Tot mai multe voci se ridica impotriva actiunilor edilului faliment! O buzoianca il trage de urechi pe primarul Toma: “Considerați că o asemenea schimbare îmbunătățește viața cetățenilor pe care îi aveți de cârmuit?”

schimbare denumire strazi TomaSunt absolut revoltată de faptul că în plină pandemie tot ce au găsit autoritățile de făcut mai urgent și mai creativ a constat în redenumirea străzilor din Buzău. Prin urmare, te culci pe Bd. UNIRII, unde trăiești de 30 de ani, și te trezești pe Strada Transilvaniei. Fără să fii informat, fără să fii notificat în prealabil nici de autorități, nici de asociația de proprietari. Domnule Primar Constantin Toma, considerați că o asemenea schimbare îmbunătățește viața cetățenilor pe care îi aveți de cârmuit?

Vi se pare că schimbarea actelor de identitate e tot ce avem mai bun de făcut în timpurile acestea? Dvs, pe strada pe care locuiți, vi s-a întâmplat să vă culcați știindu-vă într-un loc și să vă treziți că i se spune altfel? Adică, să nu (mai) știți unde locuiți. Măcar dacă străzile primeau numele unor personalități buzoiene, ca semn de elogiu si recunoaștere a culturii comunității noastre. Dacă dăm Unirea pe Transilvaniei, atunci poate ar trebui să ne gândim toți de pe stradă la autonomia Ținutului Secuiesc, nu?”, a scris pe facebook, Oana Camelia Serban.

I.G.