DOSARELE LUI DIDIMOS - trist dar adevarat: “La Buzău COVID-ul a fost învins!”

COVIDUL a invins la primaria buzauAșa ar putea înțelege oricine citește 10 minute preșa aservită buzoiană. Primarul Buzăului dănțuiește în interesul PSD-ului și dezinteresul cetățeanului, guriștii și scribii pesedei se agită ca maimuțele în haită, iar oamenii care văd și înțeleg ce se mai întâmplă în jurul lor speră cu lacrimi de tristețe la justiție, care, cândva, o să își facă datoria.

            Deci, la Buzău, într-un dispreț complet față de cetățeanul de rând, edilul-faliment face locuri de promenade, amenajează locomotive – apropos, nu vrei tu să pui și un vapor?, scumpește apa (ne)potabilă, taxează parcarea la preț de Viena, taie Crângul cu ajutorul ”specialiștilor” apăruți peste noapte, reabilitează pasaje, face muzee, aduce mori. Pentru prostime: daaaa, este minunat! Ce a făcut Boșcodeală? Uite aici om gospodar! Pentru oamenii cu capul pe umeri: dezastrul la puterea a zecea! Buzăul colcăie de covizi. Printre noi idioții care se uită în gurițele lui Ponta, Romașcanu și Ciolacu (mai nou zis Colacu), nu poartă măști și nu respectă nici o normă de igienă minimă. Printre noi mișună toți cei care au băut cerneala și s-au scobit cu pixul pe sub unghii în anii de școală. Printre noi umblă tomiștii cu erecție la aparițiile la tv și în preșa locală ale gurului suprem. Și știți ce este interesant? Că noi suntem aceia care merg la muncă zi de zi pe salarii mizere, că noi suntem ăia care NU avem dreptul la sănătate pentru că gunoiele din Parlament au hotărât acest lucru în numele nostru, că noi și copiii noștri suntem aceia care ne închinăm seara când mergem la culcare! Ei, ăștia de au învins covidul. Adică pesedeii de frunte ai urbei, pesedeii din instituțiile publice buzoiene, infiltrații cu două clase din posturile de conducere și de execuție de pe la toate robinetele de la Primărie și nu numai.

            În timp ce noi suntem la mila patronilor și familiile noastre se descurcă de pe o zi pe alta, în timp ce noi suntem exploatați mai rău ca robii, ei și odraselele lor se scaldă în milioanele furate, legal, de pe la instituțiile pe care le conduc. Și unde mai pui că unele dintre soțiile lor, mai ales cea a senatorului ăla de am mai tot scris noi despre măgăriile lui, se dovedesc a fi multilateral dezvoltate, ocupând posturi pe salarii de miliarde, dar nu la vreo companie străină, ci la statul român! (o să revenim pe acest subiect cât de curând).

            Rușine măi guvizilor! Rușine bolșevicilor! Rușine!

DIDIMOS