Dosarele lui Didimos - Orașul în care Regele face pe bufonul, bufonii aplaudă și spectatorii plâng (Cifra zilei: 2.000.000 ron locomotiva lui Toma faliment; adică o policlinică de la zero!!! DOCUMENT)

Locomotiva TOMGata, avem locomotivă! Gata, orașul Buzău a ajuns o sorcovă cu flori de plastic, jegărite de mâinile mecanicilor atoateștiutori! În înțelepciunea ei nemărginită municipalitatea Buzăului a mai făcut un pas înainte spre falimentul cetății! După ce arta a ajuns să fie asociată pozelor din pasajele pline cu apă de ploaie și urină, după ce istoria a fost rescrisă până în măduva oaselor, a venit rândul arhitecților de ureche să apară în peisaj. Regele a triumfat din nou! Prostia este din nou pe tipsia de aur!

 

Așa cum știm cu toții, după ce conducătorul prea iubit a rezolvat toate problemele legate de: sistemul de încălzire în școli și grădinițe, după ce au fost asfaltate și ultimele unghere din acest oraș, după ce rețeaua de apă caldă a devenit 100% funcțională, după ce Compania de Apă a fost atestată ca furnizorul cu cea mai potabilă apă din România urmează înfrumusețarea orașului nostru. Astfel, deoarece nu s-au mai putut spăla bani pe festivaluri închipuite și chermeze, anul acesta este anul în care orașul devine mai frumos (în închipuirea lor). Anul acesta au fost lăsați la vatră lăutarii și a venit rândul arhitecților să își pună amprenta pe imaginea Buzăului. Anul acesta uităm de Drăgaica cu 300.000 participanți (dacă vă vine să vomitați încercați o lămâie) și ne concentrăm pe locomotiva de la gară!

Concluzii: sfaturi pentru votații tomiști:

Când o să vă fie frig la iarnă, mergeți la locomotivă pentru o gură de abur!

Când o să le fie frig copiilor voștri la grădiniță sau la școală, mergeți la locomotivă să le explicați că orașul magnet este frumos!

Când vă emite Compania de Apă facturi umflate pentru apa meteorică mergeți la avion!

Când firma unde lucrați o să vă înștiințeze în legătură cu un preaviz faceți șefilor un selfie din rondurile cu panseluțe!

Când o să vă intre apa în curte după fiecare o ploicică mergeți la Primărie și rugați-l pe edilul iubit să monteze și un vapor la intrarea spre Brăila, Buzăul având mari tradiții în navigație încă din pleistocenul superior!

Când mergeți unul peste altul în sicriele numite autobuze rugați-l pe același edil iubit să facă traseele mai lungi pentru a vă obișnui cu căldura sufletească a celorlalți călători!

Când o să vă taie, din nou, apa mergeți cu bidoanele la aspersoarele din rondul din Bariera Ploiești pentru alimentare!

În rest! Hai Buzău!

DIDIMOS

P.S. :Cifra zilei: 2.000.000 ron locomotiva lui Toma faliment; adică o policlinică de la zero!!!

Costurile...AICI (DOCUMENT)