBuwwRipE8zYNHz1akOKRvdtr4);

2-Marele/mic senator de Buzău, Romașcanu, prietenul la cataramă al super-edilului are următoarea postare pe facebook: Guvernul știa de apariția epidemiei de coronavirus încă de la finalul anului trecut. Au trecut 3 luni și încă nu avem un plan de acțiune.

Anticipatele și privatizarea Sănătății au fost mai importante decât pregătirea țării pentru ceea ce urmează.În fața epidemiei de coronavirus, România nu își mai permite răfuieli politice sau calcule electorale.Preocuparea cea mai importantă a decidenților politici trebuie să fie sănătatea și siguranța cetățenilor.PSD propune următorul PLAN DE INTERVENȚIE RAPIDĂ, pentru limitarea efectelor negative pe care deja le vedem în alte state:

1. Realocarea de resurse suplimentare de 10 miliarde lei (o primă tranșă) la bugetul Ministerului Sănătății, pentru dotări, materiale, consumabile și medicamente.

2. Distribuția gratuită către populație de materiale și echipamente pentru prevenirea coronavirus (măști de protecție, dezinfectanți etc.) – acestea se pot distribui prin medicii de familie.3. Pentru cetățenii aflați în carantină Guvernul trebuie să asigure coșul minim de alimente și plata facturilor la utilități. Pentru această categorie plata ratelor bancare trebuie suspendată imediat pentru un interval de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire.

4. Dacă epidemia de coronavirus din România va ajunge în stadiul 3, respectiv 2.000 de cazuri confirmate, atunci plata ratelor bancare trebuie suspendată, pe o durată de minim 3 luni, pentru toate persoanele și agenții economici din România.5. Lansarea unei scheme de ajutor de stat de minim 300 milioane de lei pentru salvarea industriei Transporturilor, cu prioritate pentru Tarom și CFR.6. Scutirea de impozit pe profit pe o durată de 3 luni a operatorilor din domeniul turismului.7. Scutirea de impozit pe venit și de contribuțiile sociale a salariaților din IMM-urilor afectate de epidemia de coronavirus.8. Realizarea urgentă a unui plan de asigurare a stocurilor de alimente pentru populație – încheierea de protocoale cu operatorii din lanțul industriei alimentare, respectiv producători, depozite, distribuitori, retaileri. (sursa: https://www.facebook.com/lucian.romascanu) – în realitate o vrăjeală ieftină, de doi bani, făcută de genunchi de vreun elev de cel mult clasa a 12-a, cu prea mult timp liber zilele acestea. Să facem o analiză a mizeriei ăsteia? Ha, nici nu merită. De reținut însă că celebrul senator știa că Guvernul României știa încă din noiembrie-decembrie 2019 despre epidemia din aceste zile! – Asta în timp ce Guvernul, fără să fiu PNL-ist, o jur, se luptă pe toate fronturile cu COVID-19! Și nu numai atât, dar se mai luptă și nu fufele PSD-iste puse în funcții pe criterii numai de voi știute măi băieți, dudui care habar nu au ce trebuie să facă din poziția pe care o ocupă.

3-alt mare nume al politichiei locale, MC  care se dezice de orice treabă cu actuala situație. Făcând un scurt rezumat al declarațiilor lui din ultimele 3-4 zile lucrurile stau cam așa: PSD nu are nici o legătură cu criza din România, PSD nu are nici o legătură cu faptul că avem Guvern interimar de câteva luni, PSD nu are nici o vină că Teodorovici și Dăncilă au golit fondul de rezervă al statului-atât de necesar acum, PSD nu are nici o vină pentru nimic!!! RUȘINE! Mai trăiesc doar cu speranța că măcar COVID-19 o să scoată prostia din capul votanților!

DIDIMOS