Dosarele lui Didimos - Buzăul are peste 1000 de cazuri SARSCOV-2, iar edilul inventează Iazul Morilor

Toma ultimul bolsevicGata, am ajuns și la mia de infectați cu noul virus ucigaș! În sfârșit suntem în top (a se citi printre rânduri sarcasmul trist al afirmației). Fără a face nimic, sau aproape nimic în acest sens, mega-edilul faliment al municipiului Buzău ne mai împrumută o dată de vreo 10 milioane de euro. În actualul context ar fi de înțeles dacă de acești bani se achiziționau tuneluri dezinfectante pe intrarea în toate unitățile de învățământ de pe teritoriu municipiului, dacă se montau sisteme de dezinfectare în zonele aglomerate (tuneluri sau altceva, nu panaramele acelea de lavoare din taberele pentru refugiați cumpărate la suprapreț), dacă se spălau străzile și trotuarele, dacă instituțiile publice primeau materiale pentru dezinfectare etc. Dar nu!

La Buzău, orașul cu cel mai mincinos primar din țară, se ”investește” în Iazul Morilor! La Buzău, oraș aflat în top 10 cele mai sărace municipii de județ din România, se extinde Bazarul! La Buzău, orașul cu cele mai prostești cheltuieli publice din țară, primarul face muzeu! La Buzău, orașul cu parcarea printre cele mai scumpe din Europa, primarul amenajează panseluțe și lalele! La Buzău, orașul care a rămas fără apă caldă pe caniculă și fără căldură în plină iarnă, primăria are ca prioritate tăierea Crângului!
Circul și gargara sunt duse la rang de artă, iar minciuna și prosteala populației slabe de înger sunt cizelate într-un așa mod încât și Machiavelli ar fi invidios! Viețile noastre, ale buzoienilor au încăput pe mâna uneia dintre cele mai mari familii mafiote din țară! Așa-numita ”Gașcă de la Buzău”! Disprețul față de buzoieni și de instituțiile statului a atins noi culmi!
Ne înghesuim în autobuze în timp ce covid-ul zburdă printre noi, iar autobuzele spre Lipia și Merei merg goale toată ziua! De ce? Păi așa a vrut primarul, iar unii din gașcă își iau cașcavalul! Plătim 130.000 lei pentru servicii juridice și consultanță pentru că o bancă din execută silit Primăria Buzău, iar în stilu-i caracteristic Tuie Moma vrea să scape a nu da banii înapoi!
Și pentru a vedea proporțiile jafului continuu, nu pentru că jaful de dinainte de acest moment nu ar fi fost făcut public, analizăm puțin Proiectul de Hotărâre nr. 180 din 07.07.2020, plus Anexa 1:
Primarul Buzăului, acest individ ce acționează doar în interesul găștii de la Buzău și nicidecum în interesul cetățeanului, lucru pe care l-am mai argumentat și cu alte ocazii, se împrumută în numele nostru pentru:
extinderea și refuncționalizarea Bazarului, ca sediu al Primăriei – 6.347.000 lei / la ce ne trebuie asta acum?? Oare cât a costat ridicarea acelei monstruozități de clădire până acum?? Să înțelegem că încă nu s-au umplut pușculițele de partid??
realizare sursă termică independentă pentru unități de învățământ ... – 20.092.000 lei / câte unități? Cât costă fiecare sistem de energie termică proprie? Care sunt licitațiile?? Tot firma prietenă care a mai încercat și pe la alte instituții este cea care a licitat mereu și a câștigat?
punerea în valoare a canalului Iazul Morilor prin amenajarea unui spațiu de recreere – 1.013.000 lei / adică ne taie Crângul, spațiu de recreere de 500 de ani vechime și ne face băltoaca asta loc de promenadă? De ce? Că i-a șoptit lui Costică, marele cercetător buzoian de talie universalo-cosmico-dumnezeiască?
reabilitare stadion de atletism – 8.814.000 lei / pe bune?? Să aibă unde să ducă tărgile de bolnavi covid? Nu aveam posibilitatea de a alerga pe aleile din Crâng? Nu puteam alerga în Tineretului?? Aiurea, tot pușculița de partid!
amenajare locuri de joacă în municipiul Buzău - 470.000 lei
reabilitare pasaj Unirii – 945.132 lei / păi nu s-a reabilitat deja? sau l-a făcut pe caiet și acum urmează să plătească la preț triplu amicilor de la partid?? Oricum, inutilitatea acelui pasaj se vede de pe lună.
amenajare locomotivă în rond la gară – 1.149.000 lei / și cu asta a pus capac!
Și tot așa, până la 10.000.000 euro!
Toate aceste lucruri ne trebuiau nouă, buzoienilor, acum! Creierele cenușii ale partidului au inventat toate aceste aberații doar pentru a sălta 10.000.000 euro pe spatele nostru. Lucrările respective sunt executate de aceleași firme prietene, de aceiași veșnic abonați la banul public prost gestionat de Primăria Buzău.
În loc de concluzii: disperarea este mare! Toate aranjamentele din spatele perdelelor de fum încep să se clatine. Totul ține de câștigarea președenției celui mai corupt partid din istoria României postdecembriste de către marele șef de la Buzău. În rest, nu știu de ce, dar seamănă a TelDrum! Doamne ajută să aibă aceiași finalitate! În rest, oameni buni, hadeți la vot până nu ne omoară ăștia pe toți prin ignoranță și prostie!

DIDIMOS