DOSARELE LUI DIDIMOS - Fostul director de la Cancan și Libertatea lovește din nou

Dosarele lui Didimos Romascanu PSDA fost marți, a fost conferința de preșă a PSD, a fost nimeni altul decât Lucian Romașcanu ! Preocupat mai mult decât oricând de soarta poporului, adică ăla pe care l-au tot jefuit fără încetare de foarte mulți ani, Lucian Romașcanu, vocea (străzii) în PSD anunță printre alte fantasmagorii, minciuni și abureli ieftine și populiste înființarea unei comisii de anchetă pentru verificarea achizițiilor efectuate de către actuala

 

Guvernare pe perioada Stării de Urgență și a Stării de Alertă. Nimic mai normal, până aici. Totuși nu rezistăm tentației de a-l întreba pe mirobolantul senator, încă, despre achizițiile Primăriei Municipiului Buzău! Dacă tot arde PSD-ul de grija românilor (Doamne, cred că o să vomit dacă mai scriu aberații ca aceasta!!!) de ce la Buzău același PSD girează pe falimentarul Toma din Țintești? De ce nu verificați domnule senator (hâc!) achiziția fără licitație reală a programului ADSERVIO pentru 1 milion de euro? Nu se putea ”achiziționa gratis” platforma ZOOM sau GOOGLE CLASSROOM? De ce nu verifică partidul ăsta de infractori achiziția de carte, cică științifică, realizată de inculutul primar al Buzăului? Dar povestea cu achizițiile de lalele olandeze și copaci rupți de realitatea florală a tărâmurilor noastre de ce nu le verificați băi indivizilor? Sau poate jafurile de la Buzău vă acoperă cheltuielile de la Bucale? Eeeee... aci cred că am lovit unde îi este greu voinicului! Aaaaa... sau poate achiziția la preț dublu a rablelor lui Gică Toader! Ori așa zisa amenajare de pe Calea Ero(r)ilor! Ori minunatul concurs, pe bani publici, evident, pentru logo-ul municipiului Buzău, ăla copiat după logo-ul orașului Edmonton din UK?

                Cine vă mai crede mă că vă pasă de popor? Cine vă mai crede mă că vi se rupe de nevoile reale ale acestor oameni îndobitociți de atâta foame și scârbă? Din turnul vostru de fildeș voi chiar mai aveți impresia că ne mai manevrați ca pe niște păpuși cretine din cârpă! Dă-ne Doamne minte și putere de a gândi limpede atunci când o să avem ștampila de vot în mână!

DIDIMOS