Dosarele lui Didimos - Orașul senatorului ”o să primească o p… în c.. toți”, orașul primarului faliment și mai nou, orașul viceprimarului care fără să aibă habar ne arată ilegalitățile din Primărie

Lucian RomascanuDiscutând cu un vechi amic acum ceva vreme am aflat un lucru: memoria colectiva are prostul obicei de a da leprele la o parte, de a-și face singură curat în ogradă. Și uite că omul a avut dreptate.
Despre mirobolantul senator de Buzău, nimeni altul decât Lucian Romașcanu, am mai tot scris. Despre incultura și parvenitismul acestuia, despre limbajul suburban, despre faptul că un individ ca el ajunge să se învârtă prin locuri în care nici nu visase. Am scris și despre cel puțin ciudata lui Declarație de avere, unde nu apare nici un iaht...nici măcar cel cu care defilează în toate fotografiile de vacanță de vreo 2 ani, și despre care cunoaștem al cui este în realitate. Nu am ratat nici momentul în care presa centrală a găsit-o pe doamna Romașcanu prin toate consiliile posibile, toate la stat, și de unde încasează sute de milioane pe an! Nu am pierdut nici momentul în care la braț cu falimentarul Toma a încercat puciul anti-Neagu!

Acum iată că Lucică, directorașul de la Cancan, parvenitul de casă al PSD-ului, a confirmat public ceea ce noi știam de mult: nu este decât un grobian ajuns la capitală cu ajutorul listelor de partid (Bosco, zice ca "nici macar"?!), un iubitor al limbajului cu conotații sexuale și materio-fecale. Despre limbajul lui Lucică se știa de mult. Înjurături, jigniri etc, adică cam tot ceea ce face un incult când își dă peste cap măsura intelectului ("creierul" din echipa filmarii "porno" a fostului primar). Și mai frumos este că după ce a comis-o, Lucică a apelat la o pildă biblică încercând să își spele păcatele. Ne spune nouă de treaba cu ”să dea cu piatra...”; foarte ciudat pentru un fiu de procuror securist! Foarte ciudat pentru unul care își scotea și își băga mai peste tot în tot felul de conversații! Noroc că printr-o brumă de inspirație, cumătrul Ciolacu te-a tras pe linie moartă! Sper din tot sufletul să te întorci director la Cancan, să te afunzi în cloaca mediei locale, și să tragi toate învățămintele din porcoiul de mizerii pe care l-ai făcut multora! Auziți voi.... ĂSTA A FOST MINISTRUL CULTURII!!!!!
Revenind la Tomiță, ce să spunem nou față de ceea ce am spus? Doar că panarama aia de locomotivă și cu tot circul din jurul ei a costat Buzăul...(bani împrumutați de la bănci, nu fonduri europene) suma de .... 1.180.885 lei! Restul este tăcere, așa că Hai Buzău! Cu toate împrumuturile făcute de primărie pentru așa-zisa înfrumusețare a orașului nu a putut fi ”salvat” RAM-ul și a trebuit să ne cumpărăm centrale de apartament (dragi buzoienimm trebuie sa stiti: UE taxeaza suplimentar si in curand va interzice folosirea de centrale de apartament individuale, pe motiv de poluare!!! Sa va vad atunci...cand nu os a mai fie primar Tomita ce va faceti?!) Încă un pas spre zdrobitorul faliment!
Cât despre postarea vicelui legată de ”marea descoperire” că firma de la Timișoara i-a tras țeapă și vineri nu era pe șantierul de la nu-știu-ce grădiniță, ce să mai spunem?!? Halucinant! Oare mai marii primăriei nu știu că legea IMPUNE un diriginte de șantier?? A se vedea HG 343/2017, care modifică HG 273/1994! Dirigintele de șantier este reprezentantul beneficiarului și îi reprezintă interesele în raport cu prestatorul! El este cel care monitorizează îndeaproape lucrările și execuția lor, respectarea termenelor, inclusiv respectarea programului de lucru! Conform legii recepția lucrării NU se poate face fără un diriginte de șantier! Mulțumim vicelui pentru că, fără să vrea, a mai scos la o scorbură a primarului faliment.
În loc de concluzii: haideți la vot, căci doar așa putem scăpa de falimet!

DIDIMOS!