VIDEO INCENDIAR – Din nou despre BECENI! Stiati cum se da cu “huo” in campania electorala de acolo? Daca nu, va oferim un exemplu: cum inteleg unii sa faca politica si cum se manifesta "elementele" ce se vor la Primarie!

Injurii Beceni BuzauFilmarile de mai jos le avem de ceva vreme, de dinaintea declansarii Starii de Urgenta, dar le-am difuzat acum dintr-un motiv foarte simplu: “D’AIA”! Totul a inceput zilele trecute, cand am primit pe mailul redactiei mai multe randuri de la cativa imbecili din Beceni si din Capitala care nici mai mult nici mai putin incercau sa ne intimideze cu tot felul de prostii tipice unor minti obosite si perverse. Da, le-am zis imbecili si credeti-ne, cuvantul este prea bland.

 

Vizibil deranjati de anchetele noastre, pe care le vom continua, cativa bisnitari cu gulere albe (cu tot cu D(i)EMON-ii lor)si masini luate (la pachet cu amante!) pe banii europeni ce trebuiau investiti in localitatea mentionata, au crezut ca ne impresioneaza cu elucubratiile lor si cu amenintarile voalate la adresa redactiei. Nu discutam mai mult de aceste aspecte inerente unei investigatii aflate in desfasurare ci deocamdata nu vrem decat sa prezentam o inregistrare video despre cum inteleg unii (aceiasi!) sa inceapa Campania electorala din Beceni (despre Podgoria si “prietenii lui Bachus”, alta data!). In fapt, cativa cocalari, care isi faceau veacul pe la un magazin-bar de langa Primaria din localitate ("Centru strategic" al contracandidatului actualului primar) fac niste arogante de melteni atunci cand vad “activitate” in Primarie, chiar si la o ora inaintata din noapte (ne-am interesat: se semnau acte importante pentru activitatile si investitiile din zona). Daca acum se intampla astfel de golanisme, imaginati-va ce o sa fie la alegeri…doar imaginati-va! Ce mai pui ca “bagabontii” incep sa scoata din “putul gandirii” niste "teorii aeriene" despre News Buzau si anchetele noastre (cativa "bombardieri restartari"de Buzau)…evident, deranjul e mare dar avem ceva sa le spunem astora: “Continuam investigatiile si vom merge mai departe decat banuiesc unii si mai adanc decat vor altii”! Oleaca de rabdarica monser, ce este mai tare de abia acum urmeaza!

I.G.