DOSARELE LUI DIDIMOS - ”#idiotulidiotilor” sau adevărata față a unui fost ministru al culturii din România

romascanu DIDIMOSDeși este clar pentru toată lumea că am alergie la idioți, cretini, zdrențe umane și parveniți, este la fel de clar că am adoptat tot timpul un limbaj adecvat spațiului public. Materialul de azi are ca punct de pornire postarea unui celebru senator al României, stat european și democratic, individ parvenit și de o ipocrizie la graniță cu inimaginabilul.

Acest domn, și fost ministru al culturii unde naiba mai pui, face parte din gașca ălora care ne decid nouă soarta.

Pe lângă faptul că acest senator, celebru de-a dreptul pe aici prin județ, prieten al edilului de poveste al municipiului Buzău, este o nulitate absolută, și se poate lăuda cu performanțe demne de cascadorii râsului manifestă un limbaj suburban de toată jena. Înțeleg supărarea, înțeleg luarea de poziție – politică și nimic mai mult, înțeleg jocul – politic și acesta, dar cum să ieși în spațiul public cu asemenea grobiasme măi individule? Cum îți permiți măi caricatură de om să te adresezi cu asemenea cuvinte unui om lovit de una dintre cele mai crunte boli ale acestor zile? Cum să dai cu piciorul într-un om lovit de soartă măi pafaristule? Indiferent de culoare politică a unui sau altuia, cum poți să te adresezi așa unui om lovit de o boală din care nu știe dacă mai scapă? Ar fi bine să ne vină mintea la cap și să ne dezinfectăm de ăștia ca tine măi ”#idiotulidioților” – afirmația îți aparține!

            O să ajungi celebru, mult mai celebru decât ți-ai fi dorit vreodată, ca urmare a acestei postări care nu face altceva decât să dovedească gradul de imbecilitate la care s-a ajuns în politica de pe meleagurile buzoiene!

DIDIMOS