Dosarele lui Didimos LUATI AMINTE! - Aici sunt banii de măști pentru copiii și nepoții dumneavoastră!

ctitorii Toma buzauLocomotiva de jumătate de milion de euro! – Aici sunt banii dumneavoastră!

Pasajul zis Galerie de Artă, alte sute de mii de euro! – Aici sunt banii dumneavoastră!

Parcul fără copaci, minune realizata in 14 zile! – Aici sunt banii dumneavoastră!

Fântâni arteziene de 500.000 euro! – Aici sunt banii dumneavoastră!

Avion pus în giratoriu, complet aiurea! – Aici sunt banii dumneavoastră!

Iazul Morilor, alte milioane! – Aici sunt banii dumneavoastră!

plus multe altele

Oameni buni, aici sunt banii dumneavoastră! Milioane de euro proveniți din taxe, impozite și ÎMPRUMUTURI BANCARE, cu dobânzi cel puțin discutabile! ZERO fonduri europene! ZERO investitori! ZERO preocupare pentru cetățeni!

Între timp a început școala! Deși unele primării din țară acordă măști de protecție elevilor (https://www.mediafax.ro/politic/masti-de-protectie-gratuite-pentru-elevi-decizia-unei-administratii-locale-dupa-ce-iohannis-a-anuntat-ca-guvernul-nu-le-asigura-19523702 - La Galați; https://www.businessmagazin.ro/actualitate/150-000-de-masti-si-200-000-de-testari-gratuite-pentru-elevii-si-19531001 – la București; https://adevarul.ro/locale/vaslui/primul-municipiu-romania-elevii-vor-primi-masti-gratuite-durata-pandemiei-covid-19-1_5f4cb3965163ec427185c30a/index.html – Vaslui ș.a.), la Buzău acest lucru nu este posibil deoarece banii s-au cheltuit pe vise megalomanice și prostii complet ineficiente pentru noi și eficiente doar pentru buzunarele politicienilor!

Până atunci haideți la vot! Haideți să trimitem la wc-ul istoriei reprezentanții unei perioade care nu se lasă duși doar din dragul de bani publici! Studenți, oameni plecați la muncă în alte județe: 4 ani sub aceleași auspicii sunt mai scumpi decât un bilet de tren sau autobuz! Veniți acasă și votați, veniți acasă și scăpați prin votul vostru municipiul de încă 4 ani de distrugere și jaf!

DIDIMOS