DOSARELE LUI DIDIMOS - Dispreț total față de nevoile buzoienilor. BONUS: VIDEO – cum injura Toma, PSD-ul!

Dosarele lui Didimos Barjocorirea primarului TomaUrbea noastră, prăduită și batjocorită de atâția ani când de unii când de alții, are nevoie de fântâni arteziene. Așa susține falimentarul edil al Buzăului în anul 2020 în contextul în care vara trecută am rămas fără apă caldă și în iarna dintre ani am rămas fără căldură. Urbea noastră fără locuri de parcare și fără trotuare civilizate are nevoie de pasaje subterane, la fel ca Parisul. Urbea noastră cu străzi mizere și ghene ce duhnesc a Ev Mediu are nevoie de panseluțe, lalele și copăcei pitici. Cine stabilește asta? Același primar falimentar.

          Stăpân pe moșia Buzău, sultanul de la Palat arată cel mai odios dispreț față de cetățenii unui oraș care i-au încredințat soarta vieții lor. În loc de a se preocupa de bunăstarea reală a buzoienilor, într-un stil golănesco-șmenar, edilul pare că nu mai poate fi oprit de nimeni în ceea ce înseamnă jaful banului public. La ce ne-a folosit mega-Drăgaica aia de spuneai că are 300.000 de vizitatori de pe tot mapamondul?? Că tot săraci și în mizerie suntem după ce ți se termină parangheliile supraplătite lui Freddy? Unde este bursa roșiilor din Europa, de bagi miliarde în Toamna Buzoiană, un alt mare fâs menit să ia ochii idioților? Este că nu-i la Buzău?? Care este beneficiul celor 200.000 euro aruncați în WC-ul numit Eurovision la Buzău? Hai, spune! Dă socoteală buzoienilor! Cu ce tupeu te întorci la buzoieni să le ceri votul, după ce 4 ani i-ai sfidat și ți-ai băgat picioarele în viitorul lor? Unde sunt investitorii?? Unde sunt locurile de muncă?? Ai angajat toți presarii la Primărie, să îți cânte osanale, să prostească poporul cu niște jeguri de materiale plătite cu miliarde! Unde este așa-zisul prestigiu al Buzăului?? În banii din presă? În tăierea Crângului? În cărțile lui Vâlfoi? Sau ... mai avem o variantăăă!! Știi că șansele tale sunt ZERO și, ca orice om gospodar, te gândești la bătrânețeeee!! Las că îi vedem pe ăia 70% din sondajele fabricate de partid și de conturile false

          Concluzii: oameni buni, încercați să nu judecați totul între Toma vs Boșcodeală! Faceți o mare eroare și riscați să mai umpleți buzunarele actualului primar și al găștii lui de senatori încă 4 ani! Sunt și alți oameni capabili, unii chiar printre candidații la fotoliul de primar. Gândiți-vă unde vreți să fiți peste 4 ani: tot într-un oraș condus haotic și fără viziune de acest ultim bolșevic, sau într-un municipiu demn de secolul actual, sau măcar pe drumul cel bun! Dați votul acestui individ și o să girați toți acești ani de hoție și prefăcătorie. O să plătiți în continuare ziariștii de casă, salariile amantelor și rubedeniilor și tot așa. O să îi deveniți complici la toate dosarele penale pe care le are! O să îi ridicați la fileu fiecare leu public pe care buzunarele lui îl vor înghiți. Faceți un exercițiu simplu: ăsta vrea fântâni de 500.000 euro. Dacă gura târgului este adevărată și parandarătul ar fi de 20%, înseamnă că 100.000 de euro se ascund, rapid, prin varia buzunare de partid. Secundele în care o să țineți ștampila în mână or să cântărească viața voastră pentru următorii 4 ani!

DIDIMOS