DOSARELE LUI DIDIMOS - Într-un municipiu aflat în cădere liberă pesedeii locali de frunte ating culmea tupeului infect

Didimos transbusNu mulți buzoieni mai sunt cei care să nu știe despre faptul că binoamele edilului buzoian se află pe făraș; Toma + senatorul minune Romașcanu, Toma + SS, Toma + directorul de la Transbus etc. Ajunși la capătul ”puterilor”, șchiopătând din gafă în gafă, toate aceste ”cupluri” își arată tot mai clar adevărata față!

Autoizolați într-o lume paralelă cu a noastră, autoizolați în spatele unui perete de minciună, consolidat cu prostia crasă a celor ”ce cred”, oamenii ăștia au impresia că încă mai controlează masele. Loviți de o schizofrenie tot mai vădită, în care ”dreapta” este răul, și toți cei ”de dreapta” sunt ”dușmanii poporului”, cu mulți lingăi în jurul dosurilor lor împuțite, ei chiar se cred atoateștiutori și intangibili. Contrazic cu minciuni fățișe, se agită în scenarii atât de puțin credibile încât ți-e jenă de jena lor, inventează fapte și stâlcesc realitatea cu toate instrumentele posibile.

            Cu toate acestea eșecurile se țin lanț, iar unii ca noi le-au dezavuat de fiecare dată, și au ajutat oamenii de bună credință să nu cadă pradă minciunilor ex-senatorului Toma, sau încă senatorului Lucian Romașcanu, fiu al unui renumit procuror al regimului comunist din această urbe din ce în ce mai săracă. Adservio – falimentul de 1 milion de euro, indicele FITCH – marele fâs al edilului faliment, Banca de Gene – eșecul mizerabil al unui proiect de două parale, Iazul Morilor – un tun ratat de gruparea Toma & co, desființarea unor școli de pe teritoriul municipiului Buzău – decizie întoarsă din drum de justiție, tăierea Crângului – afacere mizerabilă ce o să ajungă în justiție la rândul ei și tot așa (pentru mai multe detalii accesați în browser ”Dosarele lui Didimos”, News Buzău și o să găsiți toate porcăriile făcute de acest individ penal / penal, pentru că are multe dosare penale pe rol!) sunt doar câteva dintre mizeriile pe care băieții ăștia le-au făcut pe banii și pe timpul nostru, pentru orgoliul și buzunarul lor!

            Mai mult, sunt din ce în ce mai multe voci credibile ale municipiului nostru care îl ”distrug” pe acest individ și pe borfașii ce gravitează în jurul lui, prin argumente din ce în ce mai elocvente și pertinente. Sunt voci care contează, ale unor oameni care și-au lăsat amprenta asupra evoluției municipiului Buzău în toată perioada lor de activitate. Sunt oameni care au făcut și încă mai fac ceva real pentru dezvoltarea Buzăului. Sunt oameni dezgustați de transpirația politică în care Toma și Romașcanu au reușit să arunce Buzăul în doar câțiva ani: submediocritate, incultură, parvenitism și servilism.

            În ceea ce privește evoluția din ultima perioadă orice om bine informat a putut observa că Buzăul NU este un oraș sigur în ciuda filmului mizerabil al lui Toma (https://www.newsbuzau.ro/editoriale/42521-dosarele-lui-didimos-la-buzau-mascarada-si-minciuna-continua-fara-nici-o-jena-filmul-penibil-facut-de-primarul-toma), orice buzoian bine informat a putut constata că edilul faliment își continuă politica de distrugere a municipiului la adăpostul stării de alertă, orice român a putut vedea episodul jenant în care purtă-vocea PSD, Romașcanu, a fost ”trimis acasă” dintr-o emisiune în care fecalele pesediste nu au mai putut fi digerate (https://www.aktual24.ro/madalina-dobrovolschi-l-a-dat-afara-din-emisiune-pe-senatorul-psd-lucian-romascanu-vedeti-va-de-manipularile-pesediste-in-alta-parte/). Omniprezent la antene, și în general la televiziunile plătite, tot din banii noștri, acesta a făcut greșeala de a accepta invitația unei ”televiziuni de dreapta”, greșeală plătită cu datul afară din emisiune. Chiar dacă ulterior senatorul a interpretat în manieră proprie episodul, reacțiile oamenilor care reușesc să înțeleagă ceva din acest circ mizer nu au întârziat să apară.

În loc de concluzii: oameni buni, așa cum v-am mai spus, noi nu vă spunem cu cine să votați, sau cu cine să nu votați. Noi doar încercăm să vă arătăm lucrurile așa cum sunt, să vă prezentăm oamenii și faptele lor în ton cu realitatea. Chiar dacă uneori ne mai ia valul, chiar dacă uneori punem mai multă patimă, chiar dacă părem părtinitori, nu dorim să vă transmitem mesaje eronate. Bonus: așa cum v-am anunțat avem în lucru un volum dedicat oamenilor politici buzoieni, volum pe care o să îl facem cunoscut la momentul oportun. Așa că vă punem aici un mic pasaj din Oameni politici actuali. Între mit și realitate. De pe internet adunateO simplă analiză a așa-zisei clase politice românești ne face să constatăm că de fapt avem de-a face cu mari familii politice, transpartinice și cu averi cumulate ce depășesc uneori cea mai deschisă imaginație. Disprețul arătat față de muritorii de rând, a căror soartă o stabilesc la beții și cumetrii, a făcut ca România, țara cu cea mai mare populație din zona nordului Pen. Balcanice și sud-estul Europei, să fie de departe cea mai săracă țară din Uniunea Europeană. Preocupați de a-și face averi și de a se proteja și mai mult de brațul legii, majoritatea politicienilor români par a fi membrii unei caractițe infracționale greu de destructurat.

DIDIMOS