DENIGRAREA MISCARII CONSERVATOARE DIN ROMANIA

feminismImperialismul și colonialismul ideologic nu sunt o valoare. Ele denotă fraudă intelectuală. Mișcarea pro-familie din România a fost și probabil va continua să fie o țintă a fraudei intelectuale, atât în România, cât și în afara ei. Asta e una dintre îngrijorările noastre majore privind pamfletul socialiștilor germani, Conservatorismul insurgent din România. [Link: http://library.fes.de/pdf-fil…/…/bukarest/16291-20200626.pdf]

Pamfletul va face înconjurul Pământului și calomniile și informațiile eronate pe care le conține vor fi repetate, preluate și împrăștiate prin toată lumea. Războiul ideologic și psihologic împotriva dreptei conservatoare e real. E lamentabil că socialiștii germani au ales să extindă acest război și în România finanțând un pamflet care ne prezintă într-o lumină falsă.

Southern Poverty Law Center

Pamfletul afirmă o metodologie de analiză care, însă, lipsește în totalitate. A copia ce spun alții despre noi, în România și în afară, fără a investiga în mod direct, nu constituie o metodologie.

Dimpotrivă, materialele pe care pamfletul se bazează provin din partea unor instituții străine care promovează agresiv denigrarea conservatorilor americani, dar și a celor din România. Aici avem în vedere în primul rând Southern Poverty Law Center (SPLC) cu sediul în Birmingham, Alabama.

Numele acestei organizații denotă o preocupare pentru sărăcie, dar în esența ei, ea nu are nimic, nici în clin, nici în mânecă cu sărăcia ori eliminarea ei. SPLC a început ca și o organizație decentă, desemnată să promoveze egalitatea și nediscriminarea persoanelor de culoare în Statele Unite, prin acțiuni în instanță.

În timp, obiectivele organizației s-au evaporat și SPLC a trebuit să se reprofileze. Reprofilarea, la fel ca și în cazul Amnesty International, a fost ușor de făcut: SPLC a devenit vârf de lance pentru extinderea și instituționalizarea revoluției sexuale în SUA. Dar nu numai. SPLC a devenit un think thank extrem de bogat, dispunând de jumătate de miliard de dolari. Cu o astfel de sumă uriașă, poți angaja sute de mercenari ideologici care să denigreze adversarii, să publici, să faci conferințe, să îndoctrinezi milioane de tineri, să deformezi gândirea normală a milioane de persoane.

SPLC și-a extins activitățile și în străinătate, inclusiv în România. Cu ani în urmă, o conferință privind diversitatea sexuală urma să aibă loc la un liceu din România cu participarea SPLC. Nu am stat pe gânduri. AFR a atenționat autoritățile liceale privind pericolul acestei organizații toxice, cerând ca SPLC să nu participe la acel eveniment. Într-o notă similară adresă directorului executiv SPLC din Birmingham, Alabama, am solicitat același lucru. Din câte îmi amintesc, SPLC nu a participat la program.

În toamna lui 2018, SPLC s-a poziționat în mod strategic să denigreze referendumul pentru căsătorie. A emis un dosar vast privind organizațiile și personalitățile care au promovat referendumul. Dosarul SPLC a făcut înconjurul lumii. Los Angeles Times de exemplu s-a informat privind referendumul din dosarul tendențios alcătuit de SPLC.

SPLC - o organizatie a urii

SPLC, însă, este o organizație a urii / a hate think thank. Cu ani în urmă, o persoană înarmată a intrat în sediul organizației pro familiei din SUA, Family Research Council, din Washington DC, și a deschis focul. A rănit grav gardianul, dar nu a reușit să ajungă la angajați. Această persoană afirma că a fost influențată în acțiunea sa violentă de materialele publicate de SPLC despre mișcarea pro-familie din America.

Aceste detalii sordide privind SPLC nu sunt cunoscute în România, dar o metodologie de studiu impecabilă impunea ca aceste detalii să fie cunoscute și să nu fie luate în considerare într-o discuție despre dreapta conservatoare din România.

Autoarea ne informează de fapt că unele dintre informațiile conținute în pamfletul socialiștilor germani parvin din materialele propagandistice ale SPLC. Pe penultima pagină a pamfletului, autoarea scrie, negru pe alb, că "În septembrie 2018, Southern Poverty Law Center, un think thank american specializat în apărarea drepturilor omului, publica rezultatele unei investigații referitoare la rețelele ultraconservatoare globale care sprijină inițiative cetățenești precum cea românească".

E clar că pentru socialiștii germani, și a intelectualilor de stânga din România, exercitarea drepturilor constituționale pentru scopuri cu care ei nu agreează este un minus, și dovada că cetățenii sunt "ultraconservatori", "illiberali", anti-democrație.

Demența in extremis: "Femeile albe sunt un obstacol în calea progresului"

Conservatorismul e denigrat nu doar în România, ci și în alte țări, iar atacurile vin din aceeași parte: elita intelectuală de stânga. Revin la acest subiect azi, având în vedere un atac cu totul extremist împotriva femeilor albe din SUA care, conform unui articol din Cosmopolitan, sunt "una din marile amenințări la adresa progresului". [Link: https://www.cosmopolitan.com/…/republican-white-women-elec…/]

In august, democrații americani și-au ținut convenția promovând o platformă radicală de stânga, inclusiv avort până la nașterea copilului nenăscut. Săptămâna trecuta republicanii au avut convenția lor, unde un număr mare de femei au ținut discursuri patriotice, susținind familia naturală, pledind pentru dreptul la viață al copiilor nenăscuți etc. Mai mulți americani au vizionat convenția republicană decât cea democrată, ceea ce a deranjat mass media. Atacurile împotriva vorbitorilor republicani apareau în mass media tot la câteva minute.

Cel mai șocant articol pe care l-am depistat a fost cel publicat de Cosmopolitan, revista feministelor anti-familie din America. E intitulat "Once Again, White Women are One of the Greatest Threats to Progress / Femeile albe sunt, din nou, una dintre cele mai mari amenințări la adresa progresului". [Link: https://www.cosmopolitan.com/…/republican-white-women-elec…/]

Pentru Cosmopolitan, "progres" înseamnă avort, abolirea familiei și căsătoriei, o revoluție sexuală perpetuă, promiscuitate, pornografie, spiritualitate păgână, și alte păcate sociale similare.

Femeile tradiționale care se opun acestui "progres" sunt numite "o amenințare la adresa progresului". Noi le numim altceva: un obstacol real pentru instituirea răului și a murdăriei morale. Pe aceste femei înțelepte le apreciem, dorim să fie cât mai numeroase și vocale, dar și mai influente în viața cetății.

 

Ecaterina Stroescu

Partea 1 aicihttp://www.alianta-familiilor.ro/