“O POVESTE CU FALIMENT ASTEPTAT” - fostul judecator si consilier local PSD – Constantin Florescu il face praf pe primarul Toma!

Constantin Florescu News BuzauO POVESTE CU FALIMENT ASTEPTAT” - fostul judecator si consilier local PSD – Constantin Florescu il face praf pe primarul Toma!

Intr-o postare pe pagina sa de facebook, fostul judecator si consilier local PSD – Constantin Florescu, o voce din ce in ce mai auzita, il face praf pe primarul faliment Toma! Iata ce scrie el: “Gruparea care a pus mana din nou pe Buzau, reusind sa prelungeasca pentru inca 4 ani "transferul" de bani publici catre buzunarele largi ale baietilor din PSD, nu este formata doar din Toma si conducerea PSD.
Aducerea lui Toma in PSD si candidatura lui nu au fost intamplatoare, ci au survenit intr-un moment in care
1) acesta isi bagase in faliment si insolventa toate firmele pe care le-a avut pe mana si
2) era perchezitionat, fiind suspect intr-un dosar se evaziune fiscala si spalare de bani, despre care voi face dezvaluiri extinse in scurt timp.
Odata ajuns Toma primar, Gruparea s-a focusat pe virusarea societatilor aflate sub autoritatea Consiliului Local. Sa le luam pe rand:

COMPANIA DE APA SA BUZAU In campania din 2016, in care am fost atras "pentru a da credibilitate" listei de consilieri, PSD-ul deschidea un razboi "total" cu "gruparea" care pusese stapanire pe Compania de Apa. Se spunea in 2016 ca inlocuindu-se conducerea, se va injumatati pretul apei. Toma a schimbat conducerea cu SIMONA SAVULESCU, unul dintre oamenii Gruparii, fost director general executiv al Grup Romet. Rezultatele: tariful de apa/canal a crescut simtitor, au dat afara profesionistii, iar situatia financiara a Companiei este foarte proasta.

RAM BUZAU a fost impinsa spre faliment, cu ajutorul altui om al Gruparii, AUREL GUBANDRU, director general adjunct al Grup Romet si ruda spirituala a primarului. In prima etapa, Toma a distrus sistemul centralizat de incalzire, incalcand legea in mod flagrant. Acum, dupa ce majoritatea buzoienilor au fost obligati abuziv sa se debranseze, RAM se indreapta spre "privatizare", sub comanda unui alt om al Gruparii, omul lui Toma de la Botosani si clientul DNA ION DIACONU. Detalii - in curand.

URBIS SERV, destinata de Toma unor scopuri financiare marete - pentru uz personal, evident - este cea mai mare pepiniera de resurse pentru Grupare. Va aduceti aminte de Trans Urbi Mixturi? Aici, la Urbis, nu toate manevrele ilegale primarului au putut fi acceptate de SILVIU NICOARA, asa ca acesta si-a dat demisia in 2019. La conducere a fost impus DAN CUZA, consilier al primarului si, ati ghicit, director general al Grup Romet.

TRANS BUS este o pusculita controlata de cumatrul lui Toma, GICA TOADER, fost director al Grup Romet. Achizitiile dubioase de autobuze second-hand si extinderea abuziva a societatii dincolo de granitele municipiului, in paralel cu distrugerea societatilor private de transport au fost doar cateva dintre instrumentele cu care Gruparea a operat la Trans Bus. Le voi dezvolta pe toate, la momentul potrivit.

PIETE, TARGURI SI OBOARE SA este o alta societate trecuta prin "renastere". Problemele existente aici au condus recent la demisia directorului DANIEL AUGUST. Surprizele gasite aici de Curtea de Conturi vor deveni publice in curand.

In 2020, dupa 4 ani de mandat, foarte multi profesionisti din administratia locala si-au pierdut locurile de munca, alungati de stilul de conducere ilegal si abuziv al primarului Toma, iar Buzaul are conturile blocate de saptamana viitoare.

Va rog sa gasiti, daca este posibil, vreo deosebire intre situatia de acum a Primariei Buzau si destinul Grup Romet. Un indiciu: aproape toti oamenii Gruparii aflate in prezent la conducerea Buzaului sunt fosti directori ai Grup Romet, falimentat de Constantin Toma!"

SURSA pagina de facebook - Constantin FLorescu