DOSARELE LUI DIDIMOS - Disperările lui Toma și istoricul cererii demisiilor…

faliment balamuc Toma BuzauNebunia atinge cote alarmante. Disperat că eșecurile îi bat la ușă, edilul buzoian se face din nou de râs, spre agonia preșei locale și a ălor 3 babe care îi dau like. Că despre postacii obișnuiți am tot vorbit; apropo, punem de-o listă a conturilor false ale specialistului în para-piro-bolo-psihologie din camarilă? Cred că da, și o să le publicăm, inclusiv cu algoritmul pentru descoperirea conturilor false (sâc!). Oricum, zilele astea, în fața preșuiților locali, ăia care sunt tot un fel de angajați la stat, adică preșarii plătiți de Toma, edilul a avut un atac furibund la adresa Prefectului Județului Buzău. Cunoscătorii știu însă că nu este prima demisie pe care o cere băiețașul ăsta, fost senator-marionetă, fost patron falimentar, fost fabricant de căruțe. Din acest motiv putem scrie o istorie a cererilor de demisii ale lui Tomiță.

Februarie 2017 – dințișor cere demisia președintelui Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu ”din toate funcțiile publice” (sursa: https://www.news.ro/social/primarul-buzaului-cere-demisia-presedintelui-cj-din-toate-functiile-publice-pentru-ca-municipalitatea-nu-a-reusit-sa-impuna-schimbarile-dorite-la-compania-de-apa-1922402907002017021516623508sauhttp://opiniabuzau.ro/primarul-toma-cere-demisia-lui-neagu-din-toate-functiile-publice-si-de-partid/). De ce? Pentru că Tomiță nu reușea să îl schimbe pe Ionel Tescaru de la conducerea Companiei de Apă, iar SS bătea călușarul pe loc! În final SS a preluat scaunul mult dorit și buzoienii au ajuns să plătească apa de ploaie atunci când nu plouă, nitriții și nitrații pe post de apă potabilă, și să stea mai mult fără apă decât cu apă.

Octombrie 2017 – tomiță cere demisia consilierului local, judecătorul Constantin Florescu, pentru că refuza să participe la mănărelile și parandărăturile lui, dar și pentru că avea ”tupeul” să le prezinte public (https://www.campusbuzau.ro/toma-ii-cer-sa-si-dea-demisia-constantin-florescu-pe-lista-neagra-a-edilului-sef/).

Noiembrie 2019 – același tomiță, de data asta de mânuță cu mincinosul romașcanu, cere demisa directorului muzeului județean pentru că acesta a avut ”tupeul” să îi dea peste bot cu panarama aia de manual tipărit pe banii noștri, și pentru că nu punea botul la directivele psd-istoide ale binomului de aur, astăzi aflat pe fărașul istoriei.

Mai 2020 – tomiță cere demisia Prefectului județului, next level, de!

Tomiță, hai să te ajutăm în a întocmi o listă cu următorii cărora să le ceri demisia:

-           președintele statului Nicaragua; președintele de la blocul din colț; șoferului de pe taxiul de la ieșirea din Paris pe stânga; Mark Zuckenberg; Bill Gates; Leonardo DaVinci; Loenardo DiCaprio; Sheldon din Big Bang Theory; ăluia cu Pământul Plat și foarte important, să nu uiți: unchiului Tom!

Disperare mare măi băieți! Aveți grijă să nu prăjiți creierul electoratului PSD cu atâtea fapte mari săvârșite pentru națiune! Mai puneți și voi o panseluță, o lalea, aduceți o lebădă în Crâng, ce naiba, să vă învăț eu?

DIDIMOS