DOSARELE LUI DIDIMOS - La cersit pe la Guvern? Pe cine mai pacaleste?

Dosarele Lui Didimos.pngSalvatorul municipiului Buzău, același edil care pozează în cel mai mare primar, cel mai prolific om politic și în cel mai harnic funcționar public mai dă, sau cel puțin încearcă să dea, o lovitură de imagine.

 

Acum, după defilarea pe la TVR, se preumblă și prin Guvern. Caută el să convingă Guvernul să nu îi ia banii de la buget și să înființeze minunata Bancă de Gene. Oare le-o fi spus și că la Buzău, în metropola lui de buzunar, șomajul este printre cel mai mare din România? Oare le-o fi spus că la Buzău nu a venit nici un investitor de vreo 20 de ani? Oare le-o fi spus că dovlecii cu gust de kiwi și busuiocul cu gust de lămâie nu folosesc nimănui? (adicâtelea invențiile din joaca de-a Dumnezeu de la renumita SCDL Buzău, via "Vanatorul SRL"?). Te pomenești că marele Toma o fi vorbit și despre cum dezvoltă el Buzăul cu locomotive și avioane pe bani de împrumut și din venituri din taxe și impozite. Sau le-o fi spus guvernanților cum începe Transbusul să piardă procesele pe bandă rulantă și că bate la ușă un colaps de mamă-mamă!

Ei, dar nu-i nimic, el este ales cu 78% din 35%, deci are perfectă legitimitate să spună ce vrea și cum vrea. Să finanțeze ce vrea și pe unde vrea el! Apropo, oare să fi pomenit ceva despre Raportul Curții de Conturi pentru 2019? Mmm, mira-m-aș! Dar nu-i nimic, hai Buzău! Hai cu rugăciunea să fie o iarnă blândă, că de caldură prin calorifere ciu-ciu, iar bani de centrale doar pilele și votanții obedienți.

DIDIMOS