“Make Romania great again”! De ce il iubesc pe Trump (VIDEO)…cum respecta de la cel mai inalt nivel, o tara civilizata, libertatea religioasa!

Trump redeschideti bisericileEste Sf Parascheva, ocrotitoarea Romaniei! A fost este si va fi si pe timp de molime si razboi ca si pe timp de pace...tot EA ramane! Nu exista "pauza" in Creatia Lui nici in timp nici in spatiu! Credinta, ca o “super-ratiune” (Staniloaie, Lossky, Tutea, Jung, Frankl…) nu poate fi oprita de necredinta, de oameni si nici chiar de Dumnezeu, izvorul ei! Intr-o super tara, un presedinte numit de unii “clovn” umileste mintile unora si uimeste pe a altora! Sa fim seriosi – Donald Trump nu e Donald Tom si nici Arafat, Macron, Johannis si altii…este Donald Trump cel care a facut “America mare din nou!" si o va continua, in ciuda Sorosilor, macronilor, masonilor si a altor neo-marxisti flausati! Donald Trump ne da o lectie…Dumnezeu ne da lectii…noi nu si nu! Daca pica America, pica Europa si Romania va fi neagra…nu rosie!

Am participat duminica la un eveniment cultural in Buzau si am auzit cum si cat de dezinformati sunt romanii, unii chiar cu pretentii cultural-educationale de soi! Toti il criticau cnn-ist pe Trump…nimeni nu putea sa vada dincolo ce si de ce apara si ce apara, chiar cu plata unei prestatii actoricesti la limita nebunescului! Trist! Inteleg ca mergand alaturi de un astfel de popor nu vom avea ce mai face pe aici in viitorul imediat…daca se lasa manipulat de PSD se lasa si de CNN si alte tembelisziuni locale vandute! Nu, domnilor si doamnelor, Trump si America nu este asa! Va spune unul care cunoaste asta, chiar de acolo nu de pe FB, Instagram, Tik-Tok and Co! Va spune unul are are legaturi sanatoase si inteligente cu Noul Continent si le cultiva zilnic! America de aia e America…ascultati si ras-ascultati discursurile de la dezbaterile civilizate intre candidatii la presedintie….ascultati si bagati la tartacutele voastre spalate de bolsevici timp de 50 de ani! Mai jos aveti un mic, foarte mic exemplu de cum se priveste acolo, in America prea mult demonizata dar la nevoie buna, chestiunea religioasa si libertatea credintei! Priviti si invatati…sorosistilor! Acolo, nimeni nu indrazneste mai mult…si nu pentru voturi ci pentru ca America e cladita pe respectul libertatii si al credintei in Dumnezeu! La noi ce gasim? Tot mai multi straini nu numai cu numele dar si cu credinta de acest neam hamesit si multi, nepermis de multi ani (la 30 de ani de la asa zis-a Revolutie!) trepadusi flausati care le canta in struna, cozi de topor si presuri jegoase….prea multi si multe! Ajunge! Hai sa facem “Romania mare din nou”….pana nu va fi prea mica sa mai putem face ceva in ea!

Iulian Gavriluta