DOSARELE LUI DIDIMOS - Super-primarele Buzăului, continua bătaia de joc la adresa buzoienilor sau Lavoarele mizerabile și ordinare vs tuneluri pentru dezinfecție

Toma lavoare BuzauMăi oameni buni, ăștia care mai aveți un pic de conștiință, ăștia care aveți puterea să treceți peste ordinele de partid, opriți-l măi fraților! Opriți elucubrațiile tomisto-bolșevice și habarniste ale lui Toma. După ce ne-a înghesuit în autobuze ca pe sardele, după ce ne-a sacrificat sănătatea pentru banii de la Drăgaică, acum împânzește urbea cu nenorocirilea alea de lavoare folosite de obicei în taberele pentru refugiați!

Mai mult, are curajul infect de a se lega și de o ”buzoiancă de-a noastră”, o doamnă doctor, pe care CV-ul o recomandă ca fiind un adevărat specialist în domeniu! Prin așa-zisa presă de partid, falimentarul primar spune că a primit un link de la doamna doctor, cu importanța spălării mâinilor! Femeia a vorbit despre spălarea mâinilor băăăă!!!! Nu ți-a zis să pui nenorocirile alea prin oraș! De spălat te speli acasă! Autoritățile, chiar și cele centrale, în ordonanța militară au vorbit de DEZINFECTANT nu de apă și săpun! Apa și săpunul sunt pentru acasă din foarte multe motive! Unde arunci măi grobianule apa rezultată??? O filtrezi? O cară Urbisul cu cisterna? Astea sunt țărănisme ordinare, băgate pe gât buzoienilor! Ce capacitate au mă bidoanele alea cu apă din spatele lavoarelor?? Băăăă!!!! Țineți minte cuvele din aluminiu de la mașinile de spălat Albalux pe care bunicii le transfmorau în chiuvete pe la țară? Ei, uite asta e și cu lavoarele lui Toma! Firesc, până la urmă, pentru unul cu pământ în buletin! Ce ai adus tu sunt echipamente pentru tabere de refugiați, hale industriale, centre de producție, avicole, ferme etc. Sau poate de-ăsta ai tu acasă, mă!

                Și pentru că demontezi, dar trebuie să pui ceva în loc, îi arătăm întâiului bolșevic al Buzăului, câteva soluții relativ ieftine și mult mai eficiente, folosite deja de mari orașe. De ce mari orașe? Pentru că babuinul a îndrăznit să se compare cu ele, vă aduceți aminte? Apăi hai să vedem:

Tunel dezinfectant Arad: Are o adâncime de 70 centimetri și cântărește aproximativ 40 de kilograme. Este dotat cu un recipient pentru soluții biocide, cu un volum de 20 de litri, cinci duze pentru pulverizare, o pompă de 3,5 bari, tuburi sau leduri UV și senzor de mișcare (pentru pornire automată). “Cu ajutorul acestui dispozitiv, persoanele care trec prin el se vor putea dezinfecta atât prin pulverizarea soluției biocide, cât și cu ajutorul radiațiilor ultraviolete și al substanțelor de dezinfectare îmbibate în covorul umed” – explică autorii tunelului dezinfectant (sursa: https://www.aradon.ro/aradon-stirile-judetului-arad/tunel-dezinfectant-pentru-spitalul-tbc-din-arad-1203371/).

Tunel dezinfectant Galați: "Tunelul" dezinfectant este asemănător cu o încăpere și poate ajuta, în doar câteva secunde, la reducerea virusurilor și a bacteriilor de pe încălțăminte, haine și mâini, odată ce o persoană trece prin el. (sursa: http://stiri.tvr.ro/tunel-pentru-dezinfectare-instalat-la-doua-unita--i-medicale-din-gala--i--aparatura-a-fost-donata-de-o-firma-din-ora--_858783_video.html#view).

Tunel dezinfectant Onești: Onești băăăă!!! „Tunelul a fost realizat de o echipă de oameni cu inimă mare, din care face parte și un coleg de al nostru din cadrul Gărzii de Intervenție Comănești. Siguranță salvatoriilor este primordială.” a anuntat ISUJ Bacau. (sursa: https://www.bacau.net/tunel-de-dezinfectare-la-spitalul-din-onesti/).

… și exemplele pot continua, atât din țară cât și din străinătate!

                Ai măi habarnistule și tu niște studii pertinente care să îți spună unde ai mari aglomerări în ograda ta numită municipiul Buzău? Ai măi habarnistule niște studii care să îți spună unde ar fi bine să montezi astfel de echipamente? Îți spun eu: NU AI! Așa cum nu ai avut nici în legătură cu traficul pe rutele defunctului Transbus și ți-ai bătut joc de buzoieni atâtea zile! Cum iei deciziile mă în legătură cu sănătatea noastră? După ce vezi tu de pe balconul Palatului? Nu prea sunt în stare să te ajute Vâlfoii și toți militaurii de prin jurul tău, ă? Nu prea! Chiar o să luăm legătura cu doamna doctor Carmen Orban, să vedem dacă este mulțumită că îi asociezi numele cu hidoșeniile tale! Râde țara de tine băăă!!!! Dar nu-i nimic, te facem celebru și cu asta! Apropo, știai că e posibil să se fi deschis o anchetă la nivelul ministerului legat de mirobolantul tău Adservio! Știai? A, dacă nu lasă, că te anunțăm noi!

                Buzoieni, aceia dintre voi care mai aveți ceva normal la mansardă, aceia dintre voi care nu bulbucații ochii la sacoșa psd-istă cu făină și ulei, atenție ce votați, că uite ce specimene ajung să ne conducă!!!

DIDIMOS