DOSARELE LUI DIDIMOS - Super-primarul Buzăului lovește din nou sau: Când se plictisește Toma se face iar de râs!

TomVID primarul degeaba CLM BZ martie 2020Faptul că situația este una delicată ne este cunoscut. Faptul că mulți dintre minunații noștri aleși au dat bir cu fugiții, iarăși ne este cunoscut. Faptul că alți dintre minunații noștri aleși își continuă campania, chiar înjurând și jignind adversarii politici, unii chiar bolnavi de covid (https://www.newsbuzau.ro/editoriale/41999-dosarele-lui-didimos-idiotulidiotilor-sau-adevarata-fata-a-unui-fost-ministru-al-culturii-din-romania – chiar dacă postarea respectivă a dispărut după materialul nostru), deasemenea ne este cunoscut.

Cu toate acestea, între timp, super-edilul Buzăului, cel cu milionul de euro pe inutilul Adservio, cel cu 200.000 euro pe (i)Eurovision, cel cu indicele FITCH :) , cel cu podul de la Marghiloman, cel cu banca de gene, cel cu Iazul Morilor, cel cu manualul de istorie :), cel cu spitalul municipal promis în campanie, cel cu tăiatul Crângului, cel cu comasatul școlilor declarat ilegal de către instanță, cel cu aglomerația din autobuze în plină pandemie și tot așa, lovește din nou inteligența buzoienilor. De aceea, respectând dictonul ”facebook-ul a arătat lumii câți ... au internet” :) , super-primarul lovește și pe facebook. Așa, din plictiseală, am analizat un pic contul super tomist și ce am aflat:

1)            într-o postare de la finele săptămânii trecute, într-un pur stil bolșevic, apare primarele, cu mască ce este drept, și arată buzoienilor cum verifică el dezinfectarea taxiurilor; buzoianul cu 2 clase mai mult ca trenul se gândește ”ce om domnule, mare primar, mare om”, și își șterge o lacrimă apărută în urma amintirilor cu Ceaușescu vizitând fabrici și uzine; orice buzoian un pic mai citit nu poate decât să îl întrebe pe Super-Toma:

i.              în ce calitate ai verificat taxiurile?

ii.             ai competențe în domeniu?

iii.            ai făcut analize la substanțele folosite de către taximetriști?

iv.           ce instituție ai reprezentat: RAR-ul? DSP-ul? Asociația Transportatorilor? că Primăria sigur nu. Primăria trebuia să nu își bată joc de cei care circulă cu minunatul TransBus. Sau o-i fi fost în calitate de OPC-ist, că le și arătai cum să spele taxiul!

2)            o altă postare a mirobolantului edil se referă la dezinfectatul străzilor. Iar te dai mare cu ceea ce este normal! Oricum, ca de obicei, ai întârziat vreo 3-4 zile. Iar ți-a luat-o înainte Oradea, Clujul, Constanța, unele sectoare din București ș.a., dar tu nu, ai vrut să mai faci un pic de imagine cu ce mult muncești pentru buzoieni, asta în contextul în care toți buzoienii țipau că se circulă ca sardelele în autobuz, și că trebuie să te apuci să speli străzile!

3)            într-o altă postare, primarele lovește din nou, și anume postează un fake news pe care probabil că i l-a trimis lui portarul de la Universitatea John Hopkins din SUA (https://www.facebook.com/ConstantinTomaPrimar/posts/2843059725815344). Evindent că nu au lipsit comentariile pertinente, căci oamenii s-au cam săturat să fie luați peste picior de iubitul conducător. Dintre acestea trecem în revistă doar câteva.

¬În loc de concluzii: mare om, mare caracter, mare intelectual, mare om de artă, mare om de cultură, mare om de învățământ, mare epidemiolog, mare medic, mare feisbucist! Atenție oameni buni pe cine votați, că uite cu ce ne trezim!

DIDIMOS