Dan Puric - masonul si colaboratorul cu Securitatea si-a dat in petic in noaptea Sfanta: “haimanale” – a numit victimele de la “Colectiv”. Cetatean de onoare al Buzaului, facut de Toma, primarul mason, a jignit toata crestinatatea!

Dan Puric cel mai tare mim din parcareCa un apropiat al fostului duhovnic, parintele martir Justin Parvu, stiam de mult ca securistul Dan Puric, un gunoi din Nehoiu (Buzau), pacaleste romanii cu limbajul sau patriotard, dar nu credeam niciodata ca are curaj, obraznicatura de mason, sa se ia de mortii plansi de atatia oameni…si asta in noaptea Sfanta a Invierii. Invitat de un alt buzoian, neexperimentat, la o emisiune de la Realitatea Plus, gunoiul turnator si-a varsat naduful si frustrarile, pe tinerii nevinovati de la “Colectiv”. Facut cetatean de onoare de primarul securisto-mason (vicepresedinte Rotary) si falimentar Toma Constantin din Buzau, Puric, respins ca ucenic de parintele de la Petru Voda a elucubrat pe tonul sau hipnotic de mim flausat, numind victimele planse de o lume intreaga, nici mai mult, nici mai putin decat “haimanale”. Prins cu matza in sac de multe ori ca un agent al Rusiei („Lista lui Dughin”) al cercurilor anti-europene, Puric a înregistrat un derapaj grav în noaptea de Înviere, în cadrul unei emisiuni difuzate în direct pe Realitatea Plus.

 

“Actorul controversat a vorbit despre victimele de la Colectiv folosind apelativul ”haimanale” și spunând că au vrut să distrugă Biserica: ”Haimanalele alea abia se pregăteau cu jos biserica, jos patriarhul”. Actorul nu a fost întrerupt de moderator, care nu a intervenit în niciun fel în a-i atrage atenția acestuia la limbajul folosit.

În timpul emisiunii, Puric a vorbit despre organizarea slujbelor fără credincioși în noaptea de Înviere ca despre o conspirație a unei oculte internațioale, amintind în același timp și de protestele din perioada Colectiv, cărora le-a găsit aceeași explicație.

Puric este una dintre cele mai constante apariții în Sputnik.md, oficiosul Kremlinului în România și Republica Moldova. Actorul este deseori lăudat în articolele publicației rusești și citat cu declarații anti-SUA, anti-NATO sau potrivnice comunității europene: ”Ne-am dus ca niște slugi în NATO și UE, tot ce e românesc trebuie să dispară!”, este una dintre declarațiile lui Dan Puric din materialele de deschidere ale Sputnik.md.

În decembrie 2014, site-ul ucrainean Texty a publicat un document despre care susține că a fost obținut de grupul de hackeri Shaltai Boltai (Humpty Dumpty) în urma spargerii contului de email al lui George Gavrișa, asistentul personal al lui Alexandru Dughin, ideologul lui Vladimir Putin.

Potrivit sursei citate, în contul de email a fost găsită o lista cu persoane (grupate pe țări) pe care Dughin le avea în vedere pentru crearea unui cerc de influență pro-rus. Pe listă apar mai multe personaje de prim rang din mai multe state europene, printre care și Marie Le Pen, Matteo Salvini, Viktor Orban ș.a. Din lista lui Dughin nu lipsea actorul Dan Puric, care s-a întâlnit cu ideologul rus și cu care a discutat despre formarea unei ”antante creștine”, după cum însuși actorul a povestit într-o emisiune de la România TV.”

Concluzia: sunt multe astfel de  personaje, gen: academicianul Aurel Pop, Puric si altii care se erijeaza in noile elite si repere nationale, cand de fapt ele nu sunt decat niste jalnice personaje, care incearca sa polarizeze noile constiinte ale unei generatii devalmasite, lipsite de reperele adevarate ale Romaniei!

Iulian Gavriluta

Surse: Realitatea Plus, g4media, in liniedreapta,..

https://www.g4media.ro/derapaj-dan-puric-despre-victimele-de-la-colectiv-haimanalele-alea-abia-se-pregateau-sa-dea-jos-biserica-sa-dea-jos-patriarhul-puric-a-vorbit-despre-organizarea-slujbelor-fara-credinciosi-ca-despr.html?fbclid=IwAR3WSQfaDgmcKuYp8p8RfvdkN6YjDM_Ohb0WT2Cum0VMx62zzeuENMzmj3A

 

http://danpuric.blogspot.com/2010_12_12_archive.html

 

http://inliniedreapta.net/lavedere/dan-puric-domnu-dughin-nu-vrei-sa-facem-o-antanta-crestina-lista-completa-e-la-mine/

 

http://inliniedreapta.net/dan-puric-a-colaborat-cu-securitatea-inainte-si-dupa-89-cum-sa-bati-campii-si-sa-te-faci-indragit-de-rusia/